John dječji šator Jednorog
156 Kn

Šator za djecu s motivom jednoroga. Zbog svog kompaktnog dizajna možete ga postaviti u vrt ili u kuću. Djeca vole mjesta za skrivanje, a ovaj šator im daje upravo to. Šator ne zauzima puno prostora te je jednostavan za slaganje.

John Teepee originalni šator s bazom i jastucima
388 Kn

Šareni teepee idealno je utočište za male Indijance i njihove plišane prijatelje. Nakon pustolovina u vrtu, djeca se mogu sakriti u šator gdje se mogu opustiti ili nazvati prijatelje. Dio za otvaranje može se pričvrstiti na šipke kako bi ostao trajno otvoren.

John Lopta za skakanje Olaf, 450 mm
132 Kn

Lopta za skakanje s motivom Olafa za vašu aktivnu djecu je odličan alat za iskorištavanje djetetovog slobodnog vremena, istovremeno ima sportsku i rehabilitacijsku upotrebu Lopta za skakanje ima praktične držače koji nude veću sigurnost. Maksimalno opterećenje je 50 kg.

John šator za djecu Pop Up Frozen
139 Kn

John dječji šator Frozen nudi obilje zabave za djecu. Napravljen je od laganog, kvalitetnog materijala koji se može prati. Dimenzije 75 × 75 × 90 cm. Mrežni krov odgovoran je za prozračnost.

John Frozen 2 Teepee šator – drvo
353 Kn

Teepee s motivom Frozen 2 idealno je utočište za male Indijance i njihove plišane prijatelje. Nakon pustolovina u vrtu, djeca se mogu sakriti u šator gdje se mogu opustiti ili nazvati prijatelje. Dio za otvaranje može se pričvrstiti na šipke kako bi ostao trajno otvoren.

John lopta Slovenija

John lopta Slovenija

Ocjena: 3,7
20 Kn

Dječja lopta sa motivom Slovenija. Lopta omogućava različite mogućnosti zabavnih igara.

John Paw Patrol dječji šator
170 Kn

Ovaj prekrasan šator s motivom Paw Patrol donosi radost dječacima i djevojčicama. Nakon pustolovina u vrtu, djeca se mogu sakriti u šator gdje se mogu opustiti ili nazvati prijatelje. Dio za otvaranje može se pričvrstiti na šipke kako bi ostao trajno otvoren.

John Lopta za skakanje Paw Patrol, 500 mm
66 Kn

Lopta za skakanje s motivom Paw Patrol za vašu aktivnu djecu je odličan alat za iskorištavanje djetetovog slobodnog vremena, istovremeno ima sportsku i rehabilitacijsku upotrebu Lopta za skakanje ima praktične držače koji nude veću sigurnost. Maksimalno opterećenje je 50 kg.

John Panda za skakanje
128 Kn

Vesela životinja za skakanje u obliku pande za djecu prekrasan je alat za lov na dosadu, a prikladna je i za sportsku i rehabilitacijsku upotrebu.