Didriksons1913 Bjornen kombinezon za dječake
535 Kn

Akcija

Zimski kombinezon za dječake Bjornen marke Didriksons1913 grije vašeg dječaka tokom cijele zime, kako u gradu tako i u šumama. Podložen kombinezon ima kapuljaču, ukrašenu s krznom koje se može skinuti. Izrađen od poliamidaotporan na vjetarvodu.

Didriksons1913 D1913 REEF bodi za dječake
282 Kn

Akcija

Bodi za plivanje za dječake REEF, marke Didriksons1913 odličan je izbor za ljetnu zabavu na vodi. Vaš dječak biti će zaštićen od sunca, a istovremeno će mu biti dovoljno udobno za vrijeme uživanja u vodi.

Didriksons1913 D1913 REEF bodi za djevojčice
282 Kn

Akcija

Bodi za plivanje za djevojčice REEF, marke Didriksons1913 odličan je izbor za ljetnu zabavu na vodi. Vaša djevojčica biti će zaštićena od sunca, a istovremeno će joj biti dovoljno udobno za vrijeme uživanja u vodi.

Didriksons1913 Digory dječja jakna
332 Kn

Akcija

Prešita jakna za djecu Digory od marke Didriksons1913, držat će vašeg mališana toplim i u hladnom mjesecima. Topla jakna otporna na vjetar i vodu, napravljena je od poliamidapoliestera, opremljena je izolacijom i zaštitnom membranom. Jakna ima prekrasnu krznenu kapuljaču

Didriksons1913 Digory dječja jakna
332 Kn

Akcija

Prešita jakna za djecu Digory od marke Didriksons1913, držat će vašeg mališana toplim i u hladnom mjesecima. Topla jakna otporna na vjetar i vodu, napravljena je od poliamidapoliestera, opremljena je izolacijom i zaštitnom membranom. Jakna ima prekrasnu krznenu kapuljaču.

Didriksons1913 dječja kapa Soutwest Print
71 Kn

Akcija

Dječja nepromočna kapa SOUTHWEST PRINT pristajat će svakom djetetu. Neka neugodni vremenski uvjetu postanu prava pustolovina za svako dijete.

Didriksons1913 Dječja vesta D1913 Monte Print
140 Kn

Akcija

Dječja vesta od flisa MONTE PRINT marke Didriksons1913 oduševiti će svakog dječaka. Vesta je mekana i udobna na dodir. Atraktivan dizajn pogodan je za školu ili vrtić.

Didriksons1913 dječja vesta s patentom LJUSNAN
129 Kn

Akcija

Dječja vesta s patentom LJUSNAN sigurno će se svidjeti vašem djetetu. Vesta je izrađena od mekog, prozračnog materijala i dobro održava toplinu. Zahvaljujući elastičnom dizajnu, hlače su iznimno udobne i mogu se nositi svugdje.

Didriksons1913 Dječji prsluk D1913 DAGGET
241 Kn

Akcija

Dječji prsluk DAGGET marke Didriksons1913 je prozračan i topao, sve u jednom. Sprijeda je izoliran vunenim vlaknima, straga je izrađen od tanjeg materijala koji osigurava prozračnost.

Didriksons1913 Elton hlače za dječake.
332 Kn

Akcija

Dječje zimske hlaće Elton marke Didriksons1913 su izuzetno tople i primjerene za sanjkanje ili skijanje. Hlače su otporne na voduotporne na vjetar, što ih čini idealnim za provođenje vremena u planinama. Napravljeni su od poliamidaimpregnacijom na površini.

Didriksons1913 Jadis dječji komplet donjeg termo rublja
405 Kn

Dječji komplet donjeg termo rublja Jadis marke Didriksons1913 sadrži majicuhlače. Izrađen je od poliestera i primjeren je za zimske dane ispod odjeće, za snježne radosti ili svaki dan. Vašem će djetetu tako biti toplo, čak i za hladnih dana.

Didriksons1913 Jadis komplet donjeg termo rublja za djevojčice
405 Kn

Komplet donjeg termo rublja za djevojčice Jadis marke Didriksons1913 sadrži majicuhlače. Izrađen je od poliestera i primjeren je za zimske dane ispod odjeće, za snježne radosti* ili svaki dan. Kćeri će vam tako biti toplo, čak i za **hladnih dana.

Didriksons1913 jakna za dječake Droppen
274 Kn

Akcija

Nepromočiva jakna za dječake Droppen je primjerena za grad i prirodu. Posebna tehnologija premaza u kombinaciji s impregnacijom osigurava potpunu otpornost na vjetar i vodu. Reflektirajući elementi pružaju sigurnost vašem djetetu.

Didriksons1913 jakna za djevojčice VINDA
433 Kn

Akcija

Zimska jakna za djevojke VINDA iz Didriksons1913 je izolirana sa šupljim vlaknima, odličan je odabir za aktivnosti tijekom slobodnog vremena – i to ne samo u planinama. Jakna je otporna na vjetarvodonepropusna. Izrađena je od poliestera, prekrivena je membranomimpregnacijom. Uz ovu jaknu, vaša kćerka uvijek će biti topla po zimi.

Didriksons1913 Juvel hlače za dječake
172 Kn

Akcija

Hlače za dječake Juvel, Didriksons1913, napravljene su od mekog softshell materijala i pružaju puno topline vašem dječaku. Tople hlače, otporne na vjetar, također dijelom vodootporne, a izrađene su od poliestera. Idealne su za šetnje, ili za u školuvrtić.

Didriksons1913 Juvel hlače za djevojčice
172 Kn

Akcija

Hlače za djevojčice Juvel, marke Didriksons1913, napravljene su od mekog softshell materijala i pružaju puno topline vašoj djevojčici. Tople hlače, otporne na vjetar, također dijelom vodootporne, a izrađene su od poliestera. Idealne su za šetnje, ili za u školuvrtić.

Didriksons1913 kapa sa šiltom za djevojčice D1913 CURL
140 Kn

Akcija

Kapa za djevojčice, marke Didriksons1913, odlično štiti glavu vaše kćeri u ljetnim vremenima ne samo zbog vode, već i bilo gdje na otvorenom. Praktični stražnji nastavak prekriva vrat od sunca i sprječava sunčeve opekline. Kapa je izrađena od udobnog i brzo sušećeg materijala.

Didriksons1913 Lun jakna za dječake
375 Kn

Akcija

Jakna za dječake Lun marke Didriksons1913 vašeg dječaka drži na toplom za hladnog vremena. Topla jakna otporna na vjetar je vodonepropusna i izrađena od poliamida, opremljena je izolacijommembranom. Djetetov glava prekrivena je toplom kapuljačom.

Didriksons1913 Lun jakna za djevojčice
375 Kn

Akcija

Jakna za djevojčice Lun marke Didriksons1913 vašu djevojčicu drži na toplom za hladnog vremena. Topla jakna otporna na vjetar je vodonepropusna i izrađena od poliamida, opremljena je izolacijommembranom. Djetetov glava prekrivena je toplom kapuljačom.

Didriksons1913 majica za dječake, D1913 SURF
180 Kn

Akcija

Majica za plivanje za dječake SURF, marke Didriksons1913 odličan je izbor za ljetnu zabavu na vodi. Štiti vaše dječake od sunca, a istovremeno im omogućuje udobno nošenje ne samo na vodi.

Didriksons1913 majica za djevojčice D1913 SURF
180 Kn

Akcija

Majica za plivanje za djevojčice SURF, marke Didriksons1913 odličan je izbor za ljetnu zabavu na vodi. Štiti vaše djevojčice od sunca, a istovremeno im omogućuje udobno nošenje ne samo na vodi.

Didriksons1913 majica za djevojčice SKREIA
79 Kn

Akcija

Udobna sportska majica SKREIA s dugim rukavima je odličan izbor za sve vrste sportova. Majica izrađena od ugodnog pamučnog materijala s dodatkom elastana.

Didriksons1913 Monte Print dječja jakna od flisa
100 Kn

Akcija

Dječja jakna od flisa Monte Print marke Didriksons1913 je primjerena za hladnije dane, za školu ili vrtić te za šetnje u prirodi. Izrađena je od poliesteraprugastim uzorkom.

Didriksons1913 Monte Print jakna od flisa za djevojčice
100 Kn

Akcija

Jakna od flisa za djevojčice Monte Print marke Didriksons1913 je primjerena za hladnije dane, ali i za školu ili vrtić te za šetnje u prirodi. Izrađena je od poliesteraprugastim uzorkom.

Didriksons1913 prsluk za dječake D1913 DAGGET
241 Kn

Akcija

Prsluk za dječake DAGGET marke Didriksons1913 je prozračan i topao, sve u jednom. Sprijeda je izoliran vunenim vlaknima, straga je izrađen od tanjeg materijala koji osigurava prozračnost.

Didriksons1913 prsluk za djevojčice D1913 DAGGET
241 Kn

Akcija

Prsluk za djevojčice DAGGET marke Didriksons1913 je prozračan i topao, sve u jednom. Sprijeda je izoliran vunenim vlaknima, straga je izrađen od tanjeg materijala koji osigurava prozračnost.

Didriksons1913 Raune jakna za dječake
361 Kn

Akcija

Prešita jakna za djčake Raune od marke Didrikson1913, držat će vašeg mališana toplim i u hladnom mjesecima. Topla jakna otporna na vjetar je izrađena od poliamida, površina je prekrivena s impregnacijom.

Didriksons1913 Risda termo suknja za djevojčice, tamno plava
129 Kn

Akcija

Suknja za djevojčice marke Didriksons1913 je pogodna za hladnije vrijeme ne samo u gradu, već i u školivrtiću. Ne dopustite da nošenje suknje završi s ljetom. Podstavljena suknja je otporna na vjetar, a dijelom također na vodu, izrađena od poliamida.

Didriksons1913 Svea hlače za dječake.
332 Kn

Akcija

Dječje zimske hlače Svea marke Didriksons1913 iznimno su tople i pogodne za skijanje ili snowboarding. Otporne su na voduvjetar, pa su idealne za provođenje vremena u planinama. Izrađene su od poliestera, prekrivene membranompodlogom.

Didriksons1913 Biggles dječja kapa
85 Kn

Akcija

Dječja topla kapa Biggless, marke Didriksons1913, držat će glavu vašeg djeteta na toplom tijekom cijele zime. Topla kapa, otporna na vjetarkišu, je izrađena od najlona. Idealan izbor za zimske igregradu ili planinama.

Didriksons1913 Biggles Five rukavice za djevojčice
104 Kn

Akcija

Dječje rukavice BIGGLES FIVE marke Didriksons1913, su idealan izbor za zimske igre, ne samo u planinama. Napravljene su od poliamidaimpregnacijom na površini. S uzicom kojom ih ih pričvrstite na jaknu ili kombinezon, vaša kći više neće izgubiti rukavice.

Didriksons1913 Bjornen kombinezon za djevojčice
535 Kn

Akcija

Zimski kombinezon za djevojčice Bjornen marke Didriksons1913 grije vašu djevojčicu tokom cijele zime, kako u gradu tako i u šumama. Podložen kombinezon ima kapuljaču, ukrašenu s krznom koje se može skinuti. Izrađen od poliamidaotporan na vjetarvodu.

Didriksons1913 Dadget za prsluk za djecu
172 Kn

Akcija

Dječji softshell prsluk DADGET pogodan za grad i prirodu, omogućuje udobnost vašem djetetu Prednji dio prsluka je izoliran šupljim vlaknima. Na obje strane tijela nalaze se reflektirajući elementi koji pružaju sigurnost djetetu. Prsluk je otporan na vjetar i djelomično na vodu.