Kinetic Sand komplet Dugina igra
108 Kn

Pomoću ovog kreativnog kompleta Kinetic Sanda možete stvoriti jedinstvene efekte duge. Set sadrži sve što je potrebno za dočaranje pjeskovitih kreacija duge. Upotrijebite posebne alate za dizajn, miješanje i stvaranje nevjerojatnih uzoraka.

Kinetic Sand igra mirisne kuglice sladoleda
161 Kn

Djeca vole igrati sladoled na pijesku. S kinetičkim pijeskom sladoledne kreacije uvijek uspiju po želji, a mirisni pijesak na osjetilima čak i više nego ikad. Sve se može modelirati iz ovog pijeska.

Kinetic Sand kovčeg s alatom
211 Kn

Zanimljiv komplet igre Kinetic Sand, koja pokazuje posebne značajke pijeska. Inspiracija za jedan od najpopularnijih trendova na društvenim medijima. Ponovno pokretanje za beskrajnu igru ​​iznova i iznova. Kombinirajte alate i 3 osnovna alata za svoj efekt pijeska. Kreativna igračka za sve uzraste koja će satima zabavljati vašu djecu.

Kinetic Sand Prirodni tekući pijesak 1,4 kg
114 Kn

Kinetic Sand pijesak s plaže limitirano je izdanje koje donosi osjećaj pravog pijeska, jer je izrađen od prirodnog pijeska s primjesom magije, pa se nikada ne isušuje. Čarobni pijesak je mekan, ugodan na dodir, a pogodan je i za igranje unutar kuće. Lijepo se oblikuje i kad se oblikuje, zadržava oblik.