Rock putni kovčeg TR-0193 / 3-S ABS
795 Kn

Kofer za put TR-0193/3-S ABS iz Rock Vintage kolekcije s četiri kotača s dva odvojena točka. Kućište je s patent zatvaračem, a oba se klizača na patent zatvaračima mogu umetnuti u TSA zaključavanje kodova. Gornja ručka izrađena je od sintetičke kože, a cijeli mobilni sustav smješten je u prtljažniku ispod tekstilne obloge kako bi se spriječilo oštećenje.

Rock putni kofer TR-0193/3-M ABS
950 Kn

Kofer za put TR-0193/3-M ABS iz Rock Vintage kolekcije s četiri kotača s dva odvojena točka. Kućište je s patent zatvaračem, a oba se klizača na patent zatvaračima mogu umetnuti u TSA zaključavanje kodova. Gornja ručka izrađena je od sintetičke kože, a cijeli mobilni sustav smješten je u prtljažniku ispod tekstilne obloge kako bi se spriječilo oštećenje.

Rock putni kovčeg TR-0193 / 3-L ABS
1.114 Kn

Kofer za put TR-0193/3-L ABS iz Rock Vintage kolekcije s četiri kotača s dva odvojena točka. Kućište je s patent zatvaračem, a oba se klizača na patent zatvaračima mogu umetnuti u TSA zaključavanje kodova. Gornja ručka izrađena je od sintetičke kože, a cijeli mobilni sustav smješten je u prtljažniku ispod tekstilne obloge kako bi se spriječilo oštećenje.

Rock kofer TR-0166/3-S
721 Kn

Kofer za prtljagu iz Rock Hybrid kolekcije u obliku modernog kofera bit će cijenjena posebno na poslovnim putovanjima ili vikendima. Nudi 34 l volumena i opremljen je ugrađenim kôdom za zaključavanje TSA koji štiti vaš sadržaj.

Rock TR-0201/3-L PC putni kofer
1.114 Kn

Praktični putni kofer TR-0201/3-L ABS, proizvođač Rock, odličan je pomoćnik na putovanjima. Opremljen s TSA kodnom bravom, 4 dvostruka kotača koji se mogu zakretati do 360°. Mobilni sustav je skriven pod poklopcem kako bi se spriječila oštećenja. Unutarnji prostor nadopunjuju se trake za pričvršćivanje i pregrade s džepovima.

Rock TR-0201/3-M PC putni kofer
950 Kn

Praktični putni kofer TR-0201/3-M ABS, proizvođač Rock, odličan je pomoćnik na putovanjima. Opremljen s TSA kodnom bravom, 4 dvostruka kotača koji se mogu zakretati do 360°. Mobilni sustav je skriven pod poklopcem kako bi se spriječila oštećenja. Unutarnji prostor nadopunjuju se trake za pričvršćivanje i pregrade s džepovima.

Rock TR-0201/3-S PC putni kofer
795 Kn

Praktični putni kofer TR-0201/3-S ABS, proizvođač Rock, odličan je pomoćnik na putovanjima. Opremljen s TSA kodnom bravom, 4 dvostruka kotača koji se mogu zakretati do 360°. Mobilni sustav je skriven pod poklopcem kako bi se spriječila oštećenja. Unutarnji prostor nadopunjuju se trake za pričvršćivanje i pregrade s džepovima. I iznad svega, idealne veličine koju većina tvrtki prihvaća kao ručnu prtljagu.