Metal Earth model Batman 1989 Batwing
117 Kn

Posljednji komad!

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Batman 1989 Batwing iz kolekcije Batman. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću točnost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Boeing CH-17 Chinook-22%
97 Kn 75,33 Kn

Posljednji komad!

Odličan 3D metal model Metal Earth – Boeing CH-17 Chinook. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth F-117 Nighthawk
97 Kn

Posljednji komad!

Odličan 3D metal model Metal Earth – F-117 Nighthawk. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth SW Zvijezda smrti
116 Kn

Posljednji komad!

Odličan 3D metal model Metal Earth – Legendarna zvijezda smrti iz kolekcije Star Wars. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Tank M4 Sherman
97 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Tank M4 Sherman. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth 3D puzzle Igra prijestolja: Grb Targaryen
187 Kn

Posljednji komad!

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Game of Thrones: Grb Targaryen. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Za sastavljanje ne treba vam ljepilo, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth 3D slagalica Lockheed Martin F-22 Raptor
64 Kn

Posljednji komad!

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Fighter. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Knjiga: Bijeli kit
118 Kn

Izvrsni 3D metalni modelMetalna zemlja – Knjiga: Bijeli kit. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth 1955 Vespa 125
118 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – 1955 Vespa 125. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Fokker Dr. triplane I
118 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Tripok Fokker Dr. I. Pojedini dijelovi modela laserski su izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth model Batman 1989 Batmobile
118 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Batman Clasic Batmobile iz kolekcije Batman. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću točnost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth SW kaciga Darth Vadera
168 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Kaciga Darth Vader iz kolekcije Star Wars. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću točnost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Kotač
98 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Kotač. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Eifflov toranj
64 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – Eiffelov toranj. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth F4U Corsair
64 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – F4U Corsair. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Klavir

Metal Earth Klavir

Ocjena: 5
98 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – Klavir. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth SW BB8

Metal Earth SW BB8

Ocjena: 5
118 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – BB8 iz kolekcije Star Wars. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth SW kaciga Stormtroopera
168 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Kaciga Stormstrooper iz kolekcije Star Wars. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću točnost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth BIG Londo´s Millennium Falcon
273 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – Millennium Falcon iz nove kolekcije Star Wars velikog dizajna. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Ford 1908 Model T
98 Kn

Super 3D metal model Metal Earth – Ford 1908 Model T. Pojedinačni dijelovi modela laserski su izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth HP kuća
150 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – kuća iz kolekcije Harry Potter. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Marvel Deadpool
246 Kn

Izvrsni 3D metalni model Deadpool iz Marvelove serije. Svi modeli Metal Earth su laserski izrezani do detalja. Ljepilo nije potrebno za izradu modela. Prikladno za djecu od 14. godine starosti.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Filmski projektor
98 Kn

Super 3D metalni model Metal Earth – Filmski projektor Pojedinačni dijelovi modela laserski su izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth model Batman Clasic Batmobile
118 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Batman Clasic Batmobile iz kolekcije Batman. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću točnost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth model Empire State Building
64 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Empire State Building. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth 3D puzzle Star Wars Rogue One: K-2SO
118 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Star Wars Rogue One: K-2SO. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Big Ben
64 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – Big Ben. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Cessna Skyhawk 192
64 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – Cessna Skyhawk 192. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Marvel rukavica beskonačnosti
168 Kn

Izvrsni 3D metalna model Infinity rukavica iz Marvel serije. Svi modeli Metal Earth su laserski izrezani do detalja. Ljepilo nije potrebno za izradu modela. Prikladno za djecu od 14. godine starosti.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Bijela kuća
98 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Bijela kuća. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Lunar Rover
98 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Lunar Rover. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Opera u Sydneyu
139 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Sydney Opera House. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Triceratops
98 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Triceratops. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Mitsubishi Zero
64 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – Mitsubishi Zero. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth model Batman vs Superman Batmobile
118 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Batman protiv Superman Batmobil iz kolekcije Batman. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću točnost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth P-510 Mustang
118 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – P-510 Mustang Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.