FurReal Friends Josefina klokanica-16%
649 Kn 539 Kn

Odlična cijena

Ova interaktivna igračka Klokanica Josefina jednako je slatka kao i njezino mlado! Jeste li znali da se klokani nazivaju i joeys? Stvarno! Samo mlado je dječak, drugo je djevojčica, a treće je iznenađenje! Dražesna majka također se može brinuti za svoje potomstvo i dalje se igrati s vama, ona također reagira na dodir sa više od 70 reakcija zvuka i pokreta Što god da radi zanimljivo je djeci.

FurReal Friends Blueberry medvjedić-10%
701 Kn 626,08 Kn

Odlična cijena

Pripremite se zaljubiti se u ovog slatkog interaktivnog medvjedića koji je vrlo živahan. Plišani medvjedić ima do 100+ zvučnih kombinacija. Medvjedić je vrlo interaktivan, reagira na dodir i zvuk. U prilogu je boca za piće, med kao poslastica i češalj za češljanje.

FurReal Friends Walkalots plišana mačka
90 Kn

Posljednji komad!

Tvoj mali mačić želi prošetati. A što je zabavnije od šetnje plišane mačke? I to s novim povodcem poznate marke FurReal koji pruža veliku zabavu. Svaki mali kućni ljubimac dolazi s povodcem, repom koji se kreće i kotačem kojim se igračka pomiče.

FurReal Friends Walkalots plišani pas
91 Kn

Vaš mali pas želi šetnju. A što je zabavnije od šetnje plišane igračke? I to s novim povodcem poznate marke FurReal koji pruža veliku zabavu. Svaki mali kućni ljubimac dolazi s povodcem, repom koji se kreće i kotačem kojim se igračka pomiče.

FurReal Friends Walkalots veliki plišani pas
120 Kn

Jeste li spremni za šetnju? Kućni ljubimci Walkalots tvrtke FurReal već se raduju. Zahvaljujući jedinstvenom sustavu podvodca, možete držati jednog ili više kućnih ljubimaca odjednom. Kućni ljubimci se kreću sa zvukovima, pomiču glavu i rep, tako da djeluju kao živa bića.

FurReal Friends Walkalots velika mačka 2.0
180 Kn

Novo

Jeste li spremni za šetnju? Kućni ljubimci Walkalots, FurReal, tome se već raduju. Zahvaljujući jedinstvenom sustavu pričvršćivanja, možete istovremeno imati jednog ili više kućnih ljubimaca na uzici. Kućni ljubimci se kreću, ispuštaju zvukove, pomiču glavom i repom, tako da izgledaju kao pravi.