Nickel sportswear jakna za djevojčice, duža
246 Kn

Akcija

Dječja zimska jakna marke Nickel Sportswear. Produženi kroj štiti leđa i donji dio od vjetra. Mješoviti sastav od poliestera, taffete i pliša. Ima 4 džepa za male trgovine. Nickel Sportswear jakna za djevojčice ugodno grije i očarava vas svojim minimalističkim izgledom.

Nickel sportswear Boy's Quilted Jacket jakna za dječake
246 Kn

Akcija

Zamišljena zimska jakna s kapuljačom. Materijal se sastoji od poliesteraflisa. Dvostruko pričvršćivanje, gumbima iznad patentnog zatvarača. Dva vanjska džepa sa zatvaranjem na otporan zatvarač. Nickel Sportswear jakna za dječake očara vas na prvi pogled svojim prugastim rubovima i motivom s prednje strane.

Nickel sportswear Boy's Rainjacket jakna za dječake
275 Kn

Akcija

Jakna za dječake s vodenim stupcem 10.000 mms/3000 g. Poboljšani model sa zatvorenim patentnim zatvaračima. Sastav materijala od poliamida. Nickel Sportswear jakna za dječake ima viši proširivi ovratnik koji štiti od naglog hladnog vjetra. Podstavljena kapuljača za ugodnije nošenje.

Nickel sportswear dječje rukavice
43 Kn

Akcija

Dječje rukavice s palcem izvrsne su za hladno vrijeme. Sastoji se od 100% poliestra i precizni šavovi pomažu da izgledaju sjajno i održavaju toplinu. Nickel Sportswear dječje rukavice imaju jednostavan, ali zanimljiv izgled.

Nickel sportswear dječje rukavice
43 Kn

Akcija

Dječje rukavice s palcem izvrsne su za hladno vrijeme. Sastoji se od 100% poliestra i precizni šavovi pomažu da izgledaju sjajno i održavaju toplinu. Nickel Sportswear dječje rukavice imaju jednostavan, ali zanimljiv izgled s toplom manšetom.

Nickel sportswear dječje rukavice
43 Kn

Akcija

Dječje rukavice s palcem ukrašene su vezom i izvrsne su za hladno vrijeme. Sastoje se od 100% poliestra i precizni šavovi pomažu da izgledaju sjajno i održavaju toplinu. Nickel Sportswear dječje rukavice imaju jednostavan, ali zanimljiv izgled s toplom manšetom.