Pop-in dječja majica s UV filterom Hummingbird
126 Kn

Posljednji komad!

Dječja majica Hummingbird s UV filterom marke Pop-in je odlično rješenje za zaštitu djeteta od sunčevih zraka. Majica ima dizajn na zatvaranje i lako se nosi, zbog profinjenog produžetka na vratu.

Pop-in dječja majica s UV filterom Manta Ray
126 Kn

Posljednji komad!

Dječja majica Manta Ray s UV filterom marke Pop-in je odlično rješenje za zaštitu djeteta od sunčevih zraka. Majica ima dizajn na zatvaranje i lako se nosi, zbog profinjenog produžetka na vratu.

Pop-in Hummingbird dječja kapa sa šiltom s UV zaštitom 50
90 Kn

Posljednji komad!

Lijepa dječja kapa sa šiltom s rubom Hummingbird marke Pop-in štiti glavu i vrat vašeg djeteta od opeklina od sunca. Guma na stražnjoj strani kape omota se oko glave, a kapa ne pada s glave tijekom igranja. Šilt je dovoljno velik da zaštiti lice djeteta.

Pop-in Hummingbird dječji kombinezon protiv sunca
199 Kn

Dječji kombinezon Hummingbird marke Pop-in je odlično rješenje za zaštitu djeteta od sunčevih zraka. Zahvaljujući UV filtru, djetetu ne morate stalno nanositi kremu za sunčanje. S ovim prekrasnim kombinezonom odijevanje je lako i brzo. Osim kombinezona, dobivate i modernu kapu s vizirom.

Pop-in dječji ljetni kombinezon Hummingbird
192 Kn

Dječja majica Hummingbird s UV filterom marke Pop-in je odlično rješenje za zaštitu djeteta od sunčevih zraka. U njemu će dijete biti sretno i u hladnijem moru.

Pop-in Manta Ray dječji kombinezon protiv sunca
209 Kn

Dječji kombinezon Manta Ray marke Pop-in je odlično rješenje za zaštitu djeteta od sunčevih zraka. Zahvaljujući UV filtru, djetetu ne morate stalno nanositi kremu za sunčanje. S ovim prekrasnim kombinezonom odijevanje je lako i brzo. Osim kombinezona, dobivate i modernu kapu s vizirom.