Kärcher cijevni priključak za unutarnje armature
34 Kn

Priključak na vodovodnu slavinu za unutarnju opremu. Omogućuje povezivanje crijeva za vrt ili u kući. Jednostavno postavljanje zahvaljujući unutarnje vijak od mesinga s robusnom zaštitom navoja.

Kärcher priključak za crijevo, 12,7 mm
37,90 Kn

Odlična cijena

Vrlo kvalitetna spojnica od mesinga za crijeva. Udoban gumeni prsten na dršci za jednostavno rukovanje i bolji prijem. Pogodan za crijeva s dimenzijama 12,7 mm (1/2") i 15,8 (5/8"). Sustav na klik prikladan za sve marke!

Kärcher držač za crijevo
29,90 Kn

Odlična cijena

Robusni držač za crijevo namijenjen za pričvršćivanje na vanjske zidove. S prostorom za spremanje raspršivača, konektora, spojnica i rukavica za vrt. Nosač je opremljen spremištem za vrtne škare i druge stvari. Za sva vrtna crijeva.

Kärcher univerzalni set za popravak crijeva
24 Kn

Univerzalni set za popravak crijeva za sva uobičajena vrtna crijeva. Za spajanje ili popravljanje dva komada crijeva – ergonomski dizajn za jednostavnu uporabu.

Kärcher crijevni priključci, G1
26,90 Kn

Odlična cijena

Robusni priključak za slavine od mesinga za poluprofesionalnu uporabu. Ugodan plastični prsten za bolje pričvršćivanje i jednostavniji rad. Prikladni za slavine s navojem G1. Sustav na klik prikladan za sve marke!

Kärcher priključak za crijevo, 12,7 mm, sa zaustavljanjem vode
54 Kn

Posljednji komad!

Vrlo kvalitetna spojnica od mesinga za crijeva. Udoban gumeni prsten na dršci za jednostavno rukovanje i bolji prijem. Sigurno uklanjanje bez prskanja zahvaljujući sustavu za zaustavljanje vode. Pogodan za crijeva s dimenzijama 12,7 mm (1/2") i 15,8 (5/8"). Robustan mjedeni sustav pogodan za sve marke!

Kärcher crijevni priključci, G1 s G3/4
11,90 Kn

Odlična cijena

Posebno robustan priključak za slavinu G1 s reduktor G3/4 za povezivanje s dva navoja. Idealan je za povezivanje na vrtne pumpe Kärcher. Kompatibilan sa svim sustavima.

Kärcher set mlaznica za prskanje
151,90 Kn

Odlična cijena

Set mlaznica za prskanje pruža razne adaptere za navodnjavanje i prskanje kapljica za jednostavno pričvršćivanje na Kärcher Rain System i učinkovit sustav navodnjavanja.

Kärcher univerzalni priključak za crijevo s Aqua Stop
40,90 Kn

Odlična cijena

Univerzalni metalni priključak za crijevo Premium, opremljen Aqua stop funkcijom. Priključak za crijevo je izrađen od nehrđajućeg aluminija i mekane plastike ručke. Kompatibilan sa svim sustavima.

Kärcher filtar za male čestice
35,90 Kn

Odlična cijena

Filter za male čestice pouzdano štiti Kärcher Rain System protiv prljavštine. Filter uložak može se lako i jednostavno ukloniti i očistiti.

Kärcher brtveni prsten
29,90 Kn

Odlična cijena

Brtveni prsten za crijevo može biti spojen na crijevo Kärcher Rain System na bilo kojem mjestu. Možete ih jednostavno **priključiti. Pouzdano brtvi više nepotrebnih rupa na crijevu.

Kärcher dvosmjerni priključak
11,90 Kn

Odlična cijena

Dvosmjerni priključak za precizno spajanje dvije cijevi. Izdržljiv je i atraktivna izgleda.

Kärcher I - dio
26,90 Kn

Odlična cijena

I – dio povezuje dva crijeva ili sustav za navodnjavanje kap na kap Kärcher Rain System. Korištenje I-dijela može biti na crijevnom sustavu Kärcher Rain System za povezivanje npr. crijevo za navodnjavanje kapanjem.

Kärcher priključak za crijevo, 19 mm, sa zaustavljanjem vode
51,90 Kn

Odlična cijena

Vrlo kvalitetna spojnica od mjedi za crijeva. Udoban gumeni prsten na dršci za jednostavno rukovanje i bolji prijem. Sigurno uklanjanje bez prskanja zahvaljujući sustavu za zaustavljanje vode. Pogodan za crijeva s dimenzijama 19 mm (3/4"). Robustan mjedeni sustav pogodan za sve marke!

Kärcher redukcijski ventil s filterom
46,90 Kn

Odlična cijena

Smanjenje tlaka s filtrom omogućava sustavu Kärcher Rain System da smanji ulazni tlak od maksimalno 12 bara do optimalnog tlaka od 4 bara. Filter Kärcher Kiša System ™ **štiti od prljavštine.

Kärcher set za povezivanje
133,90 Kn

Odlična cijena

Komplet za spajanje uključuje razne T-dijelove , I-dijelove i krajnje dijelove, koji proširuju Kärcher Rain System i nudi mogućnost povezivanja dodatnog sustava sustava Kärcher Rain System.

Kärcher T- dijelna upravljačka jedinica
46,90 Kn

Odlična cijena

T – dijelna upravljačka jedinica povezuje tri crijeva ili sustav za navodnjavanje kap na kap Kärcher Rain System. Bočni izlaz je podesiv i idealan je za spajanje cijevi za navodnjavanje kapanjem.

Kärcher trosmjerni priključak
43,90 Kn

Odlična cijena

Visokokvalitetna, robusna trosmjerna spojnica od mesinga za povezivanje tri cijevi. Omogućuje integraciju dvije neovisne cijevi.

Kärcher upravljački ventil (2.645-198.0)
55,90 Kn

Odlična cijena

Kontrolni ventil za položaj između cijevi i prskalice. Za kontrolu kontinuiranog protoka vode od 0 do maksimuma. Uključujući dvosmjerne sklopke za spajanje dvije cijevi.

Tvrtka Kärcher vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije čišćenja. U širokom asortimanu proizvoda sigurno ćete pronaći uređaj za čišćenje za vaše potrebe. Specijalizirani su za razvoj i prodaju opreme za čišćenje za privatne, komercijalne i industrijske svrhe.

Tvrtka Kärcher vodeća je svjetska tvrtka u području tehnologije čišćenja. U širokom asortimanu proizvoda sigurno ćete pronaći uređaj za čišćenje za vaše potrebe. Specijalizirani su za razvoj i prodaju opreme za čišćenje za privatne, komercijalne i industrijske svrhe.