Safety 1st sigurnosni zaštitnik za ladice 7/1
39 Kn

Posljednji komad!

Sigurnosna bravica blokira ormariće i ladice, pa ih djeca ne mogu otvoriti. Lako je za instalaciju i otvaranje ladice. Odgovara svim vrstama ormara i ladica.

Safety 1st dječja autosjedalica Sweet Safe
647 Kn

Safety 1st autosjedalica Sweet Safe također je pogodna za automobile s malim sjedalima. Ovo sjedalo može se instalirati okrenuto u smjeru vožnje (od rođenja do 10 kg), te u smjeru putovanja (9 do 18 kg), što osigurava sigurnost djeteta do otprilike 4 godine.

Safety 1st dječja kolica Up To Me
821 Kn

Up To Me su lagana kolica prikladna za svakodnevnu uporabu. Zbog više položaja, uključujući onim za ležanje, prikladna su za korištenje od rođenja – 5 postavki položaja sjedenja.

Safety 1st dječja kolica Teeny
1.012 Kn

Teeny je odličan partner na putovanju, bilo da ste u avionu, vlaku ili autobusu. Zbog iznimno lagane konstrukcijekompaktnih dimenzija, uvijek će biti s vama. Usprkos malim dimenzijama Teeny kolica su vrlo udobna zahvaljujući podstavljenom sjedalu i podesivom naslonjaču.

Safety 1st komplet za kolica Rainbow
617 Kn

Odličan komplet za kolica Rainbow koji sadrži navlaku za kišu, torbu za previjanje i podlogu. – Pogodna za djecu od 6 mjeseci do 15 kg. Komplet odličnu štiti dijete od lošeg vremena.

Safety 1st višenamjenska zaštita/traka
31 Kn

S višenamjenskim zaključavanjem vaši najmlađi neće moći otvoriti kuhinjske aparate kao što su mikrovalna pećnica ili hladnjak. Na taj način možete izbjeći neugodna iznenađenja.

Safety 1st Sjenilo za automobil, 2 komada
74 Kn

Safety 1st valjkasto sjenilo za automobil je vrlo praktičan pribor za vrijeme vožnje. Zahvaljujući elementima za pričvršćivanje, ostat će sigurno na jednom mjestu bez pomicanja. Postavljanje sjenila je jednostavno, samo pritisnite gumb. Paket sadrži 2 komada.

Safety 1st dječja autosjedalica Road Safe
261 Kn

Safety 1st Road Safe je univerzalna autosjedalica, koja raste s vašim djetetom. Dizajnirana je za djecu od 15–36 kg, grupa 2/3. Izuzetno je lagana i posebno je pogodna kada se često zamjenjuje autosjedalicu iz jednog automobila u drugi. **Podesivi naslon osigurava udobnost pri vožnji.