Raweks Iga 70 papuče za djevojčice
109 Kn

Posljednji komad!

Iga 70 papuče za djevojčice marke Raweks su izrađene od kvalitetne pamučne tkanine koja pruža savršenu prozračnost. Koraci vaše djevojčice bit će stabilni zbog njezina čvrstog potplata. Lijep dizajnudobnost pri hodu svidjeti će se svakoj maloj dami.

Raweks Borys B9 papuče za dječake
109 Kn

Posljednji komad!

Papuče za dječake Borys B9 marke Raweks izrađene su od kvalitetne pamučne tkanine koja omogućuje savršenu prozračnost. Čvrsti potplat čini obuću vašeg dječaka stabilnom. Svojim će oblikom oduševiti sve male i velike dječake.

Raweks cipele za djevojke
107 Kn

Posljednji komad!

Čudesne cipele s mašnom za male i velike dame. Izrađene su od visokokvalitetnih pamučnih tkanina i stoga su potpuno prozračne. Zbog čvrstog potplata osigurana je stabilnost. Idealan izbor za dom i vrtić.

Raweks cipele za djevojke
107 Kn

Posljednji komad!

Prekrasne papuče u modernom jeans izdanju za male i velike dame. Izrađene su od visokokvalitetnih pamučnih tkanina i stoga su potpuno prozračne. Zbog čvrstog potplata osigurana je stabilnost. Idealan izbor za dom i vrtić.

Raweks cipele za djevojke
107 Kn

Posljednji komad!

Čudesne cipele za male i velike dame. Izrađene su od visokokvalitetnih pamučnih tkanina i stoga su potpuno prozračne. Zbog čvrstog potplata osigurana je stabilnost. Idealan izbor za dom i vrtić.

Raweks Ula 52 papuče za djevojčice
109 Kn

Posljednji komad!

Uz Ula 52 papuče marke Raweks svaki korak vaše djevojčice bit će ugodanstabilan. Kvalitetna pamučna tkanina osigurava savršenu prozračnost. Lijep dizajn svidjeti će se svakoj maloj dami.

Raweks Dorotka D33 papuče za djevojčice
109 Kn

Divne papuče za djevojčice Dorotka 32 marke Raweks zavoljeti će sve malevelike gospođice. Papuče su izrađene od pamučne tkanine koja omogućuje savršenu prozračnost. Čvrsti potplat čini obuću stabilnom.

Raweks Krzyš K13 papuče za dječake
109 Kn

Divne papuče za dječake Krzyš K13 marke Raweks impresionirat će svu maluveliku gospodu svojim oblikom. Imaju čvrst potplat koji vašem dječaku pruža potrebnu stabilnost stopala tijekom hodanja. Papuče su izrađene od pamučne tkanine koja omogućuje savršenu prozračnost.