ion8 sklopiva slamka od nehrđajućeg čelika, crna
45 Kn

Sklopiva slamka od nehrđajućeg čelika, marke ion8, je praktičan dodatak za putovanja. Dolazi u praktičnoj putnoj kutijici, tako da je uvijek imate pri ruci. Više ne morate trošiti novac na plastične ili papirnate slamke za jednokratnu upotrebu.

ion8 One Touch termos boca Red, 480 ml
173 Kn

One Touch termos boca, marke ion8, je odličan dodatak kada ste na putu. Piće će dugo ostati toplo ili hladno. Boca je vodonepropusna tako da se ne morate brinuti da će se piće proliti u ruksaku ili torbici.

ion8 One Touch termos boca Navy, 480 ml
173 Kn

Termosica ion8 One Touch će dugo zadržati toplinu vaše kave ili hladnu svježu limunadu. Boca je vodonepropusna tako da se ne morate brinuti da će se piće proliti u ruksaku ili torbici, čak i ako se okrene naopačke.

ion8 One Touch termosica Black, 480 ml
173 Kn

Praktični suputnik u zimskom ili ljetnom razdoblju, ion8 termosica One Touch će zadržati vaše piće dugo vremena toplo ili hladno. Bocu možete pakirati sa sobom gdje god idete i ne brinite se da će se vaše piće razliti u ruksaku ili u torbi. Potpuno je vodootporna i neće početi otpuštati čak i ako ju okrenete na glavu.

ion8 One Touch termos boca Rose, 480 ml
173 Kn

Termosica One Touch, marke ion8, bit će vaš idealan suputnik ne samo u zimskom razdoblju, već i ljeti. Vaša kava ili čaj ostat će topli dugo vremena, a osvježavajuća limunada ostat će ugodno hladna. Boca je vodonepropusna tako da se ne morate brinuti da će se piće proliti u ruksaku ili torbici, čak i ako se okrene naopačke.

ion8 One Touch Kids Unicorns bočica za vodu, 500 ml
86 Kn

Bočica za vodu ion8 One Touch Kids Unicorns, 500 ml, oduševit će ljubitelje jednoroga svih dobnih skupina. Bočica ne razveseljava samo sa svojim elegantnim dizajnom i veselim printom, već i iznimnim kvalitetom izrade. Poklopac za bočice je potpuno zapečaćen, tako da ga možete bezbrižno nositi u vrećici naopako, a za dodatnu sigurnost postoji sigurnosna zaštita od slučajnog otvaranja. Bočica ima udoban vrat One Touch / Easy Open koji omogućuje otvaranje, zatvaranje i zaključavanje boce jednom rukom.