Kis polica Plus Shelf 75/5, PVC
175 Kn

Posljednji komad!

Plastična polica s 5 polica ima ukupnu nosivost 125 kg. Omogućeno je pričvršćivanje na zid za veću sigurnost i stabilnost.

Kis polica Plus Shelf 60/4, PVC
119 Kn

Posljednji komad!

Plastična polica s 4 police nudi ukupnu nosivost od 80 kg. Moguće je pričvrstiti na zid radi veće sigurnosti i stabilnosti.

Kis organizator alata TOOLS ORGANIZER
83 Kn

Praktičan i elegantan organizator alata od vrlo izdržljive plastike. Kis TOOLS ORGANIZER se jednostavno postavi na zid i idealan je za organizaciju svih alata koje uvijek trebate u ruci. Možete ga postaviti okomito i vodoravno.

Kis regal Plus Shelf 120/5
403 Kn

Posljednji komad!

Kis je kvalitetan plastičan regal s 5 polica. Svaka polica prenosi teret do 70 kilograma. Polica je vrlo jednostavna za ugradnju bez alata. Idealan je za spremanje raznih dodataka.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, crni, L
87 Kn

Koš za otpatke s poklopcem, izrađenim od otporne plastike. KIS Dual Swing Bin s kapacitetom 50 litara možete koristiti kod kuće, u radionici ili garaži. Prednosti su niska masajednostavno održavanje.

Kis visoki ormar Jolly High
430 Kn

Kis kvalitetan visoki ormarić s tri prikladne police. Vrlo je prostran i može se koristiti na otvorenom ili u zatvorenom. Može se zaključati bravom.

Kis koš za smeće Chic Bin, 50 l
220 Kn

Koš Chic Bin je koš za smeće volumena 50l. Poklopac je obložen gumom kako bi se spriječilo širenje neugodnih mirisa, a unutarnji spremnik se može ukloniti. Stabilnost osigurava guma na donjem dijelu. Poklopac se otvara s priručnom papučicom.

Kis visoki ormar Logico High Cabinet XL
923 Kn

Kvalitetan visoki ormar, izrađen od kvalitetne plastike. Može se koristiti unutra ili vani, a idealan je za organiziranje i pohranu različitih dodataka.

Kis omar EXCELLENCE HIGH
732 Kn

Plastični omar Excellence je estetski oblikovan, montaža je jednostavna, s njim ćete lakše organizirati skladištenje, sadrži dobro prianjajuće ručke.

Kis koš za smeće Duetto s dva prostora za odvajanje, 10 i 20 l
150 Kn

Koš za smeće Duetto sadrži dva prostora za odvajanje smeća ( jedan veličine 10 l, a drugi 20 l) što omogućava jednostavno odvajanje smeća unutar samog koša. Dijelovi su neovisni, tako da ih možete samostalno isprazniti. Poklopac se otvara s priručnom papučicom.

Kis sanduk EVO.CA Sanduk Gulliver, 300 l
459 Kn

Kvalitetna i prostrana škrinja, idealna za odlaganje alata, vrtnog pribora, opreme za piknik i drugih stvari. Idealno je za upotrebu u garaži, radionici ili na terasi.

Kis kutija za pohranjivanje Moover Box Pro, L, 45 l
118 Kn

Kis prostorna kutija za pohranjivanje, izrađena od tvrde plastike. Ima poklopac koji štiti sadržaj od prašine i nečistoće. Kutija je veoma izdržljiva i primjerena je za upotrebu u garažama ili u drugim sličnim prostorijama.

Kis Moby High cabinet ormar s policama
821 Kn

Veliki ormar dimenzija 80 × 182 × 44 cm ima 4 police nosivosti 30 kg. Izrađen je od snažnog i otpornog materijala Zbog petlje na njega možete objesiti bravu kako biste osigurali njezinu unutrašnjost.

Kis koš za smeće Dual Swing Steel, 10 l
48 Kn

Kis praktičan koš za smeće s odvojivim poklopcem. Ima volumen 10 l i primjeren je za kupaonice ili wc-e. Napravljen je od tvrde plastike.

Kis Logico Utility Cabinet XL
1.152 Kn

Kis plastični ormar Logico XL je idealan za radionicu, garderobu ili garažu. S ovim ormarom uredno ćete organizirati svoje stvari.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, crni, S
40 Kn

Koš za otpad KIS Dual Swing Bin je praktičan pomoćnik ne samo u kućanstvu nego i uredu ili radionici. Napravljen je od tvrde plastike i koja osigurava dug životni vijek.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, sivi, S
44 Kn

Dobar pomagač ne samo u kućanstvu nego i uredu ili radionici. Odličan koš za otpad KIS Dual Swing Bin. Napravljen je od tvrde plastike i koja osigurava dug životni vijek.

Kis koš za smeće Dual Swing Steel, 25 l
88 Kn

Kis praktičan koš za smeće s odvojivim poklopcem. Ima volumen 25 l i primjeren je za sve prostorije u kući. Napravljen je od tvrde plastike.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, sivi, M
69 Kn

Koš za otpatke s poklopcem, izrađenim od otporne plastike. KIS Dual Swing Bin s kapacitetom 25 litara možete koristiti kod kuće, u radionici ili garaži. Prednosti su niska masajednostavno održavanje.

Kis kutija za spremanje C-Box Cute Animals, Cube, 27 l
74 Kn

Kis kutija s motivima životinja služi za spremanje igračaka i drugih sitnica. Kutija ima poklopac koji štiti sadržaj od prašine i prljavštine. Kutija je blago prozirna što povećava preglednost. Ima volumen 27 l.

Kis kutija za spremanje C-Box Cute Animals, L, 27 l
87 Kn

Kis kutija s motivima životinja služi za spremanje igračaka i drugih sitnica. Kutija ima poklopac koji štiti sadržaj od prašine i prljavštine. Kutija je blago prozirna što povećava preglednost. Ima volumen 27 l.

Kis kutija za pohranu Moover Box Pro, XL, 60 l
144 Kn

Kis prostorna kutija za pohranjivanje, izrađena od tvrde plastike. Ima poklopac koji štiti sadržaj od prašine i nečistoće. Kutija je veoma izdržljiva i primjerena je za upotrebu u garažama ili u drugim sličnim prostorijama.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, sivi, L
88 Kn

Koš za otpatke s poklopcem, izrađenim od otporne plastike. KIS Dual Swing Bin s kapacitetom 50 litara možete koristiti kod kuće, u radionici ili garaži. Prednosti su niska masajednostavno održavanje.

Kis Kanta za smeće Dual Swing 10 l
44 Kn

Kis Dual Swing je praktična je kanta za smeće sa odvoljivim poklopcem. Ima kapacitet od 10 litara pa je posebno prikladna za kupaonice, ali i za zahode. Izrađena je od trajne plastike.

Kis kutija za pohranu K-Latch box L, 43 l
126 Kn

Praktična kutija za pohranu K-Latch Box L ima volumen od 43 l i poklopac osiguran s dvije kopče. Posebna značajka kutije je iznimno izdržljiva plastika koja prolazi temperaturni raspon od –40 °C do 120 °C.

Kis kutija za pohranu Moover Box, 54 l, s kotačima
155 Kn

Kutija za pohranu Moover Box, kapaciteta 54 l, odlično je pomagalo za uređenje vašeg doma, sve stvari će biti sigurno pospremljene na svoje mjesto. Zbog velikog volumena, odlično će poslužiti pri spremanju sezonske odjeće ili sportske opreme. Crni poklopac će čuvati sadržaj od prašine i prljavštine. Zatvara se s dvije kopče. Kotači omogućuju jednostavno pomicanje stolca. Za bolji pregled pohranjenih stvari, tu je donji dio u prozirnoj boji, tako da možete vidjeti sadržaj bez otvaranja okvira. Moover Box izrađena je od izdržljive plastike.

Kis koš za smeće Chic Bin Coffee Menu, 50 l
252 Kn

Koš Chic Bin Tomato je zanimljiv koš za smeće volumena 50 l. Unutarnji rub poklopac je obložen gumom kako bi se spriječilo širenje neugodnih mirisa, a unutarnji spremnik se može ukloniti. Stabilnost koša osigurava guma na donjem dijelu. Poklopac se otvara s priručnom papučicom.

Kis koš za smeće Chic Bin Coffee Menu, 35 l
208 Kn

Koš Chic Bin Coffee Menu je zanimljiv koš za smeće volumena 35 l. Unutarnji rub poklopac je obložen gumom kako bi se spriječilo širenje neugodnih mirisa, a unutarnji spremnik se može ukloniti. Stabilnost koša osigurava guma na donjem dijelu. Poklopac se otvara s priručnom papučicom.

Kis kutija za pohranu Moover Box Pro XXL, 80 l, siva
169 Kn

Kutija za pohranu Moover Box Pro XXL, kapaciteta 80 l, odličan je dodatak za uređenje vašeg doma, sve stvari će biti sigurno pospremljene na svoje mjesto. Zbog velikog volumena, odlično će poslužiti pri spremanju sezonske odjeće ili drugih većih predmeta. Tamno sivi poklopac će čuvati sadržaj od prašine i prljavštine. Zatvara se s dvije kopče. Kutija je sive boje i izrađena je od izdržljive plastike.

Kis kutija za pohranu s kotačima Moover Box, 70 l, prozirna
171 Kn

Kutija za pohranu Moover Box, kapaciteta 70 l, odličan je dodatak za uređenje vašeg doma, sve stvari će biti sigurno pospremljene na svoje mjesto. Zbog velikog volumena, odlično će poslužiti pri spremanju sezonske odjeće ili sportske opreme. Crni poklopac će čuvati sadržaj od prašine i prljavštine. Zatvara se s dvije kopče. Kotači na dnu kutije omogućuju jednostavno pomicanje. Za bolji pregled pohranjenih stvari, tu je donji dio u prozirnoj boji, tako da možete vidjeti sadržaj bez otvaranja okvira. Moover Box je izrađen od trajne plastike.