Hario ručni mlinac za kavu Canister
512 Kn

Jamstvo kvalitete i dizajna je japanski proizvođač HARIO, vodeći svjetski proizvođač mlinaca za kavu. Rustikalan i jednostavan izgled mlinca Napravljen je od izdržljivog japanskog stakla i metala.

Hario Mini Mill Slim Plus ručni mlinac za kavu
265 Kn

Dizajnerski ručni mlinac za kavu Mini Mill Slim Plus crne boje marke Hario oduševit će sve kavoljupce. Mlinac je izrađen od kvalitetnih materijala i ima malu masu. Gruboću mljevenja lako možete prilagoditi pomoću gumba, a za sve ostalo se brine keramičko brušeno kamenje.

Hario keramički dripper za kavu V60-01, bijeli
162 Kn

„Jednostavan aparat za kavu iz ugledne japanske tvrtke Hario, koji je namijenjen pripremi 1 do 3 šalice kave. Zahvaljujući njemu, možete napraviti 200 do 360 ml ukusne kave.”

Hario Smart G mlinac za kavu, ručni, crni
331 Kn

Moderni ručni mlinac za kavu Smart G crne boje marke Hario oduševit će sve kavoljupce. Mlinac ima prozirno plastično kućište i posudu za mljevenu kavu koju nadopunjuje silikonska linija za lakšu upotrebu i prianjanje. Gruboću mljevenja lako možete prilagoditi pomoću gumba, a za sve ostalo se brine keramičko brušeno kamenje.

Hario ručni mlinac za kavu Standard
379 Kn

Odlična kombinacija tradicionalnog mlinca za kavu s visokom kvalitetom, koja je simbol tvrtke Hario. Mlinac ima kombinaciju masivnog tamnog drva i tamnog mehanizma za mljevenje od nehrđajućeg čelika.

Hario keramički dripper za kavu V60-01, crveni
168 Kn

Jednostavan aparat za kavu iz ugledne japanske tvrtke Hario, koji je namijenjen pripremi 1 do 3 šalice kave. Zahvaljujući njemu, možete napraviti 200 do 360 ml ukusne kave.

Hario Cafeor Dripper, 300 ml, bez filtera
298 Kn

Set drippera bez filtera i potpuno kompatibilan dekanter s volumenom od 300 ml Hario Cafeor je jednostavan i odličan pomoćnik za ljubitelje kave. Ne treba filtere za pripremu kave.

Hario keramički dripper za kavu V60-02, bijeli
178 Kn

Jednostavan aparat za kavu iz ugledne japanske tvrtke Hario, koji je namijenjen pripremi 2 do 4 šalice kave. Zahvaljujući njemu, možete napraviti 300 do 500 ml ukusne kave.

Hario stakleni Dripper V60-02, črn
167 Kn

Jednostavan aparat za kavu iz ugledne japanske tvrtke Hario, koji je namijenjen pripremi 2 do 4 šalice kave. Zahvaljujući njemu, možete napraviti 300 do 500 ml ukusne kave.

Hario ručni mlinac za kavu Column
275 Kn

Jamstvo kvalitete i dizajna je japanski proizvođač HARIO, vodeći svjetski proizvođač mlinaca za kavu. Ručni mlinac Hario Column ima klasičan dizajn, napravljen je od trajnih materijala, kao što su drvo i metal, pa će vam služiti dugi niz godina.

Hario Skerton Plus mlinac za mljevenje kave
324 Kn

Inovativni ručni mlinac za kavu Skerton Plus crne boje marke Hario oduševit će sve kavoljupce. Mlinac je izrađen od kvalitetnih materijala s naglaskom na ergonomiju i ima staklenu posudu za mljevenu kavu. Gruboću mljevenja lako možete prilagoditi pomoću gumba, a za sve ostalo se brine keramičko brušeno kamenje.

Hario set V60 sve u jednom, crveni
281 Kn

Keramički dripper, ili jednostavno aparat za pripremu kave, stakleni dekanter i papirnati filteri odličan su poklon set za sve ljubitelje kave ili one koji su za alternativnu pripremu hrane.