Geox New Balu gležnjače za djevojčice
509 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice New Balu' u plavo-roza boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox Flanfil zimske svjetlucave čizme za djevojke
639 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice Flanfil, sivo-roza boje, iz kolekcije jesen/zima 2019, osiguravaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od kvalitetnih materijala Praktično zatvaranje na čičak

Geox New Balu B020PB_0CL10_C5102 tenisice za dječake
469 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za dječake u smeđoj boji. Geox New Balu dolazi s uloškom od ovčje kože i površinom od goveđe kože u različitim verzijama. Fleksibilan potplat od termoplastične gume omogućuje prirodno savijanje na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox gležnjače za djevojčice Hadriel
689 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice Hadriel iz kolekcije jeseni/zima 2018 su dostupne u crnoj boji te će potpuno dopuniti bilo koji zimski trendi outfit. Cipele su privlačnog dizajna, odlikuje ih posebna dorađena tehnologija poznate marke Geox, koja vam jamči udobnost na svakom koraku.

Geox Runner B02H8C_01402_C8370 tenisice za djevojčice
349 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice u ružičastoj boji s motivom zvjezdica. Geox Runner imaju uložak i podlogu od pamuka i površinu od poliestera. Fleksibilni gumbeni potplat omogućuje prirodno kretanje stopala pri svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox tenisice za dječake Aeranter J02BNB_02211_C4000
599 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za dječake marke Geox s vezicama i elegantnim dizajnom. Gornji dio od visokokvalitetnog poliestera i semiš kože. Lagan potplat od 100% gume s impresivnim i funkcionalnim uzorkom. Odličan odabir za mladiće.

Geox zimske cipele za djevojke Omar
599 Kn

Posljednji komad!

Cipele za djevojčice Omar, sive boje, iz kolekcije jesen/zima 2019, osiguravaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od kvalitetnih materijala Praktični zatvarač s unutarnje strane čizama.

Geox Bernie J0211A_0FE14_C0832 tenisice za dječake
429 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za dječake imaju jednostavno zakopčavanje na čičak. Imaju gumeni potplat koji je vrlo izdržljiv i jednostavan za održavanje. Tenisice za dječake Geox Bernie J0211A_0FE14_C0832 su idealne za šetnje, izlete i svakodnevno nošenje.

Geox dječje tenisice XLED
769 Kn

Posljednji komad!

GEOX X-LED … Predstavlja novost na tržištu.  Prve cipele koje možete povezati s aplikacijom. Moderne tenisice za dječake XLED su inovativne, interaktivne i prije svega udobne. Nevjerojatna kombinacija tehnologija preusmjerava hodanje i ulični ples u potpuno novu dimenziju.

Geox Gisli J025CB_010FE_C4226 tenisice za dječake
389 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za dječake imaju jednostavno zakopčavanje na čičak. Imaju gumeni potplat koji je vrlo izdržljiv i jednostavan za održavanje. Tenisice za dječake Geox Gisli J025CB_010FE_C4226 su idealne za šetnje, izlete i svakodnevno nošenje.

Geox Gisli J025CB_010FE_C5576 tenisice za dječake
429 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za dječake imaju jednostavno zakopčavanje na čičak. Imaju gumeni potplat koji je vrlo izdržljiv i jednostavan za održavanje. Dječje cipele Geox Gisli 025CB_010FE_C5576 su idealne za šetnje, izlete i svakodnevno nošenje.

Geox tenisice za djevojčice JAY B023GD_044AJ_C8237
509 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice, marke Geox, na prvi pogled oduševljavaju simpatičnim rozim srcima. Tenisice se zatvaraju na čičak, s gumenim potplatom, pogodne za školu ili grad.

Geox tenisice za djevojčice Spaceclu J028VC_01454_C4002
549 Kn

Posljednji komad!

Dječje tenisice plave boje sa sjajnim potplatom. Geox Spaceclu imaju uložak od tekstilne mreže i poliestersku oblogu. Površina od poliuretanskei tekstilne mreže. Fleksibilan potplat od termoplastične gume omogućuje prirodno savijanje na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox tenisice za djevojčice TODO B0285C_0HI14_C8004
509 Kn

Posljednji komad!

Dječje tenisice ružičaste boje sa sjajnim potplatom. Geox TODO odlikuje obrada od kozje kože, podloga od tekstilne mreže i poliesterska presvlaka. Fleksibilan potplat od termoplastične gume omogućuje prirodno savijanje na svakom koraku. Praktični Velcro za pričvršćivanje.

Geox tenisice za djevojčice TUTIM B9440B_007NF_C8011
429 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice ružičaste boje sa srebrnim detaljem. Geox Tutim dolazi s uloškom od ovčje kože i površinom od goveđe kože u različitim verzijama. Fleksibilan potplat od termoplastične gume omogućuje prirodno savijanje na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox Alonisso gležnjače za dječake, smeđe
599 Kn

Posljednji komad!

Zimske gležnjače za dječake Alonisso u smeđoj boji dolaze iz kolekcije Panda jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih materijala i praktično zatvaranje na patentni zatvarač. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox B021MC_010QD_C0673 tenisice za djevojčice
389 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice plave boje sa srebrnim detaljem. Geox GISLI imaju potplat od najlonske mreže i podlogu od pamučnog platna. Površina od poliestera i pamučnog platna. Fleksibilan potplat od gume omogućuje prirodno kretanje stopala na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox B0251A_044AJ_C8007 Kaytan tenisice za djevojčice
469 Kn

Posljednji komad!

Dječje tenisice zlatne boje s detaljima cvijeća. Geox KAYTAN imaju uložak i podlogu od ovčje kože i površinu od kože i poliuretana. Fleksibilan potplat od termoplastične gume omogućuje prirodno kretanje stopala na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox Buller zimske cipele za dječake
599 Kn

Posljednji komad!

Tenisice Baltic, sivo-zelene boje, dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox dječje sandale ALBEN J02AVD_0FE15_C4B2G
509 Kn

Posljednji komad!

Sandale za dječake plave boje sa žutim detaljima. Geox ALBEN imaju kožni uložak, podlogu od poliestera te površinu od poliestera i platna. Fleksibilan potplat od termoplastične gume omogućuje prirodno kretanje stopala na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox dječje tenisice KAYTAN B0250A_0CL22_C0665
469 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za dječake u sivoj boji s denim jeans detaljima. Geox KAYTAN ima uložak i podlogu od ovčje kože i oblogu od kože u različitim bojama. Fleksibilan potplat od termoplastične gume omogućuje prirodno savijanje na svakom koraku. Praktični Velcro za pričvršćivanje.

Geox Eclair gležnjače za djevojčice
769 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice Eclair u crnoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od kvalitetnih materijala Praktično zatvaranje patentnim zatvaračem

Geox Elba B02L8A_01054_C0335 sandale za dječake
349 Kn

Posljednji komad!

Sandale za dječake u tamno plavoj boji s natpisom automobili. Geox Elba imaju podlogu od kozje kože i tekstilnu površinu. Termoplastični gumeni potplat izolira od hladne površine i neravne podloge. Sandale su prikladne za tople dane.

Geox Flexyper zimske čizme za dječake, crne
769 Kn

Posljednji komad!

Zimske čizme za dječake Flexyper u crnoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox Gisli B021NB_01054_C0685 tenisice za dječake
349 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za dječake plave boje sa narančastim detaljima. Geox GISLI imaju potplat od najlonske mreže i podlogu od pamučnog platna. Površina od poliestera i pamučnog platna. Fleksibilan potplat od gume omogućuje prirodno kretanje stopala na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox gležnjače za dječake Toledo
509 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za dječake Toledo u smeđoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih materijala i praktičnih čičak traka.

Geox Heira tenisice za djevojčice
389 Kn

Posljednji komad!

Tenisice Heira u tamnoplavoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak.

Geox Kalispera gležnjače za djevojčice, sive
599 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice Kalispera, sive boje, iz kolekcije Panda jesen/zima 2019, osiguravaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih materijala i praktično zatvaranje na patentni zatvarač. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox Kilwi B02D5A_011BC_C1364 tenisice za djevojčice
469 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice ružičaste boje s motivom flaminga. Geox Kilwi imaju uložak od ovčje kože, podlogu od pamuka i površinu od poliuretana i poliestera. Fleksibilan potplat od gume omogućuje prirodno kretanje stopala na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox Kilwi B02D5H_0ZB44_C8172 tenisice za djevojčice
509 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice ružičaste boje s motivom mačka. Geox Kilwi imaju uložak od ovčje kože, podlogu od pamuka i površinu od goveđe kože i platna. Fleksibilan potplat od gume omogućuje prirodno kretanje stopala na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox Lunare J02BHB 07715 C8025 sandale za djevojčice
549 Kn

Posljednji komad!

Sandale za djevojčice rozog dizajna sa sjajnim detaljima Geox LUNARE imaju kožni potplat, podlogu od elastana i površinu od elastana i kože. Fleksibilan potplat od termoplastične gume omogućuje prirodno kretanje stopala na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox New Balu B020QA_00744_C8172 dječje tenisice
469 Kn

Posljednji komad!

Dječje tenisice ružičaste boje s detaljima cvijeća. Geox New Balu imaju uložak i podlogu od ovčje kože i površinu od goveđe kože u različitim verzijama. Fleksibilan potplat od termoplastične gume omogućuje prirodno savijanje na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox Rishon B940RB_01422_C4002 tenisice za dječake
469 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za dječake su u tamno plavoj boji s crvenim detaljima. Geox Rishon imaju uložak od kozje kože, podlogu od tekstilnog pamučnog platna i kože te površinu s kombinacijom goveđe kože i mrežaste tkanine. Fleksibilan potplat od termoplastične gume omogućuje prirodno savijanje na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox tenisice za dječake Alben
639 Kn

Posljednji komad!

Nova kolekcija za godinu 2019. modnih tenisica Alben u punom dizajnu. Cipele se vežu vezicama, imaju anatomski oblikovan umetak, atraktivan dizajn i zahvaljujući Geox tehnologiji reprodukcije, maksimalna udobnost vašeg djeteta na svakom koraku je zajamčena.

Geox tenisice za dječake Alben J949ED_01422_C4165
599 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za dječake marke Geox s klasičnim vezicama i dorađenim dizajnom za više slobode kretanja. Gornji dio od mješavine poliuretana, najlonakože. Gumeni potplat sa funkcijom disanja za udobnost tijekom dana. Ukrasni bočni dio.

Geox tenisice za dječake Alonisso
599 Kn

Posljednji komad!

Visoke tenisice za dječake Alonisso u sivoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.