Dog Fantasy uže za igranje za pse, 37 cm
15 Kn

Posljednji komad!

Uže za igranje je idealna zabava za pse. Grizenjem si masiraju desni i čiste zube. Izrađeno je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću. Dog Fantasy uže za igranje za pse, 37 cm, pomaže ojačati žvakaće mišiće.

Dog Fantasy Juta uže za igranje za pse, 30 cm
15 Kn

Posljednji komad!

Uže za igranje je idealna zabava za pse. Grizenjem si masiraju desni i čiste zube. Uže je izrađeno od prirodne jute koja je biorazgradiva i može se reciklirati. Dog Fantasy juta, uže za igranje za pse, 30 cm, pomaže ojačati žvakaće mišiće.

Dog Fantasy uže za igranje za pse, 2 čvora, šareno, 35 cm
26 Kn

Posljednji komad!

Uže za igranje je idealna zabava za pse. Grizenjem si masiraju desni i čiste zube. Izrađeno je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću. Dog Fantasy uže za igranje za pse s dva čvora, pomaže ojačati žvakaće mišiće.

Dog Fantasy ručna igračka za pse s kuglicom, 37 cm
50 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy ručna igračka za pse s kuglicom dužine 37 cm, pomaže u jačanju mišića čeljusti.

Dog Fantasy uže za igranje za pse, 3 čvora, šareno, 50 cm
19 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy Dragger šareno uže s kuglicom s 3 čvora dužine 50 cm, pomaže u jačanju mišića čeljusti.

Dog Fantasy uže za igranje za pse, s 5 čvora, pamučno, šareno, 95 cm
44 Kn

Uže za igranje za održavanje zdravih zuba vašeg četveronožnog ljubimca. Prikladno za vući i bacati na manje udaljenosti. Sastav od prirodnog pamuka osigurava dobru čvrstoću, koja se iskaže dok ga pas grize. Dog Fantasy uže pamuk 5 čvorova 95 cm zabavljat će vaše nemirne duge sate.

Dog Fantasy krug, uže za pse, šareno, 16 cm
26 Kn

Špaga za igranje idealna je zabava za pse. Griženjem masiraju desni i četkaju zube. Izrađen je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy krug, pseći konop 16 cm, pomaže u jačanju žvakaćih mišića.

Dog Fantasy igračka hobotnica, zeleno-bijela, 45 cm
39 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy Octopus zeleno-bijela 45 cm pomaže ojačati mišiće za žvakanje.

Dog Fantasy igračka za pse, 25 cm
31 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy igračka za pse dužine 25 cm, pomaže u jačanju mišića čeljusti.

Dog Fantasy igračka za pse Latex Slon, siva, zvuk, 10 cm
20 Kn

Slon sa zvukom je savršena igračka za vašeg psećeg prijatelja. Izrađena je od lateksa. Dog Fantasy igračka Latex Slon sive boje, sa zvukom, veličine 10 cm je vrlo meka i primjerena za štence ili pse s oštrim zubima.

Dog Fantasy lopta za pse Juta, kratka, 28 cm
20 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od prirodne jute koja je biorazgradiva i može se reciklirati. Dog Fantasy Puller Juta lopta za bacanje s kratkom petljom i veličine 28 cm, pomaže u jačanju mišića čeljusti.

Dog Fantasy teniske loptice Puller Juta 2, 28 cm
37 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od prirodne jute koja je biorazgradiva i može se reciklirati. Dog Fantasy Puller Juta 2 (28 cm) dizajnom pomaže jačati mišiće za žvakanje.

Dog Fantasy uže za igranje za pse, 2 čvora, šareno, 33 cm
22 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy Dragger šareno uže s kuglicom s 2 čvora dužine 33 cm, pomaže u jačanju mišića čeljusti.

Dog Fantasy uže za igranje za pse, 2 čvora, šareno, sa zvukom, 40 cm
37 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy šareno uže za igranje za pse s dva čvora i sa zvukom, dužine 40 cm, pomaže ojačati mišiće čeljusti.

Dog Fantasy mrkva, uže za igranje za psa, 20 cm
23 Kn

Uže za igranje u obliku mrkve je idealno za pse. Grizenjem si masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od ispletenih pamučnih vlakna. Ako je oštećena, zamijenite ju novom. Dog Fantasy mrkva, uže za igranje je prikladno za bacanje.

Dog Fantasy pamučna kuglica, 12,5 cm, narančasto bijela
22 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy pamučna kuglica narančasto bijelog dizajna pomače ojačati mišiće za žvakanje.

Dog Fantasy konop s teniskom loptom u dizajnu »8«, 25 cm
13 Kn

Uže za igranje za održavanje zdravih zuba vašeg četveronožnog ljubimca. Sastav od prirodnog pamuka donosi dobru vlačnu čvrstoću koja ne djeluje samo kada se igrate zajedno, već i kada pas grize. Dog Fantasy Dragger šarene petlje + teniska loptica (25 cm) zabavljat će vašeg krznenog prijatelja veći dio dana.

Dog Fantasy uže za igranje za pse, šareno, 55 cm
22 Kn

Sportski dizajnirano uže, s kojim doista možete zaposliti svog četveronožca. Prirodni pamučni sastav ima dobru zateznu čvrstoću koju možete iskusiti posebno kad se igrate sa svojim kućnim ljubimcem. Dog Fantasy uže za pse dužine 55 cm vašem će ljubimcu praviti društvo većinu dana

Dog Fantasy igračka za pse, žirafa, 16 cm
18 Kn

Igračka u obliku žirafe je idealna za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od ispletenih pamučnih vlakna. Ako je oštećena, zamijenite ju novom. Dog Fantasy Giraffe igračka 16 cm je odlična i za bacanje.

Dog Fantasy lopta za pse, za bacanje, kratka 21 cm
14 Kn

Ova igračka je savršena zabava za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću pri povlačenju. Dog Fantasy Puller lopta za bacanje dužine 21 cm, pomaže u jačanju mišića čeljusti.

Dog Fantasy uže za igranje za pse, šareno, 45 cm
11 Kn

Sportski dizajnirano uže, s kojim doista možete zaposliti svog četveronožca. Prirodni pamučni sastav ima dobru zateznu čvrstoću koju možete iskusiti posebno kad se igrate sa svojim kućnim ljubimcem. Dog Fantasy uže za pse dužine 45 cm vašem će ljubimcu praviti društvo većinu dana

Dog Fantasy igračka za pse, lav, 17 cm
15 Kn

Igračka u obliku lava je idealna za pse. Griženjem masiraju desni i čiste zube. Izrađena je od ispletenih pamučnih vlakna. Ako je oštećena, zamijenite ju novom. Dog Fantasy Lion Toy 17 cm je odličan i za bacanje.

Dog Fantasy uže za igranje za pse, šareno, 35 cm
11 Kn

Sportski dizajnirano uže, s kojim doista možete zaposliti svog četveronožca. Prirodni pamučni sastav ima dobru zateznu čvrstoću koju možete iskusiti posebno kad se igrate sa svojim kućnim ljubimcem. Dog Fantasy uže za pse dužine 35 cm vašem će ljubimcu praviti društvo većinu dana