Metal Earth model Batman 1989 Batwing
107 Kn

Posljednji komad!

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Batman 1989 Batwing iz kolekcije Batman. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću točnost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth F4U Corsair
59 Kn

Posljednji komad!

Odličan 3D metal model Metal Earth – F4U Corsair. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Boeing CH-17 Chinook
89 Kn

Posljednji komad!

Odličan 3D metal model Metal Earth – Boeing CH-17 Chinook. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Fokker Dr. triplane I
117 Kn

Posljednji komad!

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Tripok Fokker Dr. I. Pojedini dijelovi modela laserski su izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle USS Arizona
97 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – USS Arizona. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Big Ben
64 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – Big Ben. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth SW kaciga Darth Vadera
166 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Kaciga Darth Vader iz kolekcije Star Wars. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću točnost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth 3D puzzle Grad Osaka
164 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Osaka. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Za sastavljanje ne treba vam ljepilo, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Klavir
97 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – Klavir. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Bijela kuća
97 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Bijela kuća. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Triceratops
97 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Triceratops. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth SW BB8

Metal Earth SW BB8

Ocjena: 5
117 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – BB8 iz kolekcije Star Wars. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Filmski projektor
97 Kn

Super 3D metalni model Metal Earth – Filmski projektor Pojedinačni dijelovi modela laserski su izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Opera u Sydneyu
137 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Sydney Opera House. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth SW kaciga Stormtroopera
166 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Kaciga Stormstrooper iz kolekcije Star Wars. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću točnost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth SW Zvijezda smrti
117 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – Legendarna zvijezda smrti iz kolekcije Star Wars. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth 1955 Vespa 125
117 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – 1955 Vespa 125. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth BIG Londo´s Millennium Falcon
270 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – Millennium Falcon iz nove kolekcije Star Wars velikog dizajna. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Mitsubishi Zero
64 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – Mitsubishi Zero. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth model Batman 1989 Batmobile
117 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Batman Clasic Batmobile iz kolekcije Batman. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću točnost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth model Batman Clasic Batmobile
117 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Batman Clasic Batmobile iz kolekcije Batman. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću točnost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth 3D puzzle Igra prijestolja: Grb Targaryen
187 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Game of Thrones: Grb Targaryen. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Za sastavljanje ne treba vam ljepilo, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth 3D puzzle Star Wars Rogue One: K-2SO
117 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Star Wars Rogue One: K-2SO. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth 3D slagalica Lockheed Martin F-22 Raptor
64 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Fighter. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth BIG Vitez Hrama
198 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – BIG Vitez hrama u velikom dizajnu. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth F-117 Nighthawk
97 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – F-117 Nighthawk. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Knjiga: Bijeli kit
117 Kn

Izvrsni 3D metalni modelMetalna zemlja – Knjiga: Bijeli kit. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Kotač
97 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Kotač. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth metalni model 3D puzzle Lunar Rover
97 Kn

Izvrsni 3D metalni model Metal Earth – Lunar Rover. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth model Batman vs Superman Batmobile
116 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – Batman protiv Superman Batmobil iz kolekcije Batman. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću točnost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Tarantula
64 Kn

Super 3D metal model Metal Earth – Tarantula. Pojedinačni dijelovi modela laserski su izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Wright Airplane
64 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – Wright Airplane. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth Tower Bridge
97 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – Tower Bridge. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth 3D puzzle DeLorean
137 Kn

Odličan 3D metalni model Metal Earth – DeLorean. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Za sastavljanje ne treba vam ljepilo, a rezultat će vas iznenaditi.

Metal Earth HP kuća
148 Kn

Odličan 3D metal model Metal Earth – kuća iz kolekcije Harry Potter. Pojedini dijelovi modela su laserski izrezani za još veću preciznost. Ne treba vam nikakvo ljepilo za sastavljanje i rezultat će vas iznenaditi.