FurReal Friends Walkalots plišana mačka
89 Kn

Tvoj mali mačić želi prošetati. A što je zabavnije od šetnje plišane mačke? I to s novim povodcem poznate marke FurReal koji pruža veliku zabavu. Svaki mali kućni ljubimac dolazi s povodcem, repom koji se kreće i kotačem kojim se igračka pomiče.

FurReal Friends zavijajući pas
335 Kn

Štene koje zavija uvijek će vas zaštititi. Ako želite uslugu psa, samo aktivirajte gumb za uključivanje i vaš će pas odgovoriti lavežom i zavijanjem. Pas s veseljem reagira na maženje. Samo ga pozovite i pas će se javiti. Čuvajte svoju sobu!

FurReal Friends Walkalots plišani pas
87 Kn

Vaš mali pas želi šetnju. A što je zabavnije od šetnje plišane igračke? I to s novim povodcem poznate marke FurReal koji pruža veliku zabavu. Svaki mali kućni ljubimac dolazi s povodcem, repom koji se kreće i kotačem kojim se igračka pomiče.

FurReal Friends Josefina klokanica
621 Kn

Ova interaktivna igračka Klokanica Josefina jednako je slatka kao i njezino mlado! Jeste li znali da se klokani nazivaju i joeys? Stvarno! Samo mlado je dječak, drugo je djevojčica, a treće je iznenađenje! Dražesna majka također se može brinuti za svoje potomstvo i dalje se igrati s vama, ona također reagira na dodir sa više od 70 reakcija zvuka i pokreta Što god da radi zanimljivo je djeci.

FurReal Friends Walkalots veliki plišani pas
109 Kn

Jeste li spremni za šetnju? Kućni ljubimci Walkalots tvrtke FurReal već se raduju. Zahvaljujući jedinstvenom sustavu podvodca, možete držati jednog ili više kućnih ljubimaca odjednom. Kućni ljubimci se kreću sa zvukovima, pomiču glavu i rep, tako da djeluju kao živa bića.