Lindam Easy Fit Plus Deluxe dječja ograda
371 Kn

Možda će vam trenutak nepažnje biti dovoljan i vaše će dijete proći nezapaženo u rizični dio kuće. Zaštitna ograda sprečava vaše znatiželjno dijete da samostalno pregledava opasne stepenice ili neosigurane dnevne sobe.

Lindam zaštitna ograda Sure Shut Orto
396 Kn

Posljednji komad!

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda Lindam Easy Fit Plus Deluxe štiti vašeg mališana od različitih opasnosti, kao što su peči, vrata, stepenice i drugo. Odlikuje je jednostavno jednoručno otvaranje. Primjerena je za prolaze širine između 75 i 82 cm.

Lindam zaštitna ograda klizna Baby
450 Kn

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda se brine da se mališan ne ozljedi u trenutku vaše nepažnje.

Lindam zaštitna ograda Sure Shut Porte
374 Kn

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda Lindam Sure Shut Porte štiti vašeg mališana od različitih opasnosti, kao što su peči, vrata, stepenice i drugo. Odlikuje je jednostavno jednoručno otvaranje. Primjerena je za prolaze širine između 75 i 82 cm.

Lindam zaštita ruba stola, 4 komada
42 Kn

Sigurnosna pomoć marke Lindam pomaže u zaštiti uglova vašeg stola. Za najmlađu djecu koja aktivno istražuju svoju neposrednu okolinu stvorena je kvalitetna zaštita namještaja. Dizajn štiti od ogrebotina i neravnina.