Hauck Boston 2u1 Dotty Rose kolica za lutke, kombinirana
77x

Hauck Boston 2u1 Dotty Rose kolica za lutke, kombinirana

532 Kn

Prekrasna kombinirana kolica za male dame s cvjetnim motivom pretvorit će svaku šetnju u sjajnu i modernu zabavu. Imaju ručicu podesivu po visini i namijenjena su lutkama veličine do 53 cm.

Dostava MALL
Hauck kolica za lutku Boston Diva 2u1
113x

Hauck kolica za lutku Boston Diva 2u1

546 Kn

Savršena kolica za sve male princeze i djevojčice koje ne žele samo lutke. Raskošni životinjski otisci i meka boje marelice osiguravaju da će se vaše dijete sa kolicima povesti na nezaboravnu šetnju. Set je pogodan za djecu od 3. godine starosti.

Dostava MALL
Hauck Pacific kolica
7x

Hauck Pacific kolica

489 Kn

Prekrasna kolica za male aktivne djevojke koje žele što više boraviti na svježem zraku sa svojim lutkama. Tijelo kolica može se jednostavnim pokretom pretvoriti u kolica.

Dostava MALL
Sport dječja kolica, 2021 crvena
17x

Hauck Sport dječja kolica

464 Kn
Posljednji komad!

Sportska kolica Hauck Sport su kompaktna, laganavrlo praktična kolica, pogodna za kupovinu, putovanja i šetnju gradom. Nježno tapecirano sjedalo s mogućnošću pozicioniranja pružit će djetetu udobnost čak i za vrijeme spavanja.

Dostava MALL
Open´n Stop Safety ograda
366x

Hauck Open´n Stop Safety ograda

262 Kn

Open´n Stop Safety ograda. Podesiva dužina za 75 – 80 cm rupu. Obostrano otvaranje, sigurnosna brava, otvaranje bez bušenja.

Dostava MALL
sigurnosna ograda Stop N Safe 2020 + 21 cm produžetka, silver, srebrna
91x

Hauck sigurnosna ograda Stop N Safe 2020 + 21 cm produžetka

381 Kn
Posljednji komad!

Praktično zatvaranje – Ima sigurnosnu bravu koja štiti od otvaranja. Otvaraju se u oba smjera. Pogodno za ugradnju između zidova i stepenica. Hauck Stop N Safe 2020 + 21 cm produžetka je sigurnosna ograda koja je vrlo stabilna i jednostavna za montažu s vijcima bez šarafljenja.

Dostava MALL
sigurnosna ograda Stop N Safe 2020, white, bijela
33x

Hauck sigurnosna ograda Stop N Safe 2020

279 Kn

Praktično zatvaranje – Ima sigurnosnu bravu koja štiti od otvaranja. Otvaraju se u oba smjera. Pogodno za ugradnju između zidova i stepenica. Hauck Stop N Safe 2020 sigurnosna ograda je vrlo stabilna i jednostavna za montažu s vijcima bez šarafljenja.

Dostava MALL
Hauck Woodlock 2 + 21cm ext. Silver
11x

Hauck Woodlock 2 + 21cm ext. Silver

496 Kn

Pregrada Woodlock 2 tvrtke Hauck praktičan je alat za sva kućanstva, a ne samo za stubište. Osigurajte stubište ili prostor u kojem ne želite da vaše znatiželjno dijete uđe i bude ozlijeđeno. Također možete koristiti pregradu kako biste spriječili ulazak kućnih ljubimaca.

Dostava MALL
Hauck hranilica Alpha+ 2020, Natur
222x

Hauck hranilica Alpha+ 2019

638 Kn

Hauck stolica za hranjenje je napravljena od bukvinog drva visoke kvalitete i ima nosivost do 90 kg. Udobna je, praktična i sigurna, a primjerena je za hranjenje, igranje ili druge aktivnosti.

Dostava MALL