Earth Rated Vrećice za pseći izmet, bez mirisa, 120 rola
39 Kn

Posljednji komad!

Vrećice za pseći izmet su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pse, bez mirisa, 120 rola, odličan su izbor za sve vlasnike pasa.

Earth Rated Vrećice za pseći izmet, bez mirisa, 8 rola
39 Kn

Posljednji komad!

Vrećice za pseći izmet su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pse, bez mirisa, 8 rola, odličan su izbor za sve vlasnike pasa.

Earth Rated Vrećice za pseći izmet, bez mirisa, 300 rola
77 Kn

Posljednji komad!

Vrećice za pseći izmet su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pseći izmet, bez mirisa, pohranjene su u kutiji s oknom, iz koje se lako uzimaju.

Earth Rated Vrećice za pseći izmet s mirisom lavande, 21 rola
94 Kn

Vrećice za pseći izmet s aromom lavande su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pse, s mirisom lavande, odličan su izbor za sve vlasnike pasa.

Earth Rated Vrećice za pseći izmet, bez mirisa, 21 rola
95 Kn

Vrećice za pseći izmet su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pse, bez mirisa, 21 rola imaju ukupno 315 vrećica

Earth Rated Vrećice za pseći izmet s mirisom, 30 rola
142 Kn

Vrećice za pseći izmet s aromom lavande su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pse, s mirisom, 30 rola, odličan su izbor za sve vlasnike pasa.

Earth Rated Vrećice za pseći izmet s mirisom lavande, 300 rola
80 Kn

Vrećice za pseći izmet s aromom lavande su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pseći izmet, s mirisom lavande, pohranjene su u kutiji s oknom, iz koje se lako uzimaju.

Earth Rated Vrećice za pseći izmet, s mirisom, 120 rola
40 Kn

Vrećice za pseći izmet s aromom lavande su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated vrećice za pse, s mirisom lavande, 120 rola, odličan su izbor za sve vlasnike pasa.

Earth Rated Postolje s vrećicama za pseći izmet, s mirisom, 30 rola
373 Kn

Postolje je napunjeno vrećicama za pseći izmet s aromom lavande, koje su snažne i nepropusne. Prednost je da se za razliku od plastičnih vrećica, ove razgrađuju i ne onečišćuju okoliš. Earth Rated postolje s vrećicama s mirisom za pseći izmet (30 rola) može se koristiti u veterinarskim ordinacijama i trgovinama.