Maximo kapa sa šiltom za djevojčice
69 Kn

Posljednji komad!

Stilska kapa za djevojčice, marke Maximo, štiti glavu vaše djevojčice od sunca. Prugast dizajn odlično nadopunjuje njenu ljetnu odjeću. Udoban materijal dodaje osjećaju udobnosti za vrijeme nošenja.

Maximo kapa za dječake morski pas
73 Kn

Posljednji komad!

Zimska kapa za dječake s motivom morskog psa, njemačke marke s više od stoljetne tradicije Maximo. Ovaj odvažni dizajn će odgovarati svakom dječaku koji se ne boji izaći iz reda i istaknuti se. Kapa je izrađena od udobnog pamučnog materijala i zadovoljava Öko-Tex Standard 100 kriterije za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo dječja kapa
93 Kn

Akcija

Maximo djevojački šešir zadivit će svojim toplim finišom, elegantnim dizajnom i kvalitetom izrade. Ovaj kapuc je za djevojčice koje ih vole nositi zbog svog izgleda. Kapica je slatka cof i napravljena od vrlo lijepog materijala, tako da će glava vaše princeze uvijek biti topla, čak i za vrijeme hladnih zimskih zabava.

Maximo dječja kapa
60 Kn

Akcija

Dječja kapa marke Maximo odgovarat će i djevojčicama i dječacima. Idealna je za hladne sezone jeseni i zime, u kojima će zadržati glavu vaše bebe na toplom. Materijal kape je ugodan na dodir, trajan i kvalitetan.

Maximo dječja kapa
70 Kn

Akcija

Dječja kapa marke Maximo je modernog kroja koji je posebno udoban za dejevojčice, a i za dječake. Ova siva kapa ima privlačan dizajn te sofisticiranu kvalitetnu izradu. Proizvedeno od kombinacije vune, poliakrila i elastana, – ima pamučni jastučić za čuvanje glave vašeg djeteta toplo, čak i u vrlo hladnom vremenu.

Maximo dječja kapa, mačka
93 Kn

Akcija

Dječja kapa marke Maximo pristaja će svim malim princezama. Ta orginalna kapa je ukrašena s mačijim motivom*, svjetleća obrada i mačije uši Topla obloga čuva toplinu glave, a izduženi dio za uši sprječava da se uši izlože hladnoći. Kapa je odlična za **hladno zimsko razdoblje

Maximo dječja kapa pingvin
73 Kn

Akcija

Elegatna Maximo dječja kapapingvinskim motivom je idealna za nošenje u zimi Kvalitetni materijal jamči da će glava vašeg dijeteta ostati topla, čak i za vrijeme divljih zimskih zabava. Ugodna obloga jamči udobno prijanjanje, zahvaljujući orginalnom dizajnu s pingvinom djeca će biti oduševljena.

Maximo dječja kapica
70 Kn

Akcija

Zimska kapa za djecu s vrpcom njemačke marke s višestoljetnom tradicijom Maximo. Vaš mali avanturist moći će istražiti svijet bez da mu kapa padne s glave. Kapa je izrađena pd materijala najviše kvalitete i ima standard Öko-Tex 100 (dodir s kožom).

Maximo dječja kapica
73 Kn

Akcija

Dječja kapa marke Maximo će vas oduševiti kvalitetno izradom i prekrasnim dizajnom. Kapa je izrađena od 100% pamuka i dizajnirana je u modernom kroju, što će oduševiti vaše dijete. Kapa je idealna za jesenske i zimske radosti, držat će vaše dijete toplim.

Maximo Dječja zimska kapa
73 Kn

Akcija

Djevojački dvostrani šešir, Maximo, oduševit će sve djevojčice. Ta kapa je dobavljiva v roza barvi in je okrašena s sodobnim motivom Samoroga. Ova kapa dostupna je u roza boji, a ukrašena je suvremenim motivom Jednoroga. Šešir je dizajniran za jesensku i zimsku sezonu, što odgovara njegovom materijalnom sastavu. Kapa je vrlo udobna i topla.

Maximo dječje rukavice
33 Kn

Akcija

Dječje zimske rukavice pletene iz pamuka, s elastičnim rubovima za brzo oblačenje njemačke marke Maximo. Klasičan izgled, koji nikad ne izlazi iz mode. Rukavice su izrađene od ugodnog prozračnog materijala i odgovaraju standardu Öko-Tex Standard 100 za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo dječje rukavice
33 Kn

Akcija

Dječje zimske rukavice pletene iz pamuka, s elastičnim rubovima za brzo oblačenje njemačke marke Maximo. Klasičan izgled, koji nikad ne izlazi iz mode. Rukavice su izrađene od ugodnog prozračnog materijala i odgovaraju standardu Öko-Tex Standard 100 za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo dječje rukavice
28 Kn

Akcija

Dječje zimske rukavice pletene od pamuka tradicionalne njemačke marke Maximo. Imaju klasičan izgled koji nikada ne ide iz mode. Rukavice su izrađene od udobnog materijala i ispunjavaju Öko-Tex Standard 100 kriterije za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo dječje rukavice
57 Kn

Akcija

Dječje rukavice na prstima Maximo održavaju djetetove ruke toplim za vrijeme najhladnijeg vremena. Ove vunene rukavice vrlo su ugodne na dodir i za nošenje. Topli dizajn čini ih idealnim za svakodnevno nošenje tijekom jeseni i zime.

Maximo dječje rukavice
28 Kn

Akcija

Dječje rukavice marke Maximo pogodne su za djevojčicedječake. Dječje rukavice Maximo održavaju djetetove ruke toplim za vrijeme najhladnijeg vremena. Korišteni materijal obećava najvišu udobnosti tijekom nošenja.

Maximo Dječje rukavice
28 Kn

Akcija

Dječje rukavice marke Maximo drže ruke vaše djece toplim i u najhladnijim vremenima. Izrađene su iz 100% pamuka, zato su ugodne na dodir i iznimno udobne za nošenje.

Maximo dječje rukavice na prste
28 Kn

Akcija

Dječje zimske rukavice pletene iz pamuka njemačke marke Maximo. Klasičan izgled, koji nikad ne izlazi iz mode. Rukavice su izrađene od ugodnog materijala i odgovaraju standardu za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo dječje rukavice na prste
57 Kn

Akcija

Dječje rukavice sa prstima Maximo održavaju djetetove ruke toplim za vrijeme najhladnijeg vremena. Ove vunene rukavice vrlo su ugodne na dodir i za nošenje. Topli dizajn čini ih idealnim za svakodnevno nošenje tijekom jeseni i zime.

Maximo dječje rukavice na prste
28 Kn

Akcija

Dječje rukavice na Maximovim prstima pristajat će svu djecu na bilo koju vrstu odjeće. Ove kvalitetne rukavice osiguravaju da su ruke vaše djece u najtoplijem, čak i u najhladnijem vremenu. Korišteni materijal obećava najvišu udobnosti tijekom nošenja.

Maximo dječje rukavice na prste, plava
28 Kn

Akcija

Dječje zimske rukavice pletene iz pamuka njemačke marke Maximo. Klasičan izgled, koji nikad ne izlazi iz mode. Rukavice su izrađene od ugodnog prozračnog materijala i odgovaraju standardu Öko-Tex Standard 100 za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo dječje rukavice za bebe
57 Kn

Akcija

Zimske rukavice za djevojčice od ugodnog, toplog materijala njemačke marke Maximo. Imaju elastičan rub za brzo oblačenjepraktičnu vrpcu, koja sprečava gubljenje rukavica. Ispunjavaju kriterij Öko-Tex Standard 100 za proizvode koji dolaze u dodir s kožom.

Maximo dječji kapa
70 Kn

Akcija

Zimska kapa za dječake s vrpcom njemačke marke s višestoljetnom tradicijom Maximo. Vaš mali avanturist moći će istražiti svijet bez da mu kapa padne s glave. Kapa je izrađena pd materijala najviše kvalitete i ima standard Öko-Tex 100 (dodir s kožom).

Maximo Dvostrana dječja kapa
79 Kn

Akcija

Dizajnerska dvostrana kapa za djecu, marke Maximo u modernoj kombinaciji boja. Oduševit će vas profinjen kroj i ugodan pamučni materijal.

Maximo Dvostrana kapa za dječake
70 Kn

Akcija

Dvostrana kapa za dječake marke Maximo će razveseliti vašeg mališana. Ova prugasta kapa ukrašena je motivom dinosaura Kapa je dizajniran za jesensku i zimsku sezonu, što odgovara njezinom materijalnom sastavu. Kapa je vrlo udobna i topla.

Maximo kapa na vezanje za dječake
73 Kn

Akcija

Dječja zimska kapa s vezicom njemačke marke s više od stoljetne tradicije Maximo. Vaš mali avanturist moći će istražiti svijet, a da mu kapa ne pada s glave. Izrađena je od udobnog i toplog materijala i zadovoljava Öko-Tex Standard 100 kriterije za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo kapa na vezanje za dječake
73 Kn

Akcija

Dječja zimska kapa s vezicom njemačke marke s više od stoljetne tradicije Maximo. Vaš mali avanturist moći će istražiti svijet, a da mu kapa ne pada s glave. Izrađena je od ugodnog i toplog materijala i ispunjava Öko-Tex Standard 100 kriterije za proizvode koji dolaze u dodir s kožom.

Maximo kapa s vezanjem za djecu
73 Kn

Akcija

Dječja zimska kapa s vezicom njemačke marke s više od stoljetne tradicije Maximo. Vaša mala nestašna djevojčica moći će istraživati svijet bez da joj kapa padne s glave. Izrađena je od udobnog i toplog materijala i zadovoljava Öko-Tex Standard 100 kriterije za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo kapa s vezanjem za djecu
73 Kn

Akcija

Dječja zimska kapa s vezicom njemačke marke s više od stoljetne tradicije Maximo. Vaša mala nestašna djevojčica moći će istraživati svijet bez da joj kapa padne s glave. Izrađene su od udobnog materijala i ispunjavaju Öko-Tex Standard 100 kriterije za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo kapa s vezanjem za djecu
70 Kn

Akcija

Dječja zimska kapa s vezicom njemačke marke s više od stoljetne tradicije Maximo. Vaša mala nestašna djevojčica moći će istraživati svijet bez da joj kapa padne s glave. Izrađena je od udobnog materijala i zadovoljava Öko-Tex Standard 100 kriterije za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo kapa sa pomponom za djevojčice
70 Kn

Akcija

Dječja kapa marke Maximo svidjet će se svim malim junakinjama zahvaljujući originalnom dizajnu. Kapa je ukrašena malim višebojnim pomponima i jednim velikim ružičastim pomponom. Izrađena je od kvalitetnog i toplog materijala i savršena je za zimske zabave.

Maximo kapa sa pomponom za djevojčice
73 Kn

Akcija

Kapa za djevojčice marke Maximo oduševljava sofisticiranim dizajnom. Ova elegantna kapa je dostupna u ružičastoj boji i ukrašena je s dva cofleka. Izrađena je od kvalitetnog i toplog materijala i savršena je za zimske zabave.

Maximo kapa sa šiltom za dječake
89 Kn

Akcija

Kapa sa šiltom za dječake marke Maximo impresionira male sportaše svojim nogometnim dizajnom. Bež kapa udobna je za nošenje zahvaljujući kvalitetnom 100 % pamuku materijalu.

Maximo kapa za dječake
62 Kn

Akcija

Prekrasna kapa za dječake, marke Maximo, štiti glavu vašeg dječaka od sunca. Kapa je namijenjena vezanju, tako da ju vaš dječak ne skine. Prugast dizajn s zakrpom odlično nadopunjuje svaki outfit.

Maximo kapa za dječake na vezanje
79 Kn

Akcija

Zimska kapa za djecu s vrpcom njemačke marke s višestoljetnom tradicijom Maximo. Vaš mali avanturist moći će istražiti svijet bez da mu kapa padne s glave. Poklopac je izrađen od ugodnog i toplog materijala koji ispunjava kriterije Öko-Tex 100 standarda za proizvode koji dolaze u dodir s kožom.

Maximo kapa za dječake s motivom prijevozni sredstava
73 Kn

Akcija

Kapa za dječake atomobili Maximo oduševit će mlade zaljubljenike u automobile. Na prvi pogled kapa oduševljava sa zabavnim dizajnom prijevozni sredstava. Topla podloga je primjerena za nošenje u zimskoj sezoni. Prijatni materijal i kvalitetan izrada jamče udobno nošenje i dugi vijek trajanja.

Maximo kapa za dječake za zimske sportove
93 Kn

Akcija

Kapa za dječake marke Maximo čuva glavu vašeg djeteta na ugodnom toplom mjestu, čak i tijekom intenzivnih aktivnosti na snijegu. Ova praktična kapa je u sofisticiranom originalnom dizajnu, zbog čega će ju dečki nositi s ponosom. Ima toplu podlogu za udobno pristajanje.

Maximo kapa za djevojčice
96 Kn

Akcija

Zimska kapa za djevojčice od njemačke marke s više od stoljetne tradicije Maximo. Sjajni gornji sloj sa ispupčenim uškama osigurava da će vaša djevojčica, zasjati. Kapa je izrađena od udobnog materijala i zadovoljava Öko-Tex Standard 100 kriterije za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo kapa za šetnju za djevojčice
80 Kn

Akcija

Dječja kapa za šetnju marke Maximo je prekrasni i veseli dodatak za svaku djevojčicu. Ugodna pamučna kapa s točkicama je ugodna za nošenje, jer je izrađena od kvalitetnog materijala koji se ne ogrebotine.

Maximo kapa za šetnju za djevojčice
80 Kn

Akcija

Kapa za šetnju za djevojčice marke Maximo opremljena je UV 50+ filterom, koji štiti od izravne sunčeve svjetlosti. Ugodna pamučna kapa s točkicama je ugodna za nošenje, jer je izrađena od kvalitetnog materijala koji se ne ogrebotine.

Maximo rukavice za dječake
33 Kn

Akcija

Dječje zimske rukavice pletene iz pamuka, s elastičnim rubovima za brzo oblačenje njemačke marke Maximo. Klasičan izgled, koji nikad ne izlazi iz mode. Rukavice su izrađene od ugodnog prozračnog materijala i odgovaraju standardu Öko-Tex Standard 100 za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo ružičasti ovratnik za djevojčice
60 Kn

Akcija

Ovratnik za djevojčice njemačke marke s više od stoljetne tradicije Maximo. On pretvara vašu kćer u elegantnu mladu damuzagrijava ju čak i u najoštrijoj zimi. Ovratnik je izrađen od udobnog materijala i zadovoljava Öko-Tex Standard 100 kriterije za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo ružičasti ovratnik za djevojčice
73 Kn

Akcija

Ovratnik za djevojčice s grubo pletenim uzorkom, od tradicionalnog njemačkog branda Maximo. On pretvara vašu kćer u elegantnu mladu damuzagrijava ju čak i u najoštrijoj zimi. Ovratnik je izrađen od udobnog materijala i zadovoljava Öko-Tex Standard 100 kriterije za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo šal za djevojčice
57 Kn

Akcija

Šal za djevojčice s tradicionalnim nordijskim uzorkom njemačke marke s više od stoljetne povijesti Maximo. Pretvara vašu kćer u elegantnu mladu damuzagrijava čak i u najoštrijoj zimi. Šal je napravljen od udobnog materijala i zadovoljava kriterije Öko-Tex Standard 100, koji je namijenjen proizvodima koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo termo rukavice za dječake
46 Kn

Akcija

Zimske rukavice za dječake njemačke marke Maximo koje će grijati vaše mališane i po najvećoj hladnoći. Imaju elastičan rub za brzo oblačenjepraktičnu vrpcu, koja sprečava gubljenje rukavica. Rukavice su izrađene od ugodnog materijala i odgovaraju standardu za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo termo rukavice za djevojčice
46 Kn

Akcija

Zimske rukavice za djevojčice njemačke marke Maximo koje će grijati vaše mališane i po najvećoj hladnoći. Imaju elastičan rub za brzo oblačenjepraktičnu vrpcu, koja sprečava gubljenje rukavica. Rukavice su izrađene od ugodnog materijala i odgovaraju standardu za proizvode koji dolaze u kontakt s kožom.

Maximo traka za glavu za djevojčice
58 Kn

Akcija

Stilska traka za glavu za djevojčice, marke Maximo, osvojiti će svako srce mnogih malih princeza. Može se koristiti ne samo kao traka za glavu, već kao i šal. Napravljen je od udobnog pamučnog materijala.

Maximo traka za uši za djevojčice
70 Kn

Akcija

Djevojačka vrpca Maximo čuva uši i glavu vaše djevojke toplu i postaje njen omiljeni pribor. Na prvi pogled ova traka za glavu impresionira svojim elegantnim dizajnom, jer je ukrašena prekrasnim svjetlucavim kamenjem i imitacijskim biserima. Materijal trake za uši je topao, udoban i vrlo ugodan za dodir.

Maximo traka za uši za djevojčice
60 Kn

Akcija

Traka za uši, Maximo, čuva uši i glavu vaše djevojke hladnim vremenom toplo. Ova traka za glavu zadivljuje svojim elegantnim dizajnom jer je ukrašena prekrasnim perlicama Materijal trake za uši je topao, udoban i vrlo ugodan za dodir.