Pitch Dog obruč za treniranje pasa, plava, 20 cm
73 Kn

Posljednji komad!

Obruč za treniranje pasa ima pjenasti materijal, zbog kojeg je vrlo mekan i nježan za zube i desni psa. Idealno za vuču, donošenje i trening skokova. Pitch Dog obruč za treniranje pasa, 20 cm, plava boja lako se pere vodom.

Pitch Dog leteći frizbi za pse, roza, 24 cm
108 Kn

Posljednji komad!

Frizbi ima pjenasti materijal, zbog kojeg je vrlo mekan i nježan za zube i desni psa. Odlično leti. Nakon uporabe se ispire vodom. Pitch Dog leteći frizbi za pse, roza, 24 cm pliva na vodi.

Pitch Dog obruč za treniranje pasa, narančasta, 28 cm
89 Kn

Posljednji komad!

Obruč za treniranje pasa ima pjenasti materijal, zbog kojeg je vrlo mekan i nježan za zube i desni psa. Idealno za vuču, donošenje i trening skokova. Pitch Dog obruč za treniranje pasa, 28 cm, narančaste boje lako se pere vodom.

Pitch Dog obruč za treniranje pasa, zelena, 28 cm
89 Kn

Posljednji komad!

Obruč za treniranje pasa ima pjenasti materijal, zbog kojeg je vrlo mekan i nježan za zube i desni psa. Idealno za vuču, donošenje i trening skokova. Pitch Dog obruč za treniranje pasa, 28 cm, zelena boja lako se pere vodom.

Pitch Dog leteći frizbi za pse, narančasta, 24 cm
109 Kn

Frizbi ima pjenasti materijal, zbog kojeg je vrlo mekan i nježan za zube i desni psa. Odlično leti. Nakon uporabe se ispire vodom. Pitch Dog leteći frizbi za pse, narančasta, 24 cm pliva na vodi.

Pitch Dog obruč za treniranje pasa, narančasta, 20 cm
74 Kn

Obruč za treniranje pasa ima pjenasti materijal, zbog kojeg je vrlo mekan i nježan za zube i desni psa. Idealno za vuču, donošenje i trening skokova. Pitch Dog obruč za treniranje pasa, 20 cm, narančaste boje lako se pere vodom.

Pitch Dog obruč za treniranje pasa, zelena, 20 cm
74 Kn

Obruč za treniranje pasa ima pjenasti materijal, zbog kojeg je vrlo mekan i nježan za zube i desni psa. Idealno za vuču, donošenje i trening skokova. Pitch Dog obruč za treniranje pasa, 20 cm, zelena boja lako se pere vodom.

Pitch Dog Sport Ball lopta za pse, narančasta, 9 cm
97 Kn

Lopta ima oblik koji osigurava dobre značajke tijekom leta. Izrađena je od pjenastog materijala, koji je mekan i ne iritira zube i desni. Otporna je na prljanje i neugodan miris. Pitch Dog SPORT BALL lopta za pse pluta na površini vode.