Maximo kapa za dječake s coflekom
179 Kn

Posljednji komad!

Pletena kapa Maximo će zagrijati glavu i uši vašeg dječaka u hladnoj sezoni. Klasični pleteni uzorak, nadopunjen pompom, pogodan je ne samo za grad, već i za planine. Ugodni materijal zagrijava se tijekom nošenja i pruža osjećaj ugode. 

Maximo dječja kapa
189 Kn

Posljednji komad!

Izvrsna Maximo dječja kaciga odgovarat će i djevojčicama i dječacima. Praktična kapuljača istodobno će zagrijati djetetovu glavu, uši i vrat. Više ne morate brinuti o golom vratu ili loše postavljenom šeširu. Vaša će djeca razigrano nositi ovu kapuljaču 

Maximo dječja kapa
149 Kn

Posljednji komad!

Dječja kapa ima praktičan dizajn ispod vrata za pričvršćivanje, zahvaljujući kojem ne ostaje na djetetovoj glavi. Dječja kapa marke Maximo pogodan je za svako dijete.

Maximo traka za uši za djevojčice-40%
144 Kn 86,09 Kn

Posljednji komad!

Djevojačka vrpca Maximo čuva uši i glavu vaše djevojke toplu i postaje njen omiljeni pribor. Na prvi pogled ova traka za glavu impresionira svojim elegantnim dizajnom, jer je ukrašena prekrasnim svjetlucavim kamenjem i imitacijskim biserima. Materijal trake za uši je topao, udoban i vrlo ugodan za dodir.

Maximo dječje rukavice
64 Kn

Posljednji komad!

Dječje rukavice marke Maximo pogodne su za djevojčicedječake. Dječje rukavice Maximo održavaju djetetove ruke toplim za vrijeme najhladnijeg vremena. Korišteni materijal obećava najvišu udobnosti tijekom nošenja.

Maximo dječje rukavice na prste
64 Kn

Dječje rukavice na Maximovim prstima pristajat će svu djecu na bilo koju vrstu odjeće. Ove kvalitetne rukavice osiguravaju da su ruke vaše djece u najtoplijem, čak i u najhladnijem vremenu. Korišteni materijal obećava najvišu udobnosti tijekom nošenja.

Maximo kapa sa šiltom za djevojčice-35%
99 Kn 63,70 Kn

Posljednji komad!

Stilska kapa za djevojčice, marke Maximo, štiti glavu vaše djevojčice od sunca. Prugast dizajn odlično nadopunjuje njenu ljetnu odjeću. Udoban materijal dodaje osjećaju udobnosti za vrijeme nošenja.

Maximo kapa za dječake s coflekom, vezanje
139 Kn

Posljednji komad!

Dječja kapa ima praktičan dizajn ispod vrata za pričvršćivanje, zahvaljujući kojem ne ostaje na djetetovoj glavi. Maximo kapa za dječake s mogućnosti vezanja i cofom prikladna je za svako dijete.

Maximo kapa za šetnju za djevojčice-36%
119 Kn 76,12 Kn

Posljednji komad!

Dječja kapa za šetnju marke Maximo je prekrasni i veseli dodatak za svaku djevojčicu. Ugodna pamučna kapa s točkicama je ugodna za nošenje, jer je izrađena od kvalitetnog materijala koji se ne ogrebotine.

Maximo rukavice za djevojčice
149 Kn

Novo

Dječje rukavice od pletenih prstiju idealan su dodatak za zimu. Primjereno za svako dijete. Rukavice za djevojčice marke Maximo razigranog su dizajna.

Maximo kapa s vezanjem za djecu
145 Kn

Dječja zimska kapa s vezicom njemačke marke s više od stoljetne tradicije Maximo. Vaša mala nestašna djevojčica moći će istraživati svijet bez da joj kapa padne s glave. Izrađena je od udobnog materijala i zadovoljava Öko-Tex Standard 100 kriterije za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo termo rukavice za dječake
189 Kn

Novo

Dječje rukavice na prstima idealan su dodatak za zimu. Pogodne su za svako dijete. Dječje termo rukavice Maximo zaigranog su dizajna.

Maximo dječja kapa
144 Kn

Dječja kapa marke Maximo je modernog kroja koji je posebno udoban za dejevojčice, a i za dječake. Ova siva kapa ima privlačan dizajn te sofisticiranu kvalitetnu izradu. Proizvedeno od kombinacije vune, poliakrila i elastana, – ima pamučni jastučić za čuvanje glave vašeg djeteta toplo, čak i u vrlo hladnom vremenu.

Maximo dječje rukavice
71 Kn

Dječje zimske rukavice pletene iz pamuka, s elastičnim rubovima za brzo oblačenje njemačke marke Maximo. Klasičan izgled, koji nikad ne izlazi iz mode. Rukavice su izrađene od ugodnog prozračnog materijala i odgovaraju standardu Öko-Tex Standard 100 za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo Dječje rukavice
76 Kn

Dječje rukavice marke Maximo drže ruke vaše djece toplim i u najhladnijim vremenima. Izrađene su iz 100% pamuka, zato su ugodne na dodir i iznimno udobne za nošenje.

Maximo dječje termo rukavice
99 Kn

Novo

Dječje rukavice idealan su dodatak za zimu. Pogodne su za svako dijete. Maximo dječje rukavice razigranog su dizajna.

Maximo Dvostrana dječja kapa
169 Kn

Dizajnerska dvostrana kapa za djecu, marke Maximo u modernoj kombinaciji boja. Oduševit će vas profinjen kroj i ugodan pamučni materijal.

Maximo kapa za dječake
139 Kn

Novo

Izvrsna kapa za dječake Maximo odgovarat će svim dječacima svojim kaubojskim dizajnom. Praktična kapa zagrijat će dječaku glavu i uši. Za vjetrovitog vremena više ne morate brinuti zbog bolova u ušima. Vaša djeca moći će sama staviti ovaj šešir tijekom igre. 

Maximo kapa za dječake, 49, tamno plava
139 Kn

Novo

Elegantna kapa za dječake Maximo svojim će dizajnom očarati sve male i velike dječake. Praktična kapa zagrijat će dječaku glavu i uši. Tamnoplava kapa s potiskom kuće ukrašena je narančastim rubom. 

Maximo kapa za dječake bez rubova
159 Kn

Novo

Pletena kapa za dječake Maximo svojim će dizajnom očarati sve male i velike dječake. Praktična kapa zagrijat će dječaku glavu i uši. Pamučni šešir s motivom rakete u svemiru posebno je popularan kod svih ljubitelja svemira. 

Maximo kapa za dječake, obostrana
129 Kn

Novo

Dvostrana kapa za dječake Maximo svojim će dizajnom očarati sve male i velike dječake. Praktična kapa zagrijat će dječaku glavu i uši. S jedne strane je prekrasan dizajn crvenog vatrogasnog vozila, a s druge je trag mnogih vatrogasnih vozila. Na taj način dječaci mogu sami odabrati na kojoj strani trenutno žele nositi kapu.  

Maximo kapa za djevojčice
129 Kn

Novo

Kapa za djevojčice Maximo će zagrijati glavu i uši vaše djevojčice tijekom hladne sezone. Klasični pleteni uzorak pogodan je ne samo za grad, već i za planine. Ugodni materijal zagrijava se tijekom nošenja i pruža osjećaj ugode. 

Maximo kapa za djevojčice s coflekom
179 Kn

Novo

Prekrasna kapa za djevojčice marke Maximo svojim će dizajnom očarati sve mlade i već malo starije djevojčice. Praktična kapa istovremeno će zadržati ugodnu toplinu glave vaše djevojke. Njegov dizajn će se posebno svidjeti svim ljubiteljima konja 

Maximo kapa za djevojčice sa šljokicama
229 Kn

Novo

Kapa za djevojčice Maximo će zagrijati glavu i uši vaše djevojčice tijekom hladne sezone. Prekrasan i sjajni uzorak sa svjetlucanjem, nadopunjen cofom, pogodan je ne samo za grad, već i za planine. Ugodni materijal zagrijava se tijekom nošenja i pruža osjećaj ugode. 

Maximo pletena kapa za dječake s coflekom
159 Kn

Novo

Vesela kapa za dječake Maximo svojim će dizajnom očarati sve male i velike dječake. Praktična kapa zagrijat će dječaku glavu i uši. Šešir ima veliki crveni cof i sretne oči. Topla kapa pogodna je za grad i prirodu.

Maximo pletena kapa za djevojčice s coflekom
179 Kn

Novo

Dječja kapa ima prekrasni coflek. Također će zagrijati uši i može se vezati ispod vrata. Pletena kapa za djevojčice marke Maximo sa coflekom pogodan je za svako dijete.

Maximo Rukavice za djevojčice
149 Kn

Novo

Dječje rukavice od pletenih prstiju idealan su dodatak za zimu. Pogodne su za svako dijete. Maximo rukavice za djevojčice razigranog su dizajna.

Maximo dječja kapa
191 Kn

Maximo djevojački šešir zadivit će svojim toplim finišom, elegantnim dizajnom i kvalitetom izrade. Ovaj kapuc je za djevojčice koje ih vole nositi zbog svog izgleda. Kapica je slatka cof i napravljena od vrlo lijepog materijala, tako da će glava vaše princeze uvijek biti topla, čak i za vrijeme hladnih zimskih zabava.

Maximo dječja kapa
124 Kn

Dječja kapa marke Maximo odgovarat će i djevojčicama i dječacima. Idealna je za hladne sezone jeseni i zime, u kojima će zadržati glavu vaše bebe na toplom. Materijal kape je ugodan na dodir, trajan i kvalitetan.

Maximo dječja kapa
189 Kn

Novo

Izvrsna Maximo dječja kaciga odgovarat će i djevojčicama i dječacima. Praktična kapuljača istodobno će zagrijati djetetovu glavu, uši i vrat. Više ne morate brinuti o golom vratu ili loše postavljenom šeširu. Vaša će djeca razigrano nositi ovu kapuljaču 

Maximo dječja kapa
129 Kn

Novo

Maximo dječji šešir ugodno zagrijava djetetovu glavu i uši u hladnoj sezoni. Klasični pleteni uzorak pogodan je ne samo za grad, već i za planine. Ugodni materijal zagrijava se tijekom nošenja i pruža osjećaj ugode. 

Maximo dječja kapa
149 Kn

Novo

Dječja kapa ima praktičan dizajn ispod vrata za pričvršćivanje, zahvaljujući kojem ne ostaje na djetetovoj glavi. Dječja kapa marke Maximo pogodan je za svako dijete.

Maximo dječja kapa, mačka
191 Kn

Dječja kapa marke Maximo pristaja će svim malim princezama. Ta orginalna kapa je ukrašena s mačijim motivom*, svjetleća obrada i mačije uši Topla obloga čuva toplinu glave, a izduženi dio za uši sprječava da se uši izlože hladnoći. Kapa je odlična za **hladno zimsko razdoblje

Maximo dječja kapa pingvin
150 Kn

Elegatna Maximo dječja kapapingvinskim motivom je idealna za nošenje u zimi Kvalitetni materijal jamči da će glava vašeg dijeteta ostati topla, čak i za vrijeme divljih zimskih zabava. Ugodna obloga jamči udobno prijanjanje, zahvaljujući orginalnom dizajnu s pingvinom djeca će biti oduševljena.

Maximo dječja kapica
145 Kn

Zimska kapa za djecu s vrpcom njemačke marke s višestoljetnom tradicijom Maximo. Vaš mali avanturist moći će istražiti svijet bez da mu kapa padne s glave. Kapa je izrađena pd materijala najviše kvalitete i ima standard Öko-Tex 100 (dodir s kožom).

Maximo dječja kapica
150 Kn

Dječja kapa marke Maximo će vas oduševiti kvalitetno izradom i prekrasnim dizajnom. Kapa je izrađena od 100% pamuka i dizajnirana je u modernom kroju, što će oduševiti vaše dijete. Kapa je idealna za jesenske i zimske radosti, držat će vaše dijete toplim.

Maximo dječje rukavice
71 Kn

Dječje zimske rukavice pletene iz pamuka, s elastičnim rubovima za brzo oblačenje njemačke marke Maximo. Klasičan izgled, koji nikad ne izlazi iz mode. Rukavice su izrađene od ugodnog prozračnog materijala i odgovaraju standardu Öko-Tex Standard 100 za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo dječje rukavice
76 Kn

Dječje zimske rukavice pletene od pamuka tradicionalne njemačke marke Maximo. Imaju klasičan izgled koji nikada ne ide iz mode. Rukavice su izrađene od udobnog materijala i ispunjavaju Öko-Tex Standard 100 kriterije za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo dječje rukavice
118 Kn

Dječje rukavice na prstima Maximo održavaju djetetove ruke toplim za vrijeme najhladnijeg vremena. Ove vunene rukavice vrlo su ugodne na dodir i za nošenje. Topli dizajn čini ih idealnim za svakodnevno nošenje tijekom jeseni i zime.

Maximo dječje rukavice na prste
76 Kn

Dječje zimske rukavice pletene iz pamuka njemačke marke Maximo. Klasičan izgled, koji nikad ne izlazi iz mode. Rukavice su izrađene od ugodnog materijala i odgovaraju standardu za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo dječje rukavice na prste
118 Kn

Dječje rukavice sa prstima Maximo održavaju djetetove ruke toplim za vrijeme najhladnijeg vremena. Ove vunene rukavice vrlo su ugodne na dodir i za nošenje. Topli dizajn čini ih idealnim za svakodnevno nošenje tijekom jeseni i zime.