Safety 1st autosjedalica jahač Manga Safe
119,90 Kn

Autosjedalica Manga je udobna sjedalica crne boje. Opremljena je s ojastučenim naslonima za ruke i djetetu će osigurati ugodnu vožnju. Primjerena je za djecu s težinom od 15 do 36 kg.

Safety 1st dječja autosjedalica Sweet Safe
888,90 Kn

Safety 1st autosjedalica Sweet Safe također je pogodna za automobile s malim sjedalima. Ovo sjedalo može se instalirati okrenuto u smjeru vožnje (od rođenja do 10 kg), te u smjeru putovanja (9 do 18 kg), što osigurava sigurnost djeteta do otprilike 4 godine.

Safety 1st Sjenilo za automobil, 2 komada
115,90 Kn

Posljednji komad!

Safety 1st valjkasto sjenilo za automobil je vrlo praktičan pribor za vrijeme vožnje. Zahvaljujući elementima za pričvršćivanje, ostat će sigurno na jednom mjestu bez pomicanja. Postavljanje sjenila je jednostavno, samo pritisnite gumb. Paket sadrži 2 komada.

Safety 1st dječja kolica Teeny
1.000 Kn

Teeny je odličan partner na putovanju, bilo da ste u avionu, vlaku ili autobusu. Zbog iznimno lagane konstrukcijekompaktnih dimenzija, uvijek će biti s vama. Usprkos malim dimenzijama Teeny kolica su vrlo udobna zahvaljujući podstavljenom sjedalu i podesivom naslonjaču.

Safety 1st kombinirana dječja kolica Taly 3 u 1
2.203 Kn

Kolica Taly 3 u 1 su potpuna kombinacija kolica, sjedalice za automobil i duboke košare. Primjerena su za djecu od rođenja do približno 3,5 godine. Kolica imaju čvrsti okvir te se njima lako upravlja – prikladna su za duge šetnje.

Safety 1st dječja kolica Up To Me
809 Kn

Up To Me su lagana kolica prikladna za svakodnevnu uporabu. Zbog više položaja, uključujući onim za ležanje, prikladna su za korištenje od rođenja – 5 postavki položaja sjedenja.

Safety 1st kahlica Fast & Finished
124,90 Kn

Safety 1st Fast & Finished kahlica je ergonomski oblikovana za djevojčice i dječake. Roditeljima će se svidjeti uklonjivi unutarnji dio, koji se lako čisti zbog okruglog oblika.

Safety 1st komplet za kolica Rainbow
609 Kn

Odličan komplet za kolica Rainbow koji sadrži navlaku za kišu, torbu za previjanje i podlogu. – Pogodna za djecu od 6 mjeseci do 15 kg. Komplet odličnu štiti dijete od lošeg vremena.

Safety 1st zaštitna ograda Easy Close Extra Tall, bijela
352,90 Kn

Safety 1st Easy Close Metal je metalna ograda koja se može otvoriti u oba smjera, dok dvostruki mehanizam za zaključavanje pruža veću sigurnost. Zahvaljujući vizualnom indikatoru Secure Tech bit ćete sigurni da je ograda pravilno zatvorena. Jednostavno postavljanje bez bušenja. Za rupe: 73 – 80 cm. Visina ograde je 91 cm.

Safety 1st dječja autosjedalica Road Safe
258 Kn

Safety 1st Road Safe je univerzalna autosjedalica, koja raste s vašim djetetom. Dizajnirana je za djecu od 15–36 kg, grupa 2/3. Izuzetno je lagana i posebno je pogodna kada se često zamjenjuje autosjedalicu iz jednog automobila u drugi. **Podesivi naslon osigurava udobnost pri vožnji.

Safety 1st dječja kolica Urby
1.145 Kn

Urby je praktičan pratitelj za putovanja, kupovinu ili samo šetnju. Zbog male mase od 4,9 kg su jednostavna za korištenjejednostavno ih je prenositi. Urby je vrlo udoban za šetnje zahvaljujući podstavljenim sjedalom s nekoliko položaja naslonjača za glavu, uključujući vodoravni položaj za ležanje.

Safety 1st dječja sjedalica za kadu Swivel
238,90 Kn

Safety 1st dječja sjedalica za kadu Swivel za više ugodnosti i zabave tijekom kupanja u kadi od 6 do 12 mjeseci/10 kg. Ergonomska sjedalica osigurava stabilnu i snažnu potporu za dijete. Sjedalo se može okretati za 360°. Šarene rotirajuće kugle će se pobrinuti za puno zabave.

Safety 1st magnetska brava za ormare
137,90 Kn

Safety 1st magnetska brava za ormare i ladice ormara štiti od znatiželjne djece. Jednostavna je za korištenje s magnetskim ključem. Uočljiv indikator SecureTech® za pravilno zatvaranje.

Safety 1st pomoćne stepenice Double Step
124,90 Kn

Safety 1st pomoćne stepenice Double Step ima dizajn koji sprječava klizanje i povećava sigurnost tijekom korištenja. Može se koristiti kao stolac ili stepenice, što olakšava pristup djeci teško dostupnim mjestima. pomoćne stepenicu su za djecu lako prenosive.

Safety 1st sigurnosna ograda Auto Close, bijela
311,90 Kn

Safety 1st Auto Close je metalna ograda koja se može otvoriti u oba smjera, dok dvostruki mehanizam za zaključavanje pruža veću sigurnost. Zahvaljujući vizualnom indikatoru Secure Tech bit ćete sigurni da je ograda pravilno zatvorena. Jednostavno postavljanje bez bušenja. – Otvor: 73 – 80 cm.

Safety 1st zaštitna ograda Easy Close Metal, bijela
286,90 Kn

Safety 1st Easy Close Metal je metalna ograda koja se može otvoriti u oba smjera, dok dvostruki mehanizam za zaključavanje pruža veću sigurnost. Zahvaljujući vizualnom indikatoru Secure Tech bit ćete sigurni da je ograda pravilno zatvorena. Jednostavno postavljanje bez bušenja. Za rupe: 73 – 80 cm.