Safety 1st dječja kolica Teeny
977 Kn

Teeny je odličan partner na putovanju, bilo da ste u avionu, vlaku ili autobusu. Zbog iznimno lagane konstrukcijekompaktnih dimenzija, uvijek će biti s vama. Usprkos malim dimenzijama Teeny kolica su vrlo udobna zahvaljujući podstavljenom sjedalu i podesivom naslonjaču.

Safety 1st kombinirana dječja kolica Taly 2 u 1
1.445 Kn

//Kolica Taly 2 u 1 su potpuna kombinacija kolica i sjedalice za automobil. Primjerena su za djecu od rođenja do približno 3,5 godine. Kolica imaju čvrsti okvir te se njima lako upravlja – prikladna su za duge šetnje.

Safety 1st kombinirana dječja kolica Taly 3 u 1
2.153 Kn

Kolica Taly 3 u 1 su potpuna kombinacija kolica, sjedalice za automobil i duboke košare. Primjerena su za djecu od rođenja do približno 3,5 godine. Kolica imaju čvrsti okvir te se njima lako upravlja – prikladna su za duge šetnje.

Safety 1st dječja kolica Up To Me
790 Kn

Up To Me su lagana kolica prikladna za svakodnevnu uporabu. Zbog više položaja, uključujući onim za ležanje, prikladna su za korištenje od rođenja – 5 postavki položaja sjedenja.

Safety 1st hodalica Kamino
777 Kn

Safety 1st Kamino sjedalo i hodalica u jednom, koje se prilagođava dobi i visini djeteta. – Prikladno za djecu stariju od 6 mjeseca. Hodalice se mogu podesiti na 3 visine, za stariju djecu, sjedalo se može ukloniti. Odstranjiva igraća konzola sa svjetlom i zvučnim efektima.

Safety 1st dječja kolica Urby
1.120 Kn

Urby je praktičan pratitelj za putovanja, kupovinu ili samo šetnju. Zbog male mase od 4,9 kg su jednostavna za korištenjejednostavno ih je prenositi. Urby je vrlo udoban za šetnje zahvaljujući podstavljenim sjedalom s nekoliko položaja naslonjača za glavu, uključujući vodoravni položaj za ležanje.

Safety 1st komplet za kolica Rainbow
596 Kn

Odličan komplet za kolica Rainbow koji sadrži navlaku za kišu, torbu za previjanje i podlogu. – Pogodna za djecu od 6 mjeseci do 15 kg. Komplet odličnu štiti dijete od lošeg vremena.

Safety 1st dječja autosjedalica Road Safe
257 Kn

Safety 1st Road Safe je univerzalna autosjedalica, koja raste s vašim djetetom. Dizajnirana je za djecu od 15–36 kg, grupa 2/3. Izuzetno je lagana i posebno je pogodna kada se često zamjenjuje autosjedalicu iz jednog automobila u drugi. **Podesivi naslon osigurava udobnost pri vožnji.

Safety 1st Sjenilo za automobil, 2 komada
74 Kn

Safety 1st valjkasto sjenilo za automobil je vrlo praktičan pribor za vrijeme vožnje. Zahvaljujući elementima za pričvršćivanje, ostat će sigurno na jednom mjestu bez pomicanja. Postavljanje sjenila je jednostavno, samo pritisnite gumb. Paket sadrži 2 komada.