Rubik rubikova kocka, 5x5
207 Kn

Rubikova kocka 5×5 najteži je izazov. Klasična kocka ima mnogo otpornije tiskane boje na kvadratima i potpuno glađi mehanizam koji je također brži, nego ikad prije.

Rubik rubikova kocka 2x2x2, serija 2
55 Kn

Naizgled jednostavno, ali ipak – ovo je izazov sa 3,674,160 kombinacija. Igra s kockicama temelji se na rasporedu kvadrata, tako da svaki zid uvijek ima iste boje. Izvrsno za početnike koji nisu spremni za složenije izazove. Ispitajte svoju vještinu i strpljenje u novom sastavu!

Rubik komplet s rubikovom kockom Now Duo, 2x2x2 in 3x3x3
119 Kn

Duo set osnova je za sve ljubitelje kocke. Sadrži 2 osnovne kocke i na taj način nudi različite razine složenosti. Kocke donose uzbudljiv, zarazan i trodimenzionalan izazov koji desetljećima fascinira ljude širom svijeta. Hoćete li se s izazovom suočiti časno?

Rubik Mirror Cube rubikova kocka
103 Kn

Rubikova kocka Mirror cube je iskrivljena inačica klasika 3×3 Rubic kocke. To donosi nove mogućnosti kako trenirati svoje logično razmišljanje i vještine. S ovom novom kockom stvarate različitih uzoraka prije nego što postignete klasični cilj, tako da svaka stranica ima istu boju.

Rubik Rubikova kocka Metalic 3x3x3
122 Kn

Klasična kocka sada je dostupna u premium verziji. Boje klasične kocke ostaju nepromijenjene, a metalik boja na pločicama daje sofisticiraniji izgled. Naizgled lako, ali ipak izazov za vaše strpljenje!

Rubik privjesak Rubikova kocka, 3x3x3, serija 2
55 Kn

Privjesak Rubikova kocka 3×3×3 jednako je uzbudljiv, zarazan, trodimenzionalni izazov koji desetljećima fascinira ljude širom svijeta, ali u manjem dizajnu. Privjesak je u idealnoj veličini i za putovanja i kod kuće, a istodobno je potpuno funkcionalan kao klasična kocka.

Rubik Obiteljsko pakiranje
182 Kn

Omiljeni poklon paket sadrži tri veličine: 3×3, 2×2 i privjesak 3×3, koji pruža zabavu za cijelu obitelj. Vježbajte svoje logično razmišljanje zajedno sa svojim vještinama i postignite klasični cilj, tako da svaka stranica ima iste boje.

Rubik rubikova kocka Twist serija 2
118 Kn

Rubikova kocka twist, nazvana Rubikovom zmijom je sastavljena od 24 trokutne prizme. Prizme su povezane i mogu se pomicati, bez da se kocka rastavi. S pomicanjem možete sastaviti različite oblike kao što su ravna linija, pas, patka, zmija i brojne druge.

Rubik rubikova kocka, 3x3x1 Edge
74 Kn

Rubikova kocka 3×3×1 Edge je jednoslojna kocka koja se sastoji od 9 kvadrata u kvadratu. To donosi nove mogućnosti kako trenirati svoje logično razmišljanje i vještine. S ovom novom kockom stvarate različitih uzoraka prije nego što postignete klasični cilj, tako da svaka stranica ima istu boju.

Rubik rubikova kocka Void (08004)
111 Kn

Rubikova kocka Void nadogradnja je obične Rubikove kocke 3×3×3, koju je izumio Katsuhiko Okamoto i po težini je slična Rubikovoj kocki 4×4×4. Preporučujemo djeci starijoj od 8 godina.