Igotherm vješalica za stolac ljuljačku Trapezoid, dvostruka
344 Kn

Sustav ovjesa za stolac ljuljačku istog imena. Podesiva visina koja odgovara vašem raspoloženju. Najveća nosivost je 300 kg. Igotherm vješalica za stolac ljuljačku Trapezoid je namijenjena za 2 osobe i pomaže u uljepšavanju vašeg doma, a možete ju postaviti i van kuće.

Igotherm Borovice PREMIO 220 cm, světlá
881 Kn

Posljednji komad!

Umělá vánoční borovice. Přírodně vypadající umělý vánoční stromek vysoký 220 cm. Stromek neopadá a vypadá jako živý. Dodáváno včetně stojanu.

Igotherm vrtni namještaj od ratana KARIN (JX1015E)
7.343 Kn

Luksuzni vrtni namještaj KARI u smeđe-sivoj boji izrađen je od umjetnog dvostrukog polukružnog ratana, dimenzija 8,5 × 1,6 mm, a konstrukcija je od aluminijskih profila sa praškastim slojem.

Igotherm Trapezoid viseća ljuljačka/stolica, bež
3.367 Kn

Viseća stolica modernog dizajna koja je iznimno široka i udobna. Igotherm Trapezoid pristaje u interijer, vrt, zimski vrt itd. Ima čeličnu profilnu strukturu i drvo ariša. Sjedalo je pričvršćeno za okvir pomoću crnog konopca.

Igotherm vješalica za stolac ljuljačku Trapezoid
249 Kn

Sustav ovjesa za stolac ljuljačku istog imena. Podesiva visina koja odgovara vašem raspoloženju. – Najveća nosivost je 150 kg. Igotherm vješalica za stolac ljuljačku Trapezoid je namijenjena za 1 osobu i pomaže u uljepšavanju vašeg doma, a možete ju postaviti i van kuće.