Marex Trade dvostrani podložak, 30 × 45 cm, 6 komada
113 Kn 18,83 Kn/komad

Marex Trade dvostrani podložak, 30 × 45 cm, 6 komada je praktičan dodatak svakoj blagovaonici. Podložak od visokokvalitetnog perivog materijala s višebojnom teksturom osigurava da vaš stol uvijek ostane čist. Podložak je otporan na toplinu i ulja.

Marex Trade komplet čuturice sa čašicama, 195 ml, 7-dijelni
131 Kn

Marex Trade komplet čuturice sa čašicama, 195 ml, 7-dijelni je poklon komplet koji sadrži čuturicu, 4 male čaše u kožnoj futroli i praktični lijevak koji olakšava punjenje čuturice – sve je izrađeno od nehrđajućeg čelika. Zbog svoje praktičnosti komplet vas nikada ne ostavlja na cjedilu.

Marex Trade posude za posluživanje od porculana s podlogom, 4 komada
78 Kn 15,60 Kn/komad

Marex Trade posude za posluživanje od porculana s podlogom, 4 komada su izvrsno rješenje za ljubitelje savršenog posluživanja. Zdjele su pogodne za vaše omiljene grickalice, umake ili sushi. Za lako nošenje i posluživanje, zdjele se mogu postaviti na porculansku podlogu.

Marex Trade staklena posuda za pohranu, s poklopcem od bambusa, 0,9 l
58 Kn

Marex Trade staklena posuda za pohranu, s poklopcem od bambusa, 0,9 l je idealna za skladištenje suhe hrane. Silikonski zatvorena pohranjena hrana ostaje svježa dulje vrijeme. Klasičan okrugli oblik posude omogućava pohranu i slaganje. Posudu možete prati u perilici posuđa, ali bez poklopca.

Marex Trade trodijelna čuturica, od nehrđajućeg čelika, 3 x 100 ml
143 Kn

Marex Trade trodijelna čuturica, od nehrđajućeg čelika, 3 × 100 ml zbog svoje praktičnosti nikada vas ne ostavlja na cjedilu. Budući da je trodijelna, omogućuje vam da sa sobom ponesete čak tri vrste alkoholnih pića. Pored toga, možete sami odlučiti hoćete li sa sobom ponijeti cijeli set ili samo pojedine dijelove.