Earth Rated Vrećice za pseći izmet s mirisom lavande, 21 rola
102 Kn

Posljednji komad!

Vrećice za pseći izmet s aromom lavande su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pse, s mirisom lavande, odličan su izbor za sve vlasnike pasa.

Earth Rated Vrećice za pseći izmet, bez mirisa, 21 rola
93 Kn

Posljednji komad!

Vrećice za pseći izmet su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pse, bez mirisa, 21 rola imaju ukupno 315 vrećica

Earth Rated Vrećice za pseći izmet, bez mirisa, 8 rola
41 Kn

Posljednji komad!

Vrećice za pseći izmet su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pse, bez mirisa, 8 rola, odličan su izbor za sve vlasnike pasa.

Earth Rated Vrećice za pseći izmet, bez mirisa, 120 rola
37 Kn

Posljednji komad!

Vrećice za pseći izmet su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pse, bez mirisa, 120 rola, odličan su izbor za sve vlasnike pasa.

Earth Rated Vrećice za pseći izmet, bez mirisa, 300 rola
77 Kn

Posljednji komad!

Vrećice za pseći izmet su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pseći izmet, bez mirisa, pohranjene su u kutiji s oknom, iz koje se lako uzimaju.

Earth Rated Vrećice za pseći izmet s mirisom, 30 rola
149 Kn

Posljednji komad!

Vrećice za pseći izmet s aromom lavande su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pse, s mirisom, 30 rola, odličan su izbor za sve vlasnike pasa.

Earth Rated Vrećice za pseći izmet, s mirisom, 120 rola
42 Kn

Posljednji komad!

Vrećice za pseći izmet s aromom lavande su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pse, s mirisom lavande, 120 rola, odličan su izbor za sve vlasnike pasa.

Earth Rated Postolje s vrećicama za pseći izmet, s mirisom, 30 rola
379 Kn

Postolje je napunjeno vrećicama za pseći izmet s aromom lavande, koje su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated postolje s vrećicama s mirisom za pseći izmet (30 rola) može se koristiti u veterinarskim ordinacijama i trgovinama.

Earth Rated Vrećice za pseći izmet s mirisom lavande, 300 rola
84 Kn

Vrećice za pseći izmet s aromom lavande su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pseći izmet, s mirisom lavande, pohranjene su u kutiji s oknom, iz koje se lako uzimaju.