Fackelmann Bowl zdjela
89,58 Kn 83,88 Kn

Posljednji komad!

Fackelmann Bowl zdjela ima kapacitet 4400 ml. Zdjela je boje sjajnog titanija. Obrađena je slojem koji grije hranu u njoj.

Fackelmann nož za kruh WAVE, 35cm
107 Kn 83,13 Kn

Posljednji komad!

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za rezanje povrća u vašoj kuhinji. Idealno za rezanje težih komada – tek pečeni ili malo stariji kruh. Drška protiv klizanja sa PPTPR obradom. Fackelmann nož za rezanje povrća 23 cm WAVE je na izbor u crnoj boji.

Fackelmann nož za rezanje sa zaštitom Tropical, 24 cm
43 Kn 33,66 Kn

Posljednji komad!

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za univerzalnu upotrebu u vašoj kuhinji. Idealno za rezanje mesa i čvrstih komada povrća, uglavnom zbog oštrice s premazom protiv lijepljenja Ručica protiv klizanja s obradom od PPTPR. Fackelmann univerzalni nož 24cm s poklopcem, TROPICAL je dostupan u zelenoj boji.

Fackelmann četka za apsorpciju mirisa
61,75 Kn 38,45 Kn

Posljednji komad!

Fackelmann kvalitetna četka od nehrđajućeg čelika s dvije različite dužine vlakana za četkanje. Učinkovito čisti sve površine i uklanja neugodne mirise. Također je pogodna i za pranje ruku.

Fackelmann dvojni držač za ručnike Vision
174,06 Kn 121,40 Kn

Posljednji komad!

Dvojni metalni držač za ručnike koji je otporan na vlagu u kupaonici. Pričvrstite ga na zid i objesite svoje ručnike.

Fackelmann magnetni stalak, 20 cm
218,37 Kn 61,99 Kn

Posljednji komad!

Magnetni stalak za metalne kupaonske stvari koji će se pobrinuti da ih uvijek imate na jednom mjestu.

Fackelmann  vješalica za ručnike, klizna
101,43 Kn 65,05 Kn

Fackelmannova klizna vješalica za ručnike odličan je dodatak svakoj kupaonici ili bilo kojem drugom prostoru. Vješalicu jednostavno namjestimo na gornji dio vrata.

Fackelmann Četka za wc s postoljem TARIS
217,74 Kn 174,31 Kn

Posljednji komad!

Fackelmann donosi izvrsan izbor kupaonske i toaletne opreme i to četku za WC s postoljem koja pripada seriji Taris.

Fackelmann shaker

Fackelmann shaker

Ocjena: 4,8
100,81 Kn 92,50 Kn

Posljednji komad!

Fackelmann shaker od nehrđajućeg čelika ima kapacitet 750 ml. Elegantan, u boji titanija, primjeren je za kućne zabave.

Fackelmann WC četka s držačem Mare
217,74 Kn 151,40 Kn

Posljednji komad!

WC četka s metalnom drškom i držačem koji se lako pričvrsti na zid. Lijep dizajn će pristajati svakoj kupaonici.

Fackelmann kutija za kruh
168,20 Kn

Fackelmann kutija za kruh je drvena. Prikladna je za spremanje kruha i peciva. Izrađena je od borovog drva.

Fackelmann magnetske posudice
100,40 Kn

Posudice od nehrđajućeg čelika s magnetom mogu se koristiti za pohranu raznih začina. Zahvaljujući gornjoj prozirnoj površini vidljivo je što se pohranjuje i koliko ostaje. Posudice možete držati u hladnjaku.

Fackelmann stalak za pile na žaru non-stick
64,30 Kn

Stalak za pile na žaru je izrađen od ugljikovog čelika s teflonskim slojem. Pomoću stalka pile će biti pečeno do zlata sa svih strana, a zdjela će uhvatiti najbolji sok.

Fackelmann Beverly desertne vilice
43 Kn 34,54 Kn

Desertne vilice Beverly, marke Fackelmann, izrađene su od kvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/8. Uz ove desertne vilice, možete uživati u ukusnom desertu svaki dan.

Fackelmann Beverly nož
69 Kn 58,06 Kn

Nož Beverly, marke Fackelmann, je izrađen od kvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/8, a posebno će ga cijeniti ljubitelji klasičnog dizajna.

Fackelmann Beverly vilice
64 Kn 52,51 Kn

Vilice Beverly, marke Fackelmann, su izrađene od kvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/8, a posebno će ih cijeniti ljubitelji klasičnog dizajna.

Fackelmann Beverly žlica
64 Kn 52,51 Kn

Beverly žlica, marke Fackelmann, od kvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/8 učinit će vaše trenutke blagovanja ugodnijim.

Fackelmann brusilica za noževe, 3-fazna
124 Kn 100,40 Kn

Brusilica za noževe marke Fackelmann omogućuje 3-fazno oštrenjeza profesionalni osjećaj rezanja. Držač je izrađen od ABS plastike crne boje, a funkcionalni dio je nehrđajući čelik. Ova brusilica oštri i uklanja nepravilnosti.

Fackelmann cjedilo/posuda/košarica, nehrđajući čelik, 20 cm
58 Kn

Praktično cjedilo 20 cm marke Fackelmann je pogodno za svako kućanstvo. Osim cjedila, može se koristiti i kao posuda ili jednostavno košarica. Napravljen je od praktičnog nehrđajućeg čelika koji se lako pere u perilici posuđa.

Fackelmann Daska za rezanje, 39x12x1,15 cm
84 Kn 69,83 Kn

Kuhinjska daska za rezanje izrađena od bukovog drveta s praktičnom ručkom Ima visinu od 1,15 cm i izrađena je od materijala koji može podnijeti rezanje mesa i sjeckanje povrća. Praktični dodatak za sve ljubitelje kuhanja, dolazi u profinjenom prirodnom dizajnu. Daska za rezanje Fackelmann dimenzija 39×12×1,5 cm udovoljava standardu FSC.

Fackelmann daska za rezanje, bukova, 36x25x1,5 cm
144 Kn 121,40 Kn

Kuhinjska daska za rezanje izrađena je od drveta bukve. Ima visinu od 1,5 cm i izrađena je od materijala koji može podnijeti rezanje mesa i sjeckanje povrća. Praktični dodatak za sve ljubitelje kuhanja, dolazi u profinjenom prirodnom dizajnu. Daska za rezanje Fackelmann dimenzija 36×25×1,5 cm udovoljava standardu FSC.

Fackelmann daska za rezanje, bukova, 39x12x1,15 cm
141 Kn 119,40 Kn

Kuhinjska daska za rezanje izrađena od bukovog drveta s praktičnom ručkom Ima visinu od 1,5 cm i izrađena je od materijala koji može podnijeti rezanje mesa i sjeckanje povrća. Praktični dodatak za sve ljubitelje kuhanja, dolazi u profinjenom prirodnom dizajnu. Daska za rezanje Fackelmann dimenzija 45×21×1,5 cm udovoljava standardu FSC.

Fackelmann daska za rezanje, bukova, 45x20x1,5 cm
144 Kn 120,90 Kn

Kuhinjska daska za rezanje izrađena je od drveta bukve. Ima visinu od 1,5 cm i izrađena je od materijala koji može podnijeti rezanje mesa i sjeckanje povrća. Praktični dodatak za sve ljubitelje kuhanja, dolazi u profinjenom prirodnom dizajnu. Daska za rezanje Fackelmann dimenzija 45×20×1,5 cm udovoljava standardu FSC.

Fackelmann desertne vilice VICTORIA
35,18 Kn 28,99 Kn

Desertne vilice ne bi smjele nedostajati niti jednom stolu za blagovanje. VICTORIA vilice, proizvođača Fackelmann, su izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/8 i lako ih možete prati **u perilici posuđa.

Fackelmann ergonomski nož za rezanje kruha
144 Kn 117,90 Kn

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za rezanje povrća u vašoj kuhinji. Idealno za rezanje težih komada – tek pečeni ili malo stariji kruh. Ergonomska plastična ručka za preciznije rezove. Fackelmann nož za rezanje povrća 23 cm WAVE je na izbor u crnoj boji.

Fackelmann kuhinjski nož s poklopcem Tropical, 33cm
69 Kn 55,66 Kn

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za rezanje hrane u vašoj kuhinji. Idealno za rezanje mesa i čvrstih komada povrća, uglavnom zbog oštrice s premazom protiv lijepljenja Ručica protiv klizanja s obradom od PPTPR. Fackelmann univerzalni nož 33cm s poklopcem, TROPICAL je dostupan u zelenoj boji.

Fackelmann kuhinjski nož WAVE, 35cm
121 Kn 94,89 Kn

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za univerzalnu upotrebu u vašoj kuhinji. Idealno za rezanje mesa i tvrdog povrća zbog oštrice, koja je obložena posebnim premazom protiv lijepljenja, ali i s višim profilom. Drška protiv klizanja sa PPTPR obradom. Fackelmann nož za rezanje povrća 35 cm WAVE je na izbor u crnoj boji.

Fackelmann nož s poklopcem, samobrusni nož, 20 cm
113 Kn 89,34 Kn

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za rezanje povrća. Tvrdi dijelovi zelenog ili drugog korijenskog povrća neće biti prepreka ovom nožu. Drška protiv klizanja sa PP i TPR obradom. Sadrži poklopacdizajn za brušenje za održavanje oštrine. Fackelmann samobrusni nož dužine 20 cm dostupan je u tirkiznoj boji.

Fackelmann nož za kruh s poklopcem TROPICAL, 32cm
63 Kn 50,21 Kn

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za rezanje povrća u vašoj kuhinji. Idealno za rezanje težih komada – tek pečeni ili malo stariji kruh. Poseban obrada koja ne lijepi hranu. Drška protiv klizanja sa PPTPR obradom. Fackelmann TROPICAL univerzalni nož veličine 32cm s poklopcem dostupan je u sivoj boji.

Fackelmann nož za povrće s poklopcem Tropical, 22 cm
43 Kn 33,66 Kn

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za rezanje povrća u vašoj kuhinji. Idealno za rezanje mesa i čvrstih komada povrća, uglavnom zbog oštrice s premazom protiv lijepljenja Ručica protiv klizanja s obradom od PPTPR. Fackelmann univerzalni nož 22 cm s poklopcem, TROPICAL je dostupan u zelenoj boji.

Fackelmann nož za rezanje povrća sa zaštitom, 9 cm
89 Kn 72,89 Kn

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za rezanje povrća. Tvrdi dijelovi zelenog ili drugog korijenskog povrća neće biti prepreka ovom nožu. Drška protiv klizanja sa PP i TPR obradom. Sadrži poklopacdizajn za brušenje za održavanje oštrine. Fackelmann za rezanje povrća i alat za samooštrenje dužine 9 cm dostupan je u izuzetnoj tirkiznoj boji.

Fackelmann nož za rezanje povrća WAVE, 23 cm
72 Kn 56,43 Kn

Nož s oštricom od nehrđajućeg čelika za rezanje povrća u vašoj kuhinji. Idealno za rezanje mesa i čvrstih komada povrća, uglavnom zbog oštrice s premazom protiv lijepljenja Ručica protiv klizanja s obradom od PPTPR. Fackelmann nož za rezanje povrća 23 cm WAVE je na izbor u crnoj boji.

Fackelmann pletena košarica 28 x 22 x 6 cm, plastika
34 Kn

Jednostavna i praktična košarica 28 × 22 × 6 cm marke Fackelmann postat će dio ukrasa vašeg doma. Košara je plastična i ima pleteni izgled. Njen materijal omogućuje jednostavno pranje u perilici posuđa bez brige.

Fackelmann porculanski mužar, 12 cm
81 Kn 65,05 Kn

Klasični mužar, marke Fackelmann, izrađen je od bijelog porculana i uvelike će pomoći i ukrasiti svaku kuhinju. Mužar se može koristiti za pripremu jela sa začinima ili biljem.

Fackelmann preša za češnjak
72 Kn

Preša za češnjak marke Fackelmann izrađena je od plastike i kvalitetnog nehrđajućeg čelika. može se potpuno otvoriti, što olakšava kasnije čišćenje. Kliješta se mogu prati u perilici posuđa.

Fackelmann STAR kuhinjski nož
121 Kn 94,89 Kn

Kuhinjski nož STAR marke FACKELMANN metalni Japan nudi iznimnu oštrinu. Nož je pogodan za gotovo sve, od rezanja povrća do rezanja ribe i mesa i asistent je u svakoj kuhinji. Dobar nož je osnovna oprema kuhara.

Fackelmann STAR nož Santoku
113 Kn 89,34 Kn

Nož Santoku STAR marke FACKELMANN ima kompletnu metalnu konstrukciju uključujući oštricu visoke oštrine. Nož je pogodan za rezanje mesa, ribe i povrća i jedno je od glavnih kuharskih pomagala.