MEGA BLOKS Tomica lokomotiva
417,90 Kn

Odlična cijena

Tomica čeka male strojovođe s ovom velikom lokomotivom koja sastavlja kocke, čita i povezuje boje i slike. Uz veliku lokomotivu punu kockica u boji, djeca će se beskrajno zabavljati.

MEGA BLOKS vagon za razvrstavanje oblika
169 Kn

Posljednji komad!

S rozim vagonom djeca uče prepoznati i razvrstati oblike. Pronađite ispravan oblik rupe za svaki oblik i pošaljite predmet u košaricu.

MEGA BLOKS Igra prijestolja: Oštrozimlje
1.021 Kn

Oslobodite Sjever i svih 7 kraljevstava od horde pješaka – vrijeme je da se konačno pripremite na borbu po Zimi. Drevni grad Oštrozimlje obitelji Stark lociran je na prvoj crti bitke između živih i mrtvih.

MEGA BLOKS Zabavna kolica za razvrstavanje oblika crvena / plava
243 Kn

Igra sa slagalicom je odlična zabava. Čišćenje za njima je grozno i djeca to plaćaju duplo više! Kolica za zabavu Mega Bloks pravi zabavu iz hrpe pospremanja i hrani se s kockicama, tako da će biti zabavno do posljednjeg trenutka.

MEGA BLOKS Percy na farmi
148 Kn

Lokomotiva Percy je dobar prijatelj lokomotive Tomice, a zajedno se pojavljuju u popularnom istoimenom crtiću. Pomozite Percyu da izgradi farmu. Pogodno za najmlađe.

MEGA BLOKS Vojni helikopter
107 Kn

Pridružite se timu za spašavanje i uzdignite se do visine pomoću vojnog helikoptera za spašavanje! Prepustite se opasnosti s ovim strašnim spasilačkim helikopterom s obojenim ustima punim oštrih zuba na prednjem dijelu!

MEGA BLOKS Vojni tenk
326 Kn

S ovim kompletom vojnog tenka, možete se bez straha voziti po neprijateljskom teritoriju! Pridružite se elitnoj jedinici i preuzmite kontrolu nad ovim oklopnim i pouzdanim tenkom.

MEGA BLOKS Igre prijestolja: Brod Targaryen
700 Kn

Pomozite Daenerys na putu do Željeznog prijestolja sastavljanjem zapanjujućeg ratnog broda Targaryen. Za Majku zmajeva bilo je to dugo i naporno putovanje, puno prepreka, i sada je na moru, a njezina je pobjeda nadohvat ruke.

MEGA BLOKS Policijski automobil
109 Kn

Spasite svoj grad ovom zagonetkom policijskog automobila. Set uključuje sklopivi policijski automobil s krovom koji se može ukloniti. Sa 113 kockica i komada možete sastaviti vlastitu spasilačku akciju!

MEGA BLOKS Vojna borbena letjelica
204 Kn

Vozite se nebom i prestignite brzinu zvuka uz pomoć vojne borbene letjelice! Sastavite letjelicu, postavite mikro akcijsku figuru na mjesto pilota i poletite iznimnom brzinom. Do zone opasnosti u borbenom zrakoplovu! Vaša misija je zaštititi nebo od neprijatelja!