Roxy espadrile za djevojčice Rg Flora G Shoe Bsh Blush-39%
269 Kn 163,76 Kn

Posljednji komad!

Espadrile za djevojčice presvučenevlaknima jute i imaju metalni logo na peti. Unutarnji uložak ima inteligentne značajke, budući da je prilagođen obliku dječjeg stopala nakon nošenja. Roxy Rg Flora G Shoe Bsh Blush ima čvrsti TPR potplat s kojim možete uživati u iznimnoj udobnosti.

Roxy dječje rukavice Snow'S Up
246 Kn

Posljednji komad!

Rukavice za djevojčice su primjerene ne samo za skijanje i bordanje, nego i za sve zimske radosti.

Roxy zimske hlače za djevojčice Lola
750 Kn

ROXY zimske hlače za djevojčice Lola su odličan izbor za sve skijaške aktivnosti. Vrhunski dizajn za ovu zimu! Hlače pružaju maksimalnu toplinu čak i pri mrazu.

Roxy Delski dječja jakna
1.096 Kn

ROXY jakna za snowboarding za djecu Jet Ski s tehnologijom Dry Flight 10K (10 000 mm, 5 000 g), izolacija: 200 g tijelo, 140 g rukavi, 60 g kapuljača.

Roxy dječja majica iz lycre UPF 50 Wholehearted
222 Kn

Super Lycra, pogodna za aktivnosti na moru i bazenu. Može se kombinirati sa svakim kupaćim kostimom. Štiti vaše dijete od štetnih zraka tijekom plivanja na plaži, kao i u sportovima na vodi.

Roxy gornji dio trenirke za djevojčice Thegoodside
287 Kn

ROXY gornji dio trenirke za djevojčice Thegoodside je najljepši izbor koji će oduševiti svaku djevojčicu. Želite stil i funkcionalnost? Dakle, ovaj gornji dio trenirke će zagrijavati vašu djevojčicu u hladnijim danima, a ona će izgledati sjajno, savršen je izbor!

Roxy hlače za djevojčice Backyard
662 Kn

ROXY ženske hlače za skijanje Backyard s tehnologijom Dry Flight 10 K (10 000mm, 5 000g): 60 g Hlače su pojačane šavovima na kritičnim točkama, tako da nema opasnosti da vlažno vrijeme namoči odjeću.

Roxy jakna za djevojčice Jet Ski
1.096 Kn

ROXY jakna za snowboarding za djecu Jet Ski s tehnologijom Dry Flight 10K (10 000 mm, 5 000 g), izolacija: 200 g tijelo, 140 g rukavi, 60 g kapuljača.

Roxy jakna za djevojčice Mini Jetty
807 Kn

ROXY dječja zimska jakna Mini Jetty s tehnologijom Dry Flight . Pogodna je za pobunjenike koji žele ići u rat sa snježnim ljudima i preuzeti ledeni tron, kao i princezu koja putuje u ledeno doba na svom snježnom jednorogu!

Roxy Jetty dječja jakna
865 Kn

ROXY jakna za snowboarding za djecu Jetty s tehnologijom Dry Flight 10K (10 5 mm, 5 000 g), izolacija: 200 g tijelo, 140 g rukavi, 60 g kapuljača. Izvrsna je za bilo koju padinu, za skije, ali i za sanjkanje.

Roxy One Eveninga majica za djevojčice
193 Kn

ROXY majica za djevojčice One Eveninga dugih rukava, savršen je izbor za šetanje po gradu, do škole ili za odmor kod kuće. Majica je napravljena od tako udobnog materijala da je dijete nikad neće htjeti skinuti.

Roxy Sea And Love majica za djevojčice
121 Kn

ROXY majica za djevojčice Sea And Lovekratkim rukavima. U jednostavnim stvarima se skriva ljepota. Prekrasna majica s logom ROXY pruža udobnost tijekom cijelog dana nošenja.

Roxy So Amazing majica za djevojčice
150 Kn

ROXY majica za djevojčice So Amazing s dugim rukavima je lijepa, mekana i pogodna je za bilo gdje. Majica So Amazing je izrađena od 100% pamuka kako bi se osigurala da se svaka djevojčica osjeća kao prava princeza.