Puller Maxi igračka za psa 30x7 cm, 1 komad
173 Kn

Dodatak za vježnu je otporan na mirise i prljavštinu. Napravljen je od mekanog materijala, koji je nježan za pseće zube i desni Idealno za vuču, uzimanje i treniranje skokova Puller Maxi igračka za psa 30×7 cm, 1 komad pluta na vodi.

Puller Bag torbica za Puller, 31 cm
64 Kn

Torbica za pomagala za treniranje izrađena je od najlona s vodootpornim slojem. Zateže se s vrpcom koja se nosi na leđima. Puller BAG torbica za Puller je pogodna za svakog vlasnika psa.

Puller obruč za psa Micro 12,5x1,5 cm, 2 komada
73 Kn

Pomoćni alat za trening je otporan na miris i prljavštinu. Izrađen je od mekanog materijala koji je nježan za pseće zube i desni. Pogodno za skakanje, povlačenje i druge treninge Puller obruč za pse Micro 12,5×1,5 cm, 2 komada, pluta na vodi.

Puller Midi pasji pribor 20x3 cm, 2 komada
144 Kn

Pribor za vježbanje je otporan na mirise i prljavštinu. Napravljen je od mekanog materijala koji je nježan za pseće zube i desni. Idealno za vuču, dobivanje i treniranje skokova. Puller Midi pasji pribor 20×3 cm, 2 komada pluta na vodi.

Puller Standard pasji pribor 28x4 cm, 2 komada
173 Kn

Pribor za vježbanje je otporan na mirise i prljavštinu. Napravljen je od mekanog materijala koji je nježan za pseće zube i desni. Idealno za vuču, dobivanje i treniranje skokova. Puller Standard pasji pribor 28×4 cm, 2 komada pluta na vodi.