Nattou Dječji pokrivač, 75 × 100 cm TT
313 Kn

Nattou dječji pokrivač TT, impresionira kvalitetnom izradom i lijepim dizajnom. Plavo-bijeli pokrivač je ukrašen prekrasnom slikom magarca koja će se istaknuti u svakom krevetiću. Pokrivač je dvostran, izrađen je od vrlo mekanog i udobnog materijala.

Nattou Plišan privjesak za dudu TT
85 Kn

Plišani privjesak za dudu Nattou sprječava gubitak dude i pomaže vam u održavanju čistoće. Ovaj privjesak se jednostavno pričvršćuje na odjeću za bebe, s donje strane je pričvršćena duda, tako da vam je uvijek pri ruci.

Nattou Dječja vreća za spavanje, 70 × 40 cm TT
371 Kn

Dječja vreća za spavanje TT , marke Nattou, zagrijava bebu dok putuje u autosjedalici. Vreća je primjerena za uotrebu u autosjedalici 0 i 0+ („jaje“) Izrađen je od ugodnog toplog materijala i impresionira svojim duhovitim dizajnom.

Nattou dječja vreća za spavanje TT, 70 cm
332 Kn

Vreća za spavanje Nattou TT, djetetu nudi toplo i udobno okruženje za spavanje. Elegantna vreća impresionira svojim jedinstvenim dizajnom i kvalitetnom izradom. Zakopčavanje se vrši zatvaračem, materijal je mekan i ugodan na dodir. Torba je ukrašena prekrasnom slikom magaraca.

Nattou Jastuk za dječji krevetić TT
492 Kn

Zaštitni jastuk za dječji krevetić TT od marke Nattou, impresionira kvalitetnom izradom i lijepim dizajnom. Jastuk štiti dijete od udara o tvrdu stranu krevetića i može se koristiti s obje strane. Veseli jastuk ukrašen je slatkim slikama životinja u krajoliku koje će beba rado vidjeti.

Nattou posteljina, 100 × 140 i 40 × 60 cm TT
367 Kn

Navlaka za posteljinu TT, marke Nattou, savršeno će se uklopiti u bilo koji krevetić. Ova prekrasna plava posteljina ukrašena je slatkim životinjskim motivima. Posteljina je dvostrana, a zahvaljujući svom udobnom materijalu, pružit će ugodan san djetetu.

Nattou Deka za igranje TT 0m+
550 Kn

Deka za igru Nattou TT pružit će vašem djetetu ugodno i zabavno mjesto za igru i istraživanje svijeta. Ovaj udoban pokrivač dolazi s štapom sa slatkim likovima. Na pokrivaču je predmet za igranje koji motiviraju vaše dijete na istraživanje.