Kis Logico Utility Cabinet XL
1.134 Kn

Kis plastični ormar Logico XL je idealan za radionicu, garderobu ili garažu. S ovim ormarom uredno ćete organizirati svoje stvari.

Kis organizator alata TOOLS ORGANIZER
87 Kn

Praktičan i elegantan organizator alata od vrlo izdržljive plastike. Kis TOOLS ORGANIZER se jednostavno postavi na zid i idealan je za organizaciju svih alata koje uvijek trebate u ruci. Možete ga postaviti okomito i vodoravno.

Kis kutija za pohranu Moover Box Pro, XL, 60 l
141 Kn

Posljednji komad!

Kis prostorna kutija za pohranjivanje, izrađena od tvrde plastike. Ima poklopac koji štiti sadržaj od prašine i nečistoće. Kutija je veoma izdržljiva i primjerena je za upotrebu u garažama ili u drugim sličnim prostorijama.

Kis koš za smeće Dual Swing Steel, 50 l
141 Kn

Posljednji komad!

Kis praktičan koš za smeće s odvojivim poklopcem. Ima volumen 50 l i primjeren je za sve prostorije u kući. Napravljen je od tvrde plastike.

Kis stalak s četiri ladice Spider Tower, prozirni
204 Kn

Posljednji komad!

Prozirni stalak Spider Tower ima četiri ladice za spremanje raznih predmeta. Izrađen je od izdržljive plastike, a za okretanje ima rotirajuće kotače na dnu.

Kis regal Plus Shelf 120/5
492 Kn

Posljednji komad!

Kis je kvalitetan plastičan regal s 5 polica. Svaka polica prenosi teret do 70 kilograma. Polica je vrlo jednostavna za ugradnju bez alata. Idealan je za spremanje raznih dodataka.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, crni, L
94 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpatke s poklopcem, izrađenim od otporne plastike. KIS Dual Swing Bin s kapacitetom 50 litara možete koristiti kod kuće, u radionici ili garaži. Prednosti su niska masajednostavno održavanje.

Kis kutija za pohranu Omni Latch Box, XL, 60 l
87 Kn

Posljednji komad!

Kis kutija za pohranu s poklopcem. Izrađena je od izdržljive plastike. Opremljena je s kotačićima za lakše rukovanje i prozirna je što omogućuje dobru preglednost nad sadržajem.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, sivi, M
71 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpatke s poklopcem, izrađenim od otporne plastike. KIS Dual Swing Bin s kapacitetom 25 litara možete koristiti kod kuće, u radionici ili garaži. Prednosti su niska masajednostavno održavanje.

Kis K-Latch Box XL 69 l
185 Kn

Posljednji komad!

Velký box s klipovým uzavíráním je vhodný zejména pro uložení kutilských potřeb, barev apod. Je totiž vyroben z odolného plastu, který odolává mrazu i vysokým teplotám, takže bez problému vydrží v garáži či dílně.

Kis kutija za pohranu Spinning Latch Box, XL, 56 l
131 Kn

Posljednji komad!

Kis posuda za pohranu s dvojnim poklopcem. Izrađena je od izdržljive plastike te ju je moguće staviti ispod kreveta. Ima kotače za lakše pomicanje te je prozirna što osigurava dobru preglednost nad sadržajem.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, crni, S
48 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpad KIS Dual Swing Bin je praktičan pomoćnik ne samo u kućanstvu nego i uredu ili radionici. Napravljen je od tvrde plastike i koja osigurava dug životni vijek.

Kis kutija za pohranu Clipper Box 32,5l
84 Kn

Posljednji komad!

Kis praktična kutija za pohranu s poklopcem i ručkama. Izrađena je od kvalitetne plastike te je vrlo prostrana. Materijal je donekle proziran za bolju preglednost.

Kis kutija za spremanje C-Box Cute Animals, Cube, 27 l
74 Kn

Posljednji komad!

Kis kutija s motivima životinja služi za spremanje igračaka i drugih sitnica. Kutija ima poklopac koji štiti sadržaj od prašine i prljavštine. Kutija je blago prozirna što povećava preglednost. Ima volumen 27 l.

Kis kutija za spremanje C-Box Cute Animals, XL, 50 l
113 Kn

Posljednji komad!

Kis kutija s motivima životinja služi za spremanje igračaka i drugih sitnica. Kutija ima poklopac koji štiti sadržaj od prašine i prljavštine. Kutija je blago prozirna što povećava preglednost. Ima volumen 50 l.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, sivi, L
90 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpatke s poklopcem, izrađenim od otporne plastike. KIS Dual Swing Bin s kapacitetom 50 litara možete koristiti kod kuće, u radionici ili garaži. Prednosti su niska masajednostavno održavanje.

Kis Kanta za smeće Dual Swing 10 l
48 Kn

Posljednji komad!

Kis Dual Swing je praktična je kanta za smeće sa odvoljivim poklopcem. Ima kapacitet od 10 litara pa je posebno prikladna za kupaonice, ali i za zahode. Izrađena je od trajne plastike.

Kis koš za smeće Dual Swing Steel, 10 l
47 Kn

Posljednji komad!

Kis praktičan koš za smeće s odvojivim poklopcem. Ima volumen 10 l i primjeren je za kupaonice ili wc-e. Napravljen je od tvrde plastike.

Kis kutija za pohranu s kotačima Moover Box, 70 l, prozirna
182 Kn

Kutija za pohranu Moover Box, kapaciteta 70 l, odličan je dodatak za uređenje vašeg doma, sve stvari će biti sigurno pospremljene na svoje mjesto. Zbog velikog volumena, odlično će poslužiti pri spremanju sezonske odjeće ili sportske opreme. Crni poklopac će čuvati sadržaj od prašine i prljavštine. Zatvara se s dvije kopče. Kotači na dnu kutije omogućuju jednostavno pomicanje. Za bolji pregled pohranjenih stvari, tu je donji dio u prozirnoj boji, tako da možete vidjeti sadržaj bez otvaranja okvira. Moover Box je izrađen od trajne plastike.

Kis visoki ormar Linear Utility Cabinet
590 Kn

Kis kvalitetan visoki ormar izrađen od izdržljive plastike. Može se koristiti vani ili unutra, a idealan je za organiziranje i spremanje raznih naprava i alata.

Kis polica Plus Shelf 75/5, PVC
184 Kn

Plastična polica s 5 polica ima ukupnu nosivost 125 kg. Omogućeno je pričvršćivanje na zid za veću sigurnost i stabilnost.

Kis polica Plus Shelf Tribac/5, PVC
356 Kn

Plastična polica s 5 polica ima ukupnu nosivost 300 kg. Omogućeno je pričvršćivanje na zid za veću sigurnost i stabilnost.

Kis koš za smeće Chic Bin Coffee Menu, 35 l
205 Kn

Koš Chic Bin Coffee Menu je zanimljiv koš za smeće volumena 35 l. Unutarnji rub poklopac je obložen gumom kako bi se spriječilo širenje neugodnih mirisa, a unutarnji spremnik se može ukloniti. Stabilnost koša osigurava guma na donjem dijelu. Poklopac se otvara s priručnom papučicom.

Kis kutija za pohranjivanje Moover Box Pro, L, 45 l
116 Kn

Kis prostorna kutija za pohranjivanje, izrađena od tvrde plastike. Ima poklopac koji štiti sadržaj od prašine i nečistoće. Kutija je veoma izdržljiva i primjerena je za upotrebu u garažama ili u drugim sličnim prostorijama.

Kis koš za smeće Chic Bin, 50 l
231 Kn

Koš Chic Bin je koš za smeće volumena 50l. Poklopac je obložen gumom kako bi se spriječilo širenje neugodnih mirisa, a unutarnji spremnik se može ukloniti. Stabilnost osigurava guma na donjem dijelu. Poklopac se otvara s priručnom papučicom.

Kis koš za smeće Chic Bin Coffee Menu, 50 l
251 Kn

Koš Chic Bin Tomato je zanimljiv koš za smeće volumena 50 l. Unutarnji rub poklopac je obložen gumom kako bi se spriječilo širenje neugodnih mirisa, a unutarnji spremnik se može ukloniti. Stabilnost koša osigurava guma na donjem dijelu. Poklopac se otvara s priručnom papučicom.

Kis kutija za pohranu Funny Box, 46 l
87 Kn

Kis praktična kutija za pohranu na kotače s poklopcem je izrađena od kvalitetne plastike te je vrlo prostrana. Idealna je za dječje sobe. Kutije se mogu slagati jedna na drugu.

Kis koš za smeće Duetto s dva prostora za odvajanje, 10 i 20 l
155 Kn

Koš za smeće Duetto sadrži dva prostora za odvajanje smeća ( jedan veličine 10 l, a drugi 20 l) što omogućava jednostavno odvajanje smeća unutar samog koša. Dijelovi su neovisni, tako da ih možete samostalno isprazniti. Poklopac se otvara s priručnom papučicom.

Kis kutija za pohranu Clipper Box 58.4l
136 Kn

Kis praktična kutija za pohranu s poklopcem i ručkama je izrađena od kvalitetne plastike te je vrlo prostrana. Materijal je donekle proziran za bolju preglednost.

Kis kutija za pohranu Moover Box Pro XXL, 80 l, siva
169 Kn

Kutija za pohranu Moover Box Pro XXL, kapaciteta 80 l, odličan je dodatak za uređenje vašeg doma, sve stvari će biti sigurno pospremljene na svoje mjesto. Zbog velikog volumena, odlično će poslužiti pri spremanju sezonske odjeće ili drugih većih predmeta. Tamno sivi poklopac će čuvati sadržaj od prašine i prljavštine. Zatvara se s dvije kopče. Kutija je sive boje i izrađena je od izdržljive plastike.

Kis kutija za spremanje Karisma, 200 l
330 Kn

Kis kutija za spremanje volumena 200 l. Kutija ima poklopac koji štiti sadržaj od prašine i prljavštine. Na obje strane ima ručke za lakše prenošenje. Uklapa se u svaku prostoriju.

Kis kutija za pohranu K-Latch box L, 43 l
123 Kn

Praktična kutija za pohranu K-Latch Box L ima volumen od 43 l i poklopac osiguran s dvije kopče. Posebna značajka kutije je iznimno izdržljiva plastika koja prolazi temperaturni raspon od –40 °C do 120 °C.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, sivi, S
48 Kn

Dobar pomagač ne samo u kućanstvu nego i uredu ili radionici. Odličan koš za otpad KIS Dual Swing Bin. Napravljen je od tvrde plastike i koja osigurava dug životni vijek.