PacaPod CROYDE torba
1.211,31 Kn 1.108,80 Kn

Posljednji komad!

Croyde je odlična torba za vikend izlete ili dulja putovanja. Kožni dodaci i pozlaćeni dekorativni detalji daju torbi potpuno bezvremenski izgled. Ruksak je odličan dodatak uz koji ćete se osjećati odlično.

PacaPod PICOS ruksak
993 Kn

Posljednji komad!

Pacapod PICOS je ruksak za previjanje pogodan za grad ili planine. Odlično pristaje i majkama i očevima. Ako volite udobnost i slobodne ruke, onda je za vas Picos ruksak! Moderan i praktičan ruksak koji se može objesiti na ručku kolica ili staviti preko ramena.

PacaPod NELSON torba za previjanje i moderna torbica
730 Kn

Pacapod NELSON je torba za previjanje namijenjena za putovanje i može se koristiti kao moderna torbica. Možete ju jednostavno pričvrstiti na kolica. Oprema uključuje podlogu za presvlačenje, termo torbu i torbu za previjanje koja se može koristiti odvojeno.

PacaPod Chiltern torba za previjanje i ruksak u jednom, svijetlo smeđi
2.341 Kn

Kožna torba za previjanje s naramenicom Funkcije 3 u 1 s nekoliko unutarnjih organizatora. Sadrži termo ovitak kojeg možete upotrijebiti kao dječji ruksak. Praktičan dio je kopča za pričvršćivanje na kolica i vrećica za prljavo rublje. PacaPod Chiltern torba za previjanje i ruksak u jednome ima volumen 22 l, a organizator ima dodatnih 10 l

PacaPod Croyde torba za previjanje, mrlje od tinte
1.227 Kn

Prostrana torba za previjanje s trakom za rame i 3 unutarnja organizatora. Sadrži termo torbu i putnu toaletnu torbicu od prozirnog materijala. Kopče za pričvršćivanje na kolica PacaPod Croyde torba za previjanje ima volumen 26 l, unutarnja torba ima dodatnih 12 l.

PacaPod FORTUNA kožna torba za previjanje i torbica
1.930 Kn

Pacapod FORTUNA je kožna torba za previjanje i istovremeno moderna torbica. Sustav 3 u 1 nudi posebnu organizaciju za potrebe hranjenja i presvlačenja. Kada organizator 3 u 1 odstranite, u torbi ćete dobiti veliki prostor Skinite ekvivalentan veličini većine prijenosnih računala.

PacaPod Freedom ruksak za majke, mrlje tinte
289,90 Kn

Ruksak za majke ima volumen 5 l. Sadrži 3 mala džepa za raspodjelu vaših manjih predmeta. Podloga s mikroflisom za predmete osjetljive na udarce, kao što su naočale ili telefon. PacaPod Freedom ruksak za majke je stilski dodatak za šetnje s djetetom.

PacaPod Freedom ruksak za majke, zlatni
289 Kn 263,90 Kn

Ruksak za majke ima volumen 5 l. Sadrži 3 mala džepa za raspodjelu vaših manjih predmeta. Podloga s mikroflisom za predmete osjetljive na udarce, kao što su naočale ili telefon. PacaPod Freedom u zlatnoj boji stilski je dodatak za šetnju s djetetom ili susrete s prijatlejima.

PacaPod Hartland ruksak za previjanje, kožni, tamno sivi
2.048 Kn

Ruksak za majke sadrži torbu za previjanje i podlogu. Neodvojiv dio je podesiva naramenica za nošenje preko ramena. Volumen 26 l sa dodatnih 8 l. Izrađen je od otporne kože. PacaPod Hartland u tamno sivoj boji stilski je dodatak za šetnju s djetetom ili susrete s prijatlejima.

PacaPod Hartland ruksak za previjanje, mornarsko plavi
929 Kn 908 Kn

Ruksak za majke sadrži torbu za previjanje i podlogu. Neodvojiv dio je podesiva naramenica za nošenje preko ramena. Volumen 26 l sa dodatnih 8 l. Izrađen je od otporne kože. PacaPod Hartland u mornarsko plavoj boji stilski je dodatak za šetnju s djetetom ili susrete s prijatlejima.

PacaPod Loreto luksuzna torba za previjanje, siva
2.900 Kn

Luksuzna torba sadrži torbu za previjanje i podlogu. Unutarnji džepovi za potrebe roditelja Zanimljive su naramenice za nošenje na leđima Volumen 29 l sa dodatnih 12 l. Izrađen je od otporne kože. PacaPod Loreto u sivoj boji stilski je dodatak za šetnju s djetetom ili susrete s prijatlejima.

PacaPod ruksak Hartland s uzorkom
918,40 Kn

Odlična cijena

Jednobojni ruksak jednostavnih linija, koje dodaju eleganciju. Ruksak je odličan dodatak uz koji ćete se osjećati odlično.

PacaPod SAUNTON torba za previjanje i moderna torbica
849,90 Kn

Odlična cijena

Pacapod SAUNTON je torba za previjanje te je idealna za čuvanje hitnih potrepština za djecu. Klasični izgled s modernim elementima osigurava da torbu možete nositi u svakoj prilici. Saunton se može nositi kao torba ili ruksak.

PacaPod Saunton torba za previjanje, riblja kost
876 Kn

Torba za previjanje s motivom riblje kosti Moderan organizator s petljom za ključeve i džepom za telefon. Sadrži podlogu za previjanje Volumen s 20 l i dodatnih 8 l u obliku manje torbice. PacaPod Aunton torba za previjanje, riblja kost teži manje od 1,2 kg