Maelson transportna kutija Soft Kennel
1.096 Kn

Malena i sklopiva najlonska kutija izrađena od laganog i trajnog materijala. Brzo i lagano se može sklopiti i zatim se ponovo rastvoriti.

Maelson upijajuća podloga za trening, bijela, 10 komada, 60 x 60 cm
42 Kn

Apsorbirajuća podloga za trening izrađena je od visoko aktivnog polimera koji može upiti do 200 puta veći volumen. Impregniran je prirodnim feromonima i mirisom trave kako bi štene privukao u susret. Podloga za trening Maelson Absorption – bijela – 10 komada – 60 × 60 cm prikladna je za sve vlasnike pasa. Nakon korištenja zamijenite ga i psa nagradite poslasticom.

Maelson upijajuća podloga za trening, bijela, 10 komada, 60 x 90 cm
66 Kn

Apsorbirajuća podloga za trening izrađena je od visoko aktivnog polimera koji može upiti do 200 puta veći volumen. Impregniran je prirodnim feromonima i mirisom trave kako bi štene privukao u susret. Podloga za trening Maelson Absorption – bijela – 10 komada – 60 × 90 cm prikladna je za sve vlasnike pasa. Nakon korištenja zamijenite ga i psa nagradite poslasticom.

Maelson upijajuća podloga za trening, bijela, 30 komada, 60 x 60 cm
123 Kn

Apsorbirajuća podloga za trening izrađena je od visoko aktivnog polimera koji može upiti do 200 puta veći volumen. Impregniran je prirodnim feromonima i mirisom trave kako bi štene privukao u susret. Podloga za trening Maelson Absorption – bijela – 30 komada – 60 × 60 cm prikladna je za sve vlasnike pasa. Nakon korištenja zamijenite ga i psa nagradite poslasticom.

Maelson upijajuća podloga za trening, bijela, 30 komada, 60 x 90 cm
193 Kn

Apsorbirajuća podloga za trening izrađena je od visoko aktivnog polimera koji može upiti do 200 puta veći volumen. Impregniran je prirodnim feromonima i mirisom trave kako bi štene privukao u susret. Podloga za trening Maelson Absorption – bijela – 30 komada – 60 × 90 cm prikladna je za sve vlasnike pasa. Nakon korištenja zamijenite ga i psa nagradite poslasticom.