Nines 30400 BRN dijete, djevojčica u košari, 37 cm
380 Kn

Lijepo dijete u košari za odmaranje – cijela je izrađena kvalitetno i ima složene detalje. Beba nosi hlače, donje rublje i čarape. Nosi vrpcu s mašnom na glavi. Uključuje dudu i košaru za spavanje.

Nines 30372 lutka Marina Comunion, 40 cm
606 Kn

Posljednji komad!

Lutka s čvrstim tijelom i dugom kosom koja se može češljati ugodit će svakoj djevojčici. Lutka nosi predivnu vjenčanicu i traku na glavi. Nosi bijele platnene gaćice i nosi cipele.

Nines 30401 BRN dijete, dječak u košari, 37 cm-21%
374 Kn 295,01 Kn

Posljednji komad!

Lijepo dijete u košari za odmaranje – cijela je izrađena kvalitetno i ima složene detalje. Beba nosi hlače, donje rublje i čarape. Uključuje dudu i košaru za spavanje.

Nines 36500 Lutka Celia, 45 cm sa šeširom
412 Kn

Lutka Celia s mekanim tijelom i kosom na glavi, koju je moguće češljati, usrećiti će svaku malu mamicu. Lutka ima prekrasne trepavice i izgleda kao da je živa. Obučena je u prikladnu odjeću koja je bogato ukrašena. Cijeli outfit naglašava rozi šal sa šeširom s coflekima.

Nines lutka Noa 36701, s kosom, 45 cm
491 Kn

Lutka Noa mekog tijela s kosom koja se može raščešljati. Lutka ima trepćuće oči, koje okružuju trepavice i izgleda poput prave bebe. Zna plakati, pa čak i zvati mamu kad je treba smiriti. Samo joj stavite dudu u usta i ona će prestati plakati.

Nines 33042 Mia lutka, ružičasta, 30 cm
486 Kn

Baby Mia ima vinilno tijelo i dugu kosu koju djeca mogu češljati. Na sebi ima preslatku haljinu s cvijećem, na vratu je šal da joj ne bude hladno, a na glavi ima i prekrasan ružičasti šešir. Ispod haljine ima gaće, a noge su zaštićene čarapama koje odgovaraju njezinim tenisicama.

Nines 31501 lutka Celia little bag, 45 cm
466 Kn

Lutka s dugom kosom i mekim tijelom. Kosa se može češljati. Na glavi nosi pamučnu traku, nosi ukrasne hlače i jaknu, a nosi i torbicu. Na nogama ima cipelice. Lutka je mekana, a kada se pomakne, počne se smijati i zvati tatu i mamu. Nakon nekoliko ciklusa, lutka će se automatski isključiti.

Nines 33072 Mia lutka, siva, 30 cm
486 Kn

Baby Mia ima vinilno tijelo i dugu kosu koju djeca mogu češljati. Na sebi ima slatku crno-crvenu haljinu s cvijećem, šal oko vrata da joj ne bude hladno i prekrasan sivi šešir na glavi. Ispod haljine ima gaće, a noge su zaštićene crnim i zlatnim čarapama koje odgovaraju vinsko crvenim tenisicama.

Nines 36400 lutka Addis, 45 cm
422 Kn

Lutka Addis ima mekano tijelo i usrećiti će svaku malu mamicu. Lutka ima prekrasne trepavice i izgleda kao da je živa. Obučena je u prikladnu rozu haljinu koja je bogato ukrašena. Cijeli outfit naglašava roza traka za glavu i lakirane cipele

Nines lutka 35001, s kosom, sa zvukovima 40 cm
387 Kn

Lutka mekog tijela s kosom koja se može raščešljati. Lutka ima lijepe trepavice i izgleda kao prava beba. Zna plakati, pa čak i zvati mamu kad je treba smiriti. Samo joj stavite dudu u usta i ona će prestati plakati.

Nines 30221 Dolosinas NANA lutka u pokrivaču, 26 cm
180 Kn

Slatka lutka u pokrivaču za spavanje izrađena je do najsitnijih detalja. Na sebi ima donje hlače i slinček. Na glavi ima kapicu. Priložena je duda koja se može umetnuti u lutku. Lutka leži u vreći za spavanje izrađenoj od pokrivača.

Nines 31410 Celia baby edition, dijete, pokretljiv, 45 cm
445 Kn

Lutka s mekim tijelom, kratkom kosom i gipkim zglobovima. Ima tijelo realističnog dizajna, a istovremeno nosi odjeću iz stvarnog života. Pakiranje dolazi sa slinčekom i praktičnom dudom koja se može pričvrstiti. Na nogama nosi čarape, nosi ružičastu kapu koja udobno štiti bebinu glavu od hladnog vremena.

Nines 36810 Plivačiva, 45 cm lutka
387 Kn

Plivačiva novorođena lutka usrećiti će svaku malu mamicu. Lutka ima tijelo od vinila, zato se može kupati u vodi i izrađena je do najmanjeg detalja. Lutka ima trepavice i nježno miriše

Nines 36820 Plivač, 45 cm lutka
387 Kn

Plivač novorođena lutka usrećiti će svaku malu mamicu. Lutka ima tijelo od vinila, zato se može kupati u vodi i izrađena je do najmanjeg detalja. Lutka ima trepavice i nježno miriše

Nines lutka bebe 30521 Baby, 40 cm
317 Kn

Prekrasna djevojčica ima meko tijelo, s profinjenim dizajnom – ruke, noge i graciozno lijepo lice. Lutka je bez kose i može plakati i reći mama i tata kad joj se u usta stavi duda, ona se smiri. – Lutka ima nježan i trajan miris.

Nines lutka Susi 36101, sa zvukom, 45 cm
594 Kn

Beba Susi ima mekano tijelo, a noge i ruke su pričvršćene tako da su pokretne. Dijete se lako prilagođava položaju i je mehanički dizajnirano. Ima fine trepavice i lijepu kosu koja se može počešljati. Otvorenih usta izgleda živo.

Nines lutka Tita 36001, 45 cm, zvuk
400 Kn

Lutka ima lijepe trepavice i izgleda kao prava beba. Zna plakati, pa čak i zvati mamu kad je treba smiriti. Samo joj stavite dudu u usta i ona će prestati plakati.

Nines 30880 Tina, blonde, 40 cm
359 Kn

Lutka s čvrstim tijelom i dugom kosom koja se može češljati svidjet će se svakoj djevojčici. Lutka nosi suknju od tila, meku majicu s motivom srca, pamučne tajice i čizme.

Nines 31290 lutka Tai Taisan, 45 cm
404 Kn

Lutka azijska djevojčica mekog tijela definitivno će se svidjeti svakoj djevojčici. Ima dugu kosu koja se može češljati. Odjevena je u meke hlače, majicu i jaknu s dugmetom. Na nogama ima cipele, a u kosi ima i ukrasnu ružičastu lopticu.

Nines 36560 Lutka Celia s kosom, 45 cm
453 Kn

Lutka Celia s mekanim tijelom i kosom na glavi, koju je moguće češljati, usrećiti će svaku malu mamicu. Lutka ima prekrasne trepavice i izgleda kao da je živa. Obučena je u prikladnu odjeću od tila koja je bogato ukrašena. Cijeli outfit naglašava roze kopče i lakirane cipele