Hauck Manhattan kolica
638 Kn

Posljednji komad!

Prekrasna kolica za male aktivne djevojke koje žele što više boraviti na svježem zraku sa svojim lutkama. Kolica ima detaljne detalje.

Hauck dječja kolica Rapid 4 2019
943 Kn

Posljednji komad!

Hauck Rapid 4 2019 su lagana, kombinirana kolica. Idealan pratitelj za grad zahvaljujući jednostavnom mehanizmu za slaganje s jednom rukom, niskom težinom i podesivom mekom polugom. Prednji kotači se okreću i zaključavaju

Hauck Rapid 3R Duo 2019 Silver/Charcoal dječja kolica za blizance
2.945 Kn

Posljednji komad!

Kolica Hauck Rapid 3R Duo široka su 77 cm i mogu proći kroz bilo koja vrata te su odlično rješenje za dvoje male djece. Zbog individalnog podešavanja položaja leđa na svakom sjedalu, omogućuju vam da prilagodite svako sjedalo kako bi odgovaralo vašem djetetu.

Hauck Watch me 2 ogledalo
59 Kn

Hauck ogledalo, kojeg je moguće namjestiti na staklo tako da možemo uvijek imati dobar pogled na dijete ili stanje u prometu.

Hauck Watch me 1 ogledalo
110 Kn

Hauck ogledalo, kojeg je moguće namjestiti na sjedalo tako da možemo uvijek imati dobar pogled na dijete ili stanje u prometu.

Hauck Angie auto sjedalica za lutke
62 Kn

Posljednji komad!

Male savjesne mame dobro znaju da uvijek moraju sjediti u autosjedalici sa svojim lutkama. U ovom stilskom dječjem sjedalu, lutku možete udobno nositiautomobilu, gdje god krenete. Ima praktični pojas koji će lutku pričvrstiti za sjedalo i spriječiti je da padne.

Hauck Baby Alive dječja autosjedalica za lutke-27%
138 Kn 99,76 Kn

Posljednji komad!

U ovom simpatičnom dječjem sjedalu lutke se mogu nositi bilo gdje ili koristiti u autu. Ima praktično remenje pomoću kojih možete učvrstiti lutku kako ne bi pala bez sjedala.

Hauck putni krevet s vrtićem
245 Kn

Posljednji komad!

Ako kod kuće imate malog putnika koji uvijek mora imati svoje lutke sa sobom, ovaj je putni krevet idealno rješenje. Krevetić za lutke s vrtićem može se lako složiti. Pakiran je u torbu za jednostavno čišćenje i nošenje.

Hauck dječji set Hello Kitty
278 Kn

Posljednji komad!

Dječji set, veličine do 43 cm, sadrži stolicu za bebe i nosač. Idealno je za svu malu djecu koja žele maziti svoje lutke za maksimalnu udobnost.

Hauck Open´n Stop Safety ograda
219 Kn

Open´n Stop Safety ograda. Podesiva dužina za 75 – 80 cm rupu. Obostrano otvaranje, sigurnosna brava, otvaranje bez bušenja.

Hauck Malibu 4 Trioset 2020 dječja kolica
2.341 Kn

Dječja kolica Hauck Malibu 4 Trioset 2019 cijenit će svi roditelji jer komplet 3 u 1 prati dijete od rođenja do vrtića. Moderna i lagana kolica, idealna za svakodnevni obiteljski život ili opuštajući odmor.

Hauck sigurnosna ograda Stop N Safe 2020 + 21 cm produžetka
375 Kn

Praktično zatvaranje – Ima sigurnosnu bravu koja štiti od otvaranja. Otvaraju se u oba smjera. Pogodno za ugradnju između zidova i stepenica. Hauck Stop N Safe 2020 + 21 cm produžetka je sigurnosna ograda koja je vrlo stabilna i jednostavna za montažu s vijcima bez šarafljenja.

Hauck hranilica Alpha+ 2019
554 Kn

Hauck stolica za hranjenje je napravljena od bukvinog drva visoke kvalitete i ima nosivost do 90 kg. Udobna je, praktična i sigurna, a primjerena je za hranjenje, igranje ili druge aktivnosti.

Hauck dječja ležaljka Disney Rocky 2020
290 Kn

Stolac za odmaranje ima naslonjač kojeg je moguće podesiti u 3 položaja u rasponu 112–142°. Poliesterski vanjski dio je odvojiv i može se prati. Opremljen je remenima za nošenje. Ležaljka Hauck Disney Rocky 2020 ima mogućnost sklapanja.

Hauck sigurnosna ograda Stop N Safe 2020 + 9 cm produžetka
341 Kn

Praktično zatvaranje – Ima sigurnosnu bravu koja štiti od otvaranja. Otvaraju se u oba smjera. Pogodno za ugradnju između zidova i stepenica. Hauck Stop N Safe 2020 + 9 cm produžetka je sigurnosna ograda koja je vrlo stabilna i jednostavna za montažu s vijcima bez šarafljenja.

Hauck zaštita za sjedala Sit on me (VE 12)
120 Kn

Sit on zaštita za vaša sjedala u automobilu. Zbog integriranog izreza za pričvršćivanja dječjih sjedalica ISOFIX primjerena je zaštita za sve automobile, sjedala i dječje nosiljke.

Hauck Player 2020 hodalica jungle fun
350 Kn

Hauck Player 2019 je hodalica dizajnirana za djecu koja ne hodaju, ali stoje samostalno, od približno 6 mjeseci do 12 kg. Odvojiva igraća konzola s više funkcija igranja. Mekano podstavljeno sjedalo ima 27 cm visine, pojačan naslon koji podupire dječje leđa.

Hauck sigurnosna ograda Stop N Safe 2020
280 Kn

Praktično zatvaranje – Ima sigurnosnu bravu koja štiti od otvaranja. Otvaraju se u oba smjera. Pogodno za ugradnju između zidova i stepenica. Hauck Stop N Safe 2020 sigurnosna ograda je vrlo stabilna i jednostavna za montažu s vijcima bez šarafljenja.

Hauck 3 Way Carrier 2020, crna
369 Kn

Hauck praktična dvostrana klokanica za dojenčad od 3,5 do 12 kg. Ima individualno podesive naramenice i udobno je podstavljen.

Hauck Shopper Neo II 2020 kolica, caviar/silver
650 Kn

Hauck Shopper Neo II 2019 su sportska kolica s priručnim sklapanjem (jednom rukom), velikom košarom za kupovinu i velikim pultom koji ima šalicu za piće. Zbog držača, piće će uvijek biti pri ruci. Podesivi oslonac za leđa.

Hauck roleta za zaštitu od sunca Shade me
110 Kn

Hauck roleta za zaštitu od sunca u crnoj boji štiti od sunčanih zraka i pregrijavanja vozila. Moguće je postaviti dužinu po želji. U pakiranju se dobiju 2 komada.

Hauck kolica za lutke Triple Buggy
427 Kn

Kolica imaju podesivu visinu ručke, tako da zabava djeteta može trajati više godina. Pogodno za lutke do 43 cm.

Hauck dječja ležaljka Alpha bouncer 2020, stretch
480 Kn

Ležaljka ima plišani jastučić koji služi kao uložak sjedala i pruža optimalnu podršku za glavu. Za spavanje ga pričvrstite fleksibilnim dizajnom. Također je prikladna nadopuna stolcima za hranjenje. Hauck dječja ležaljka Alpha bouncer 2020 stretch je opremljena s tritočkovnim pojasem.

Hauck dječja ležaljka Alpha Bouncer Deluxe 2020
615 Kn

Ležaljka ima plišani jastučić koji služi kao uložak sjedala i pruža optimalnu podršku za glavu. Za spavanje ga pričvrstite fleksibilnim dizajnom. Također je prikladna nadopuna stolcima za hranjenje. Hauck Alpha Bouncer Deluxe 2020 je opremljena s tritočkovnim pojasem.

Hauck organizator za automobil Organize me (VE 12)
140 Kn

Univerzalan praktični organizator za automobile u koji možete spremiti razne predmete. Dimenzije: 21 × 24 × 35 cm. Napravljen je od kvalitetnog i vodootpornog materijala.

Hauck Rapid 4 Plus Trio Set 2019 modularni sustav
2.360 Kn

Dječja kolica Hauck Rapid 4 Plus Trio Set cijenit će svi roditelji jer komplet 3 u 1 prati dijete od rođenja do vrtića. Moderna i lagana kolica, idealna za svakodnevni obiteljski život ili opuštajući odmor.

Hauck Ride On 123 2020 hodalica
525 Kn

Hauck Ride On 123 2019 je odlična mobina hodalica te kolica u jednom. Djeca služi kao odskočna daska za mobilne igre, može služiti kao drveni automobil i kao hodalica. Hodalicu ride on 1–2–3 može dijete početi koristiti od 6 mjeseca starosti.

Hauck set za lutke Icoo 3u1
542 Kn

Kombinacija kolica, stolca za hranjenje i košare sa ručkom, za lutke veličine do 46 cm. Izvorna dječja kolica, za lutke. Najbolji način za prijevoz lutke.

Hauck Comfort Fix autosjedalica
794 Kn

Hauck Comfort Fix je najnovija autosjedalica iz obitelji Zero Plus. Primjerena je za djecu od rođenja do 13 kg. Vašem će djetetu cijelo vrijeme biti udobno u autosjedalici što je omogućeno korištenjem visokokvalitetnog prozračnograstezljivog materijala.

Hauck dječja kolica Sunny 2020
1.240 Kn

Gradska dječja kolica prikladna su za djecu do 25 kg. Sklopiva su na vrlo jednostavan način zahvaljujući automatskom mehanizmu za sklapanje. Sjedalo možete rotirati naprijed i natrag. Hauck Sunny 2020 su opremljena sigurnosnim pojasem s pet točaka.

Hauck iPro Saturn R 2020 dječja kolica
2.072 Kn

Moderna i elegantno dizajnirana kolica Hauck Saturn R vaš su novi savršeni suputnik za grad. Možete ih kombiniratidubokom košarom i autosjedalicom iPro, ili, uz pomoć adaptera, s drugim.

Hauck Alpha bouncer dječji krevet
480 Kn

Hauck Alpha bouncer je divan plišani krevetić za bebe i potpuni dodatak za drveni stol za jelo Hauck Alpha i Beta. Mekana plišana tkanina osigurava da se dijete u njemu osjeća sigurno i udobno. Sa remenom na 3 točke.

Hauck Swift Plus 2019 dječja kolica
924 Kn

Za one koji vole putovati ili samo traže sjajnu putna kolica za svakodnevnu upotrebu, kolica Hauck Swift Plus su idealan suputnik.

Hauck autosjedalica iPro Kids 2020
1.168 Kn

Hauck iPro Kids može se instalirati u automobilu samo s bazom iPro, koja nije uključena! Za djecu od rođenja do 105 cm. Autosjedalica ima nekoliko elemenata za maksimalnu sigurnost.

Hauck kolijevka Dreamer
727 Kn

Hauck dječja kolijevka Dreamer. Sklopiva je te je idealna za korištenje doma ili na putovanjima. Primjerena je za djecu do 9 kilograma.