Lassie zimske cipele

Lassie zimske cipele

Ocjena: 3,5
415,68 Kn

Posljednji komad!

Udobne cipele za snježne dane! Vatrootporni materijal i vodonepropusni gumeni dio prsti ugodni su za zagrijavanje stopala u izuzetnim snježnim uvjetima, a zaštitne manžete na vrhu cipele štite od ulaska snijega u cipelu. Odstranjiva unutarnja čarapa, će vas grijati i održavati toplinu.

Lassie zimske cipele

Lassie zimske cipele

Ocjena: 4,3
453,77 Kn

Zimske čizme Lassietec®, odlične su za sve vremenske uvjete. Odličan su odabir za zimske dane, jer će vam stopala biti topla i suha zahvaljujući završnoj obradi površine gume. Čičak pričvršćivanje osigurava da cipela čvrsto stoji i ne okreće se.

Lassie zimske cipele za snijeg Coldwell
343,51 Kn

Udobne cipele za snježne dane! Vodootporni materijal i vodonepropusni gumeni dio na prstima ugodni su za zagrijavanje stopala u izuzetnim snježnim uvjetima, a zaštitne manžete na vrhu cipele štite od ulaska snijega u cipelu. Odstranjiva unutarnja čarapa će vas grijati i održavati toplinu.

Lassie dječja kapa Beanie
127,17 Kn

Topla meka kapa idealan je izbor za hladne dane. Kapa u potpunosti štiti djetetovu glavu od neugodnog hladnog vjetra. Kapa ima podstavu od toplog filsa i praktičnu obradu s vanjske strane.

Lassie dječja kapa Beanie
137,93 Kn

Topla dječja kapa Lassie Beanie s pisanim motivom izrađena je od tople pletene tkanine i mješavine vune. Dio kod ušiju dodatno je zaštićen od vjetra. Sadrži reflektirajući element na prednjoj strani.

Lassie dječja jakna Lassietec Jacket
620,50 Kn

Lassie Lassietec Jacket je dječja zimska jakna. Jakna je vodootporna, otporna na vjetar i zračna. Sastavni dio je toplinski izoliran i osigurava ugodnost tijekom igranja na otvorenom.

Lassie dječja kapa Beanie
150,23 Kn

Topla i mekana pletena kapa s posebnom obradom za zaštitu od vjetra, odlično štiti dječje glave tijekom hladnog vremena. Kapa ima podstavu od toplog filsa i praktičnu obradu s vanjske strane.

Lassie dječja kapa Beanie
150,23 Kn

Topla i mekana pletena kapa s posebnom obradom za zaštitu od vjetra, odlično štiti dječje glave tijekom hladnog vremena. Kapa ima toplu flis podlogu, i privlačan oblik.

Lassie dječja kapa Beanie
127,17 Kn

Topla meka kapa idealan je izbor za hladne dane. Kapa ima dio za uha i posebno je prilagođena za praktičnu zaštitu uha vaših najmlađih od hladnog zimskog vjetra. Kapa ima unutarnji sloj od mekanog flisa.

Lassie zimski kombinezon
566,48 Kn

Zima dolazi! Udobni zimski skafander za dojenčad i malenu djecu je idealan odabir za hladne zimske dane. Skafander može postati vreća za spavanje. Podstava od mekane pamučne tkanine je blaga za dječju kožu i osigurava odgovarajuću toplinu, dok dugi patentni zatvarači na prednjem dijelu osiguravaju jednostavno oblačenje.