Lumpin Miš Ticky

Lumpin Miš Ticky

Ocjena: 1
62,70 Kn

Akcija

Plišana igračka Miš Ticky je lijepa plišana igračka koja će vašoj djeci donijeti nove priče i avanture. To je igračka koja također može zabaviti vaše dijete u kolicima.

Lumpin terijer Kalamity, veliki
77 Kn

Posljednji komad!

Dolazi iz cijenjene obitelji Yorkshire. Na neugodne dane, on će dočarati puno radosti gdje god idete. On prati tu reputaciju od svog rođenja. Njegovo ime je KALAMITY. Srce mu je na pravom mjestu, njegov karakter je dobar. Zato uživajte s njim kamo god krenuli.

Lumpin Mocca majmun, srednji
92 Kn

Kao i obično, sve je to bila velika slučajnost! Nerazdvojni par MOCCA i COFEE susreli su se na trgu u Brazilu, koji su obojica posjetili, naravno. Ne samo da je Cofee sa svojim lijepim krznom odmah bila očaravajuća, nego je i njezino ime bilo još fascinantnije za sve ostale. Stoga je odlučio da će njihov put biti zajednički. Uostalom, voli kavu, baš kao i Mocca!

Lumpin Ovca Olivia, dugonoga
63 Kn

Kada noć postane mračna i vrijeme je za spavanje, ja ću biti s vama. Nikad se više nećeš bojati. Tjera zle duhove i poziva divne snove. Sve ovce se broje zajedno dok ne zaspite.

Lumpin Jež Pepe

Lumpin Jež Pepe

Ocjena: 5
70 Kn

Jež Pepe je stručnjak za bajke. Kad je jež u redu, tiho sjedi na stolici i počinje pričati nevjerojatne priče. Svi su u neko vrijeme gledali naprijed, trčali oko njega i rado ga slušali. Ne propustite njegovu prekrasnu priču.

Lumpin konj Stefan, veliki
75 Kn

Stefan je nerazdvojni prijatelj s Jurajem. Stalno šire dobro raspoloženje oko svih dobrih ljudi. Može biti svugdje i posvuda. Uvijek skače, poskakuje i raduje se. Svatko tko ga vidi, odmah se pokušava igrati s njim.

Lumpin Konjić Juraj, bež, veliki
75 Kn

Konj Juraj je nerazdvojni i vjerni prijatelj sa Stefanom. Stalno šire dobro raspoloženje oko svih dobrih ljudi. Može biti svugdje i posvuda. Uvijek skače, poskakuje i raduje se. Svatko tko ga vidi, odmah se pokušava igrati s njim.

Lumpin Ovčica Olivia, balerina
82 Kn

Kada noć postane mračna i vrijeme je za spavanje, ja ću biti s vama. Nikad se više nećeš bojati. Tjera zle duhove i poziva divne snove. Sve ovce se broje zajedno dok ne zaspite.

Lumpin terijer Kalamity, mali
70 Kn

Dolazi iz cijenjene obitelji Yorkshire. Na neugodne dane, on će dočarati puno radosti gdje god idete. On prati tu reputaciju od svog rođenja. Njegovo ime je – KALAMITY. Srce mu je na pravom mjestu, njegov karakter je dobar. Zato uživajte s njim kamo god krenuli.

Lumpin zečica Emily, mala
70 Kn

Gotovo svaka djevojčica obožava malog, lijepog i slatkog mekanog zečića. Emilia je vrlo ponosna na njega i zato pazite da je ne uprljate. Prošla je vrlo dug put od polarnih država da bi doživjela sve lijepe dane u čistim alpskim livadama, prepunim cvijeća i biljaka – obožava lijepe, prekrasne i svježe mirise.

Lumpin Zečica Julie
80 Kn

Plišana igračka zečica Julie je lijepa plišana igračka koja će vašoj djeci donijeti nove priče i avanture. To je igračka koja također može zabaviti vaše dijete u kolicima.

Lumpin lisica Felix
55 Kn

Lisjak Felix savjetuje dok čeka i voli uhvatiti svakoga koga upoznaje. Ako vam je potrebna pomoć, možete mu se obratiti s povjerenjem. U cijelom Nacionalnom parku Krka nećete naći korisnijeg mentora i pomoćnika.