Ecoffee cup Blue Polka bambusova šalica, 240 ml
62 Kn

bambusovom šalicom Blue Polka od Ecofee kombinirate elegantan dizajn kao i ekologiju. Možete popiti kavu ili čaj iz šalice od bambusovih vlakana i smole. Osim toga, silikonski poklopac osigurava da se vaše piće ne prolije na putu. Budite ljubazni prema prirodi i istovremeno trendy.

Ecoffee cup Threadneedle bambusova šalica, 350 ml
67 Kn

bambusovom šalicom Threadneedle od Ecofee kombinirate elegantan dizajn kao i ekologiju. Možete popiti kavu ili čaj iz šalice od bambusovih vlakana i smole. Osim toga, silikonski poklopac osigurava da se vaše piće ne prolije na putu. Budite ljubazni prema prirodi i istovremeno trendy.

Ecoffee cup Kubrick bambusova šalica, 240 ml
62 Kn

bambusovom šalicom Kubrick od Ecofee kombinira elegantan dizajn kao i ekologiju. Možete popiti kavu ili čaj iz šalice od bambusovih vlakana i smole. Osim toga, silikonski poklopac osigurava da se vaše piće ne prolije na putu. Budite ljubazni prema prirodi i istovremeno trendy.

Ecoffee cup Dutch oven bambusova šalica, 350 ml
67 Kn

bambusovom šalicom Dutch oven od Ecofee kombinirate elegantan dizajn kao i ekologiju. Možete popiti kavu ili čaj iz šalice od bambusovih vlakana i smole. Osim toga, silikonski poklopac osigurava da se vaše piće ne prolije na putu. Budite ljubazni prema prirodi i istovremeno trendy.

Ecoffee cup Diggi Do bambusova šalica, 350 ml
67 Kn

bambusovom šalicom Diggi Do, Ecofee kombinira elegantan dizajn kao i ekologiju. Možete popiti kavu ili čaj iz šalice od bambusovih vlakana i smole. Osim toga, silikonski poklopac osigurava da se vaše piće ne prolije na putu. Budite ljubazni prema prirodi i istovremeno trendy.

Ecoffee cup Papafranco bambusova šalica, 350 ml
67 Kn

bambusovom šalicom Papafranco od Ecofee kombinirate elegantan dizajn kao i ekologiju. Možete popiti kavu ili čaj iz šalice od bambusovih vlakana i smole. Osim toga, silikonski poklopac osigurava da se vaše piće ne prolije na putu. Budite ljubazni prema prirodi i istovremeno trendy.