Fackelmann Bowl zdjela
86 Kn

Posljednji komad!

Fackelmann Bowl zdjela ima kapacitet 4400 ml. Zdjela je boje sjajnog titanija. Obrađena je slojem koji grije hranu u njoj.

Fackelmann nož s poklopcem, samobrusni nož, 20 cm
86 Kn

Posljednji komad!

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za rezanje povrća. Tvrdi dijelovi zelenog ili drugog korijenskog povrća neće biti prepreka ovom nožu. Drška protiv klizanja sa PP i TPR obradom. Sadrži poklopacdizajn za brušenje za održavanje oštrine. Fackelmann samobrusni nož dužine 20 cm dostupan je u tirkiznoj boji.

Fackelmann zamjenska WC četka Mare
46 Kn

Posljednji komad!

Zamjenska WC četka za držač iz serije Mare koja je zbog svog promjera od 7,5 cm primjerena za svaki držač.

Fackelmann kalup za desert, motiv srca
42 Kn

Posljednji komad!

Kalup za deserte Fackelmann omogućuje vam stvaranje lijepih i simetričnih deserta u obliku srca. Ovaj kalup upotpunjen je žigom s praktičnim držačem. Napravljen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Fackelmann Kuka, dvostruka, Fusion
59 Kn

Fackelmann donosi izvrsan izbor kupaonske i montažne opreme i to duplu kuku – vješalicu koja pripada seriji Taris.

Fackelmann cjedilo za čaj, motiv srca, nehrđajući čelik
32 Kn

Posljednji komad!

Fackelmann cjedilo za čaj u obliku srca, svidjet će se svakom ljubitelju dobrog čaja. Ovo cjedilo vam omogućuje praktičnu pripremu cijeđenog čaja. Napravljen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i ima lanac za lako vješanje i rukovanje. Cjedilo se može prati u perilici posuđa.

Fackelmann kliješta za orahe, 17 cm
72 Kn

Praktična kliješta za orahe Fackelmann dobro će doći u svakom domu. Omogućuju vam, da udobno i bez puno truda izvadite jezgru oraha. Kvalitetna legura aluminija osigurava udobno rokovanje i dug životni vijek.

Fackelmann nož za rezanje povrća WAVE, 23 cm
60 Kn

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za rezanje povrća u vašoj kuhinji. Idealno za rezanje mesa i čvrstih komada povrća, uglavnom zbog oštrice s premazom protiv lijepljenja Ručica protiv klizanja s obradom od PPTPR. Fackelmann nož za rezanje povrća 23 cm WAVE je na izbor u crnoj boji.

Fackelmann magnetske posudice
110 Kn

Posudice od nehrđajućeg čelika s magnetom mogu se koristiti za pohranu raznih začina. Zahvaljujući gornjoj prozirnoj površini vidljivo je što se pohranjuje i koliko ostaje. Posudice možete držati u hladnjaku.

Fackelmann mlinac za meso/tijesto, 2 vrste mljevenja
274 Kn

Ručni mlinac Fackelmann može se koristiti za mljevenje mesa i tijesta, na primjer za izradu domaće tjestenine. Ovaj mlinac impresionira kvalitetnom obradom i izborom dvije mogućnosti mljevenja. Dodatak za obradu tijesta je priložen.

Fackelmann slamke Smoothie BIO plast, 30 komada
20 Kn

Set od 30 komada bioplastičnih slamki koje se mogu kompostirati. Fackelmann slamke SMOOTHIE BIOplast dužine 20 cm, imaju promjer 10 mm i otporne su do 70°C. Materijal je od obnovljivih prirodnih izvora. Pakirane su u papir.

Fackelmann Montažno ljepilo za kupaonice
66 Kn

Fackelmann donosi izvrstan dio kupaonske i montažne opreme i to posebno ljepilo pomoću kojeg se jednostavno pričvršćuju najrazličitiji elementi.

Fackelmann Vakumski čep za vino
39 Kn

Vakumski čep za vino Fackelmann ima rotacijski gumb na kojem je označen datum otvaranja boce. Da se vino ne ukiseli i ima isti okus kao i nakon otvaranja. Napravljen od silikona i plastike.

Fackelmann valjak za tijesto, 60 x 40 x 0,8 cm
146 Kn

Valjak za tijesto praktičan je dodatak bilo kojoj kuhinji. Fackelmann valjak za tijesto, 60 × 40 × 0,8 cm, izrađen je od trajnog drveta i izvrsno funkcionira za pečenje poslastica.

Fackelmann ergonomski nož za rezanje kruha
127 Kn

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za rezanje povrća u vašoj kuhinji. Idealno za rezanje težih komada – tek pečeni ili malo stariji kruh. Ergonomska plastična ručka za preciznije rezove. Fackelmann nož za rezanje povrća 23 cm WAVE je na izbor u crnoj boji.

Fackelmann lopatica, 4 komada
34 Kn

Lopatica marke Fackelmann pomaže kod pripreme jela – npr. za pečenje raclette sira na vatri, a olakšava i rad u kuhinji. Izrađena je od visokokvalitetnog materijala i ima otpornost do 270 °C. Kuhinjski dodaci su dizajnirani za neljepljive površine u tavi ili na roštilju. Sigurno za pranje u perilici posuđa

Fackelmann pletena košarica 28 x 22 x 6 cm, plastika
32 Kn

Jednostavna i praktična košarica 28 × 22 × 6 cm marke Fackelmann postat će dio ukrasa vašeg doma. Košara je plastična i ima pleteni izgled. Njen materijal omogućuje jednostavno pranje u perilici posuđa bez brige.

Fackelmann staklene slamke s četkom, 4 komada
36 Kn

Komplet od 4 slamke od stakla za višekratnu upotrebu. Fackelmann staklene slamke s četkicom duljine 22 cm promjera 8 mm mogu se prati u perilici posuđa. U paket je uključena i četka za čišćenje. Pakirane su u papir.

Fackelmann strugalica SENSE, 30 cm
84 Kn

Ručna strugalica od nehrđajućeg čelika marke Fackelmann postat će vaš pomoćnik u kuhinji. Ima grubu strugalicu koja odgovara svakoj hrani. Ručka od nehrđajućeg čelika i ima ergonomski oblik za bolje držanje. Sigurno za perilicu posuđa Priložen zaštitni poklopac

Fackelmann Victoria žlica
47 Kn

Žlica Victoria, marke Fackelmann, izrađena je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/8.

Fackelmann Beverly vilice
53 Kn

Vilice Beverly, marke Fackelmann, su izrađene od kvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/8, a posebno će ih cijeniti ljubitelji klasičnog dizajna.

Fackelmann kuhinjski nož Trinity, 34 cm
120 Kn

Kuhinjski nož Trinity marke Fackelmann dug je 34 centimetara, a drška mu je izrađena od polioksimetilena. Nož je naoštren rukom i ima zašiljenu oštricu. Njime možete rezati bilo koje meso, voće ili povrće.

Fackelmann kuhinjski nož WAVE, 35cm
103 Kn

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za univerzalnu upotrebu u vašoj kuhinji. Idealno za rezanje mesa i tvrdog povrća zbog oštrice, koja je obložena posebnim premazom protiv lijepljenja, ali i s višim profilom. Drška protiv klizanja sa PPTPR obradom. Fackelmann nož za rezanje povrća 35 cm WAVE je na izbor u crnoj boji.

Fackelmann nož za kruh WAVE, 35cm
90 Kn

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za rezanje povrća u vašoj kuhinji. Idealno za rezanje težih komada – tek pečeni ili malo stariji kruh. Drška protiv klizanja sa PPTPR obradom. Fackelmann nož za rezanje povrća 23 cm WAVE je na izbor u crnoj boji.

Fackelmann nož za rezanje povrća sa zaštitom, 9 cm
78 Kn

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za rezanje povrća. Tvrdi dijelovi zelenog ili drugog korijenskog povrća neće biti prepreka ovom nožu. Drška protiv klizanja sa PP i TPR obradom. Sadrži poklopacdizajn za brušenje za održavanje oštrine. Fackelmann za rezanje povrća i alat za samooštrenje dužine 9 cm dostupan je u izuzetnoj tirkiznoj boji.

Fackelmann Okretaljka za palačinke Arcadalina, 32 cm, 3H
33 Kn

Jednostavna okretaljka za palačinke Arcadalina 3H u dužini 32 cm od marke Fackelmann. Izrađena od izdržljive plastike koja je nježna na vašim posudama i pogodna za neprianjajuću površinu. S praktičnom kukicom za vješanje. Može se prati u perilici posuđa.

Fackelmann strugalica SENSE, 30 cm
84 Kn

Ručna strugalica od nehrđajućeg čelika marke Fackelmann postat će vaš pomoćnik u kuhinji. Ima grubu strugalicu koja odgovara svakoj hrani. Ručka od nehrđajućeg čelika i ima ergonomski oblik za bolje držanje. Sigurno za perilicu posuđa Priložen zaštitni poklopac

Fackelmann strugalica SENSE, 30 cm
84 Kn

Ručna strugalica od nehrđajućeg čelika marke Fackelmann postat će vaš pomoćnik u kuhinji. Ima grubu strugalicu koja odgovara svakoj hrani. Ručka od nehrđajućeg čelika i ima ergonomski oblik za bolje držanje. Sigurno za perilicu posuđa Priložen zaštitni poklopac

Fackelmann Trinity univerzalni nož, 14 cm
72 Kn

Univerzalni nož Trinity marke Fackelmann dug je 13 centimetara, a drška mu je izrađena od polioksimetilena. Nož je naoštren rukom i ima zašiljenu oštricu. Njime možete rezati bilo koje meso, voće ili povrće.

Fackelmann  vješalica za ručnike, klizna
71 Kn

Fackelmannova klizna vješalica za ručnike odličan je dodatak svakoj kupaonici ili bilo kojem drugom prostoru. Vješalicu jednostavno namjestimo na gornji dio vrata.

Fackelmann Beverly desertne vilice
35 Kn

Desertne vilice Beverly, marke Fackelmann, izrađene su od kvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/8. Uz ove desertne vilice, možete uživati u ukusnom desertu svaki dan.

Fackelmann Beverly nož
58 Kn

Nož Beverly, marke Fackelmann, je izrađen od kvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/8, a posebno će ga cijeniti ljubitelji klasičnog dizajna.

Fackelmann desertne vilice VICTORIA
30 Kn

Desertne vilice ne bi smjele nedostajati niti jednom stolu za blagovanje. VICTORIA vilice, proizvođača Fackelmann, su izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/8 i lako ih možete prati **u perilici posuđa.