PacaPod PICOS ruksak-19%
1.100 Kn 884,39 Kn

Posljednji komad!

Pacapod PICOS je ruksak za previjanje pogodan za grad ili planine. Odlično pristaje i majkama i očevima. Ako volite udobnost i slobodne ruke, onda je za vas Picos ruksak! Moderan i praktičan ruksak koji se može objesiti na ručku kolica ili staviti preko ramena.

PacaPod CROYDE torba-19%
1.331 Kn 1.070,46 Kn

Posljednji komad!

Croyde je odlična torba za vikend izlete ili dulja putovanja. Kožni dodaci i pozlaćeni dekorativni detalji daju torbi potpuno bezvremenski izgled. Ruksak je odličan dodatak uz koji ćete se osjećati odlično.

PacaPod Termo torba – mono karta
160 Kn

Moderna termo torba za ručak marke PacaPod lako se rastavlja zbog praktičnog sustava patenta. U torbu možete spremiti do 4 dječje bočice. U općim se uvjetima piće može održavati na željenoj temperaturi do 3 sata.

PacaPod SAUNTON - torba za previjanje i ruksak
1.036 Kn

Posljednji komad!

Saunton torba za previjanje i ruksak u jednom, marke PacaPod, donosi red u život vaše djece. Elegantan dizajn s modnim značajkama omogućiti će vam da torbu nosite u svim prilikama. Praktična torba sadrži brojne dodatke kao što su na primjer torbica za dudu, džep za mobilni telefon ili termo vrećica.

PacaPod torba organizator, siva
181 Kn

Elegantna torba organizator marke PacaPod lako se pričvrsti na ručku kolica s praktičnom kopčom. Unutra su džepovi za pelene, rupčići za njegu i druge potrepštine. Ako vam odmah ne treba organizator koji se mijenja, možete ga jednostavno saviti kako bi zauzeo najmanje prostora.

PacaPod Freedom ruksak za majke, zlatni
335 Kn

Ruksak za majke ima volumen 5 l. Sadrži 3 mala džepa za raspodjelu vaših manjih predmeta. Podloga s mikroflisom za predmete osjetljive na udarce, kao što su naočale ili telefon. PacaPod Freedom u zlatnoj boji stilski je dodatak za šetnju s djetetom ili susrete s prijatlejima.

PacaPod Hartland ruksak za previjanje, mornarsko plavi
1.064 Kn

Ruksak za majke sadrži torbu za previjanje i podlogu. Neodvojiv dio je podesiva naramenica za nošenje preko ramena. Volumen 26 l sa dodatnih 8 l. Izrađen je od otporne kože. PacaPod Hartland u mornarsko plavoj boji stilski je dodatak za šetnju s djetetom ili susrete s prijatlejima.

PacaPod Hastings Pack - ruksak za previjanje
1.039 Kn

HASTINGS PACK ruksak za previjanje, marke PacaPod, oduševljava ne samo elegantnim dizajnom, već i praktičnim dodacima. Ruksak je opremljen s džepom za mobilni telefon, termo torbom, torbom za pelene i karabinom za ključeve.

PacaPod PICOS - ruksak za previjanje
1.135 Kn

PICOS ruksak za previjanje, marke PacaPod, možete jednostavno pričvrstiti na kolica. Ruksak je opremljen brojnim praktičnim dodacima, kao što su džep za mobilni telefon, termo torba, torba za promjenu i kopča za ključeve.

PacaPod Saunton torba za previjanje, riblja kost
844 Kn

Torba za previjanje s motivom riblje kosti Moderan organizator s petljom za ključeve i džepom za telefon. Sadrži podlogu za previjanje Volumen s 20 l i dodatnih 8 l u obliku manje torbice. PacaPod Aunton torba za previjanje, riblja kost teži manje od 1,2 kg

PacaPod Croyde torba za previjanje, mrlje od tinte
1.322 Kn

Prostrana torba za previjanje s trakom za rame i 3 unutarnja organizatora. Sadrži termo torbu i putnu toaletnu torbicu od prozirnog materijala. Kopče za pričvršćivanje na kolica PacaPod Croyde torba za previjanje ima volumen 26 l, unutarnja torba ima dodatnih 12 l.

PacaPod Loreto luksuzna torba za previjanje, siva
3.133 Kn

Luksuzna torba sadrži torbu za previjanje i podlogu. Unutarnji džepovi za potrebe roditelja Zanimljive su naramenice za nošenje na leđima Volumen 29 l sa dodatnih 12 l. Izrađen je od otporne kože. PacaPod Loreto u sivoj boji stilski je dodatak za šetnju s djetetom ili susrete s prijatlejima.