Geox B021MC_010QD_C0673 tenisice za djevojčice
389 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice plave boje sa srebrnim detaljem. Geox GISLI imaju potplat od najlonske mreže i podlogu od pamučnog platna. Površina od poliestera i pamučnog platna. Fleksibilan potplat od gume omogućuje prirodno kretanje stopala na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox Balu’ B022ZA_0AJ13_C0550 tenisice za djevojčice
349 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice Balu’ u rozoj boji marke Geox idealne su za svakodnevicu, a također su savršeni dodatak odjeći male dame. Imaju praktičan zatvaranje na čičak, anatomski oblikovan umetak, i zahvaljujući Geox Respira tehnologiji, maksimalna udobnost vašeg djeteta na svakom koraku je zajamčena.

Geox Gisli J025CB_010FE_C4226 tenisice za dječake
389 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za dječake imaju jednostavno zakopčavanje na čičak. Imaju gumeni potplat koji je vrlo izdržljiv i jednostavan za održavanje. Tenisice za dječake Geox Gisli J025CB_010FE_C4226 su idealne za šetnje, izlete i svakodnevno nošenje.

Geox tenisice za djevojčice GISLI B021MA_05410_C0673
389 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice marke Geoxa su napravljene za male djevojčice te donose eleganten izgled. Tenisice su obrađene elegantnim zvijezdama i doslovno sjajnim srebrnim dizajnom pete. Svaka mala dama će na svakom koraku cijeniti jednostavno obuvanje na velcro i visoku udobnost

Geox tenisice za djevojčice Maltin J0200A_0NFKC_C1028
429 Kn

Posljednji komad!

Dječje tenisice srebrne boje s ružičastim detaljima. Geox Maltin ima uložak od tekstilne mreže i poliestersku oblogu. Površina od poliuretanskih i tekstilnih mreža. Fleksibilan gumeni potplat omogućuje prirodno kretanje na svakom koraku. Praktično obuvanje s Velcro pričvršćivanjem.

Geox Backsie ženska jakna W9429F T2593 F6018-30%
1.909 Kn 1.329 Kn

Posljednji komad!

Ženska sjajna jakna, sa šivanjem. Jedinstveni Geox materijal sadrži prozračnosttermoregulaciju, koja se pričvršćuje na zatvarač. Preklapanje kroja s praktičnom kapuljačom.

Geox Hosmos ženske zimske čizme D84AUC 04611-30%
1.159 Kn 809 Kn

Posljednji komad!

Moderne ženske čizme marke Geox drže noge na toplom tijekom cijele zime. Ove zimske čizme impresioniraju sa predivnim dizajnom u crnoj boji. Topla podstava izrađena je od umjetnog krzna, gornja je od kvalitetne kože i najlona. Na snijegu ćete cijeniti snažni neklizajući potplat.

Geox ženske tenisice Nebula D621EA 00011-26%
979 Kn 719 Kn

Posljednji komad!

Ženske tenisice marke Geox donose dodatni komfor zahvaljujući tehnologiji Nebula. Posebnost ovog modela su otvori na potplatu koji omogućuju pravilnu termoregulaciju; i vezanje na vezice sve do gležnja.

Geox Balu čizme za djevojčice
389 Kn

Posljednji komad!

Udobne gležnjače za djevojčice Balu‛ iz kolekcije jesen/zima 2019 osiguravaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele imaju praktičan patent na unutarnjoj strani i atraktivan dizajn.

Geox Dakin svjetlucave tenisice za djevojčice
469 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice Dakin u rozoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox dječje tenisice XLED
809 Kn

Posljednji komad!

GEOX X-LED … Predstavlja novost na tržištu.  Prve cipele koje možete povezati s aplikacijom. Moderne tenisice za dječake XLED su inovativne, interaktivne i prije svega udobne. Nevjerojatna kombinacija tehnologija preusmjerava hodanje i ulični ples u potpuno novu dimenziju.

Geox Eclair gležnjače za djevojčice-52%
769 Kn 366,90 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice Eclair u crnoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od kvalitetnih materijala Praktično zatvaranje patentnim zatvaračem

Geox Flexyper zimske čizme za dječake, crne-48%
729 Kn 374,90 Kn

Posljednji komad!

Zimske čizme za dječake Flexyper u crnoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox Flexyper zimske čizme za dječake, plave
769 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za dječake Flexyper u plavoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox gležnjače za dječake Omar
599 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice Omar u plavoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih materijala, imaju toplu unutrašnjost i praktičan zatvarač s unutarnje strane cipele. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox gležnjače za dječake Toledo
509 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za dječake Toledo u smeđoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih materijala i praktičnih čičak traka.

Geox Heira tenisice za djevojčice
389 Kn

Posljednji komad!

Tenisice Heira u tamnoplavoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak.

Geox Kalispera gležnjače za djevojčice-48%
599 Kn 306,90 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice Kalispera u zlatnoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od kvalitetnih materijala Praktično zatvaranje s patentnim zatvaračem

Geox Kalispera gležnjače za djevojčice, sive-51%
599 Kn 288,90 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice Kalispera, sive boje, iz kolekcije Panda jesen/zima 2019, osiguravaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih materijala i praktično zatvaranje na patentni zatvarač. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox Kuray zimske čizme za dječake, crne
689 Kn

Posljednji komad!

Čizme za djevojčice Kuray u crnoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox Kuray zimske čizme za djevojke-51%
689 Kn 331,90 Kn

Posljednji komad!

Tenisice Kuray u crnoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od kvalitetnih materijala Praktično zatvaranje na čičak

Geox New Balu gležnjače za djevojčice-51%
509 Kn 245,90 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice New Balu' u plavo-roza boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox tenisice za dječake Gisli
479 Kn

Posljednji komad!

Izvrsne tenisice Gisli iz kolekcije proljeće/ljeto 2019 nisu samo elegantne, već i iznimno udobne. Obuća ima praktičan patentni zatvarač s unutarnje strane cipele, anatomski oblikovan i ugodno topao interijer. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox tenisice za djevojčice XLED
729 Kn

Posljednji komad!

GEOX X-LED je ovdje … Predstavlja novost na tržištu.  Prve cipele koje možete povezati s aplikacijom.

Moderne stilske tenisice za djevojčice XLED su inovativne, interaktivne i prije svega udobne. Nevjerojatna kombinacija tehnologija preusmjerava hodanje i ulični ples u potpuno novu dimenziju.

Geox Trivor zimske čizme za djevojke-51%
609 Kn 293,90 Kn

Posljednji komad!

Zimske čizme za djevojke Trivor, plavo – roza boje, iz kolekcije jesen / zima 2019. držat će noge vaše djece na toplom i suhom. Cipela je na gornjem dijelu izrađena od potpuno nepropusnog materijala. Čizme imaju toplu unutrašnjost, prilagodljive gumene potplate i praktično zatvaranje na čičak.

Geox zimske cipele za djevojke Omar
599 Kn

Posljednji komad!

Cipele za djevojčice Omar, sive boje, iz kolekcije jesen/zima 2019, osiguravaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od kvalitetnih materijala Praktični zatvarač s unutarnje strane čizama.

Geox zimske čizme za dječake Buller-51%
639 Kn 308,90 Kn

Posljednji komad!

Tenisice Buller, plavo-sive boje, dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox sandale za dječake Borealis
469 Kn

Posljednji komad!

Moderne ljetne sandale Borealis u atraktivnoj kombinaciji boja, iz kolekcije proljeće/ljeto 2019 pogodne su za šetnje gradom i prirodom. Sandale su izrađene od visoko kvalitetnih materijala, imaju anatomski oblikovan kožni umetak, slobodan prst i čičak traku.

Geox sandale za djevojčice Borealis-50%
509 Kn 253,90 Kn

Posljednji komad!

Moderne ljetne sandale Borealis u ljubičasto ružičastoj boji, pogodne za šetnju gradom ili prirodom. Sandale su izrađene od visoko kvalitetnih materijala, imaju anatomski oblikovan kožni umetak, slobodan prst i čičak traku.

Geox sandale za djevojčice Karly-47%
429 Kn 224,90 Kn

Posljednji komad!

Očaravajuće sandale s crvenim remenčićima Karly iz kolekcije proljeće / ljeto 2018. koje vaša djevojčica ne smije propustiti. Sandale su vrlo udobne, imaju zračni potplat i pogodne su za sve posebne prilike.

Geox tenisice za dječake Alben
639 Kn

Posljednji komad!

Nova kolekcija za godinu 2019. modnih tenisica Alben u punom dizajnu. Cipele se vežu vezicama, imaju anatomski oblikovan umetak, atraktivan dizajn i zahvaljujući Geox tehnologiji reprodukcije, maksimalna udobnost vašeg djeteta na svakom koraku je zajamčena.

Geox tenisice za djevojčice Ciak-50%
469 Kn 230,90 Kn

Posljednji komad!

Udobne tenisice plave boje sa srebrnim srcima oduševit će svaku mladu damu.
Niske tenisice Ciak iz kolekcije proljeće/ljeto 2019 izrađene su od visokokvalitetnih materijala i zahvaljujući njihovoj posebnoj tehnologiji pružaju udobnost na svakom koraku.