IR Power IR panel INFRAPOWER, 300 W
1.351 Kn

Infracrveni panel IR Power jedinstveno je dizajniran tako da se toplina koju proizvodi ravnomjerno raspoređuje po sobi, stvarajući ugodan i ugodan osjećaj topline. Ploče su izrađene od naprednih ugljičnih vlakana kroz koja toplina učinkovitije putuje, a da se u sobi ne diže prašina. IR Power 300 W ploča izvrsna je investicija za grijanje koja će vas održati toplom, učinkovitom i nadasve ekonomičnom.

IR Power IR panel INFRAPOWER, 400 W
1.562 Kn

Infracrveni panel IR Power jedinstveno je dizajniran tako da se toplina koju proizvodi ravnomjerno raspoređuje po sobi, stvarajući ugodan i ugodan osjećaj topline. Ploče su izrađene od naprednih ugljičnih vlakana kroz koja toplina učinkovitije putuje, a da se u sobi ne diže prašina. IR Power 400 W ploča izvrsna je investicija za grijanje koja će vas održati toplom, učinkovitom i nadasve ekonomičnom.

IR Power IR panel INFRAPOWER, 350 W
1.516 Kn

Infracrveni panel IR Power jedinstveno je dizajniran tako da se toplina koju proizvodi ravnomjerno raspoređuje po sobi, stvarajući ugodan i ugodan osjećaj topline. Ploče su izrađene od naprednih ugljičnih vlakana kroz koja toplina učinkovitije putuje, a da se u sobi ne diže prašina. IR Power 350 W ploča izvrsna je investicija za grijanje koja će vas održati toplom, učinkovitom i nadasve ekonomičnom.