Nattou Dječji pokrivač, 75 × 100 cm TT
287 Kn

Posljednji komad!

Nattou dječji pokrivač TT, impresionira kvalitetnom izradom i lijepim dizajnom. Plavo-bijeli pokrivač je ukrašen prekrasnom slikom magarca koja će se istaknuti u svakom krevetiću. Pokrivač je dvostran, izrađen je od vrlo mekanog i udobnog materijala.

Nattou Dječja vreća za spavanje, 70 × 40 cm TT
379 Kn

Posljednji komad!

Dječja vreća za spavanje TT , marke Nattou, zagrijava bebu dok putuje u autosjedalici. Vreća je primjerena za uotrebu u autosjedalici 0 i 0+ („jaje“) Izrađen je od ugodnog toplog materijala i impresionira svojim duhovitim dizajnom.

Nattou Deka za igranje TT 0m+
551 Kn

Deka za igru Nattou TT pružit će vašem djetetu ugodno i zabavno mjesto za igru i istraživanje svijeta. Ovaj udoban pokrivač dolazi s štapom sa slatkim likovima. Na pokrivaču je predmet za igranje koji motiviraju vaše dijete na istraživanje.

Nattou dječja vreća za spavanje TT, 70 cm
312 Kn

Posljednji komad!

Vreća za spavanje Nattou TT, djetetu nudi toplo i udobno okruženje za spavanje. Elegantna vreća impresionira svojim jedinstvenim dizajnom i kvalitetnom izradom. Zakopčavanje se vrši zatvaračem, materijal je mekan i ugodan na dodir. Torba je ukrašena prekrasnom slikom magaraca.

Nattou Flanel pokrivač za krevetić, 75 x 100 cm, TT
183 Kn

Flanel pokrivač TT, marke Nattou, savršeno će se uklopiti u bilo koji krevetić ili kolica. Pokrivač je izrađen od super fine tkanine koja udobno grije bebu. Pokrivač se odlikuje kvalitetnom i trajnom obradom

Nattou Jastuk za dječji krevetić TT
493 Kn

Zaštitni jastuk za dječji krevetić TT od marke Nattou, impresionira kvalitetnom izradom i lijepim dizajnom. Jastuk štiti dijete od udara o tvrdu stranu krevetića i može se koristiti s obje strane. Veseli jastuk ukrašen je slatkim slikama životinja u krajoliku koje će beba rado vidjeti.

Nattou Plišan privjesak za dudu TT
79 Kn

Plišani privjesak za dudu Nattou sprječava gubitak dude i pomaže vam u održavanju čistoće. Ovaj privjesak se jednostavno pričvršćuje na odjeću za bebe, s donje strane je pričvršćena duda, tako da vam je uvijek pri ruci.

Nattou Igračke na spirali TT
213 Kn

Spirala s igračkama Nattou TT, razveselit će djecu u prvim mjesecima njihova života. Ova spirala sa simpatičnim likovima, medvjedom, zmajem i papigom motivirat će pri istraživanju i razvijanju vizualnih i motoričkih sposobnosti.

Nattou posteljina, 100 × 140 i 40 × 60 cm TT
367 Kn

Navlaka za posteljinu TT, marke Nattou, savršeno će se uklopiti u bilo koji krevetić. Ova prekrasna plava posteljina ukrašena je slatkim životinjskim motivima. Posteljina je dvostrana, a zahvaljujući svom udobnom materijalu, pružit će ugodan san djetetu.