Dog Fantasy ručna igračka za pse s kuglicom, 37 cm
46 Kn

Posljednji komad!

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy ručna igračka za pse s kuglicom dužine 37 cm, pomaže u jačanju mišića čeljusti.

Dog Fantasy uže za igranje za pse, 2 čvora, šareno, 35 cm
26 Kn

Uže za igranje je idealna zabava za pse. Grizenjem si masiraju desni i čiste zube. Izrađeno je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću. Dog Fantasy uže za igranje za pse s dva čvora, pomaže ojačati žvakaće mišiće.

Dog Fantasy igračka za pse, 25 cm
32 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy igračka za pse dužine 25 cm, pomaže u jačanju mišića čeljusti.

Dog Fantasy igračka hobotnica, zeleno-bijela, 45 cm
40 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy Octopus zeleno-bijela 45 cm pomaže ojačati mišiće za žvakanje.

Dog Fantasy teniske loptice Puller Juta 2, 28 cm
37 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od prirodne jute koja je biorazgradiva i može se reciklirati. Dog Fantasy Puller Juta 2 (28 cm) dizajnom pomaže jačati mišiće za žvakanje.

Dog Fantasy uže za igranje za pse, 2 čvora, šareno, sa zvukom, 40 cm
38 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy šareno uže za igranje za pse s dva čvora i sa zvukom, dužine 40 cm, pomaže ojačati mišiće čeljusti.

Dog Fantasy uže za igranje za pse, s 5 čvora, pamučno, šareno, 95 cm
45 Kn

Uže za igranje za održavanje zdravih zuba vašeg četveronožnog ljubimca. Prikladno za vući i bacati na manje udaljenosti. Sastav od prirodnog pamuka osigurava dobru čvrstoću, koja se iskaže dok ga pas grize. Dog Fantasy uže pamuk 5 čvorova 95 cm zabavljat će vaše nemirne duge sate.

Dog Fantasy krug, uže za pse, šareno, 16 cm
26 Kn

Špaga za igranje idealna je zabava za pse. Griženjem masiraju desni i četkaju zube. Izrađen je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy krug, pseći konop 16 cm, pomaže u jačanju žvakaćih mišića.