Interbaby frotirni ručnik Teepee, 100×100
127 Kn

Interbaby (100 × 100) frotirni ručnik Teepee grije vaše dijete kao bilo koji drugi ručnik. Djeca mogu uživati u lijepom ručniku nakon omiljene kupke, s kapuljačom s veselim motivom koja će udobno zaštititi uši i glavu od hladnoće.

Interbaby deka sa zekom, 80×110
128 Kn

Dječja deka sa zekom, marke Interbaby, dat će vašoj bebi toplinu zbog koje će se osjećati sigurno. Baršunasto mekani 100% poliester je ugodan za kožu. Odlična je ideja za poklon jer je zapakirana u prekrasnu poklon kutiju. Primjereno je za djecu od rođenja nadalje

Interbaby deka sa zvjezdicama, 80×110 cm
128 Kn

Deka sa zvjezdicama (80 × 110 cm) marke Interbaby ugodno grije vaše dijete. Gusti dizajn na poleđini idealan je za hladnije dane. Mekane pastelne boje lako je kombinirati – deka će biti ne samo sjajan pratilac, već i nadopuna.

Interbaby frotirni ručnik, motiv medvjeda sa zvijezdom, 100 × 100
129 Kn

Ručnik od frotira (100 × 100) s motivom medvjeda sa zvijezdom marke Interbaby, može zagrijati vaše dijete kao i bilo koji drugi ručnik. Djeca mogu uživati u lijepom ručniku nakon omiljene kupke, s kapuljačom s veselim motivom koja će udobno zaštititi uši i glavu od hladnoće.

Interbaby izuzetno mekani pokrivač, 80x110, zeleni
128 Kn

Izuzetno mekani pokrivač 80×110, marke Interbaby, dat će vašoj bebi toplinu zbog koje će se osjećati sigurno. Baršunasto mekani 100% poliester je ugodan za kožu. Odlična je ideja za poklon jer je zapakirana u prekrasnu poklon kutiju. Primjereno je za djecu od rođenja nadalje

Interbaby gumeni slinček
55 Kn

Gumeni slinček od marke Interbaby on može biti pomoćni superheroj za svaki ručak ili užinu. Područje za prikupljanje ne dozvoljava jednoj mrvici da uđe tamo gdje ne bi smjela. Udobna instalacija i lako čišćenje olakšavaju roditeljima i štede puno posla.