Earth Rated Dozator s 1 rolom za pseći izmet, s mirisom
19,90 Kn

Dozator za vrećice ima podesivu traku na čičak, koja vam omogućuje da ga namjestite na torbu, ruksak ili povodac. Na kuku na stražnjoj strani možete objesiti iskorištene vrećice. Earth Rated dozator s 1 rolom s mirisom za pseći izmet je odličan za sve vlasnike pasa.

Earth Rated Postolje s vrećicama za pseći izmet, s mirisom, 30 rola
352 Kn

Postolje je napunjeno vrećicama za pseći izmet s aromom lavande, koje su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated postolje s vrećicama s mirisom za pseći izmet (30 rola) može se koristiti u veterinarskim ordinacijama i trgovinama.

Earth Rated Dozator s 1 rolom za pseći izmet, bez mirisa
19,90 Kn

Dozator za vrećice ima podesivu traku na čičak, koja vam omogućuje da ga namjestite na torbu, ruksak ili povodac. Na kuku na stražnjoj strani možete objesiti iskorištene vrećice. Earth Rated dozator s 1 rolom bez mirisa za pseći izmet je odličan za sve vlasnike pasa.

Earth Rated Vrećice za pseći izmet, s mirisom, 120 rola
44 Kn 41,45 Kn

Vrećice za pseći izmet s aromom lavande su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pse, s mirisom lavande, 120 rola, odličan su izbor za sve vlasnike pasa.