SPINERA Delta 54 tuba
549,69 Kn

Posljednji komad!

Tuba na napuhavanje Spinera Delta 54 savršen je pribor za vodeni doživljaj koji će poboljšati vaš ljetni odmor. Pogodna je jednu osobu. Ima dvije mekane najlonske ručke.

SPINERA Let's Go 2 tuba
2.291,85 Kn

Posljednji komad!

Tuba na napuhavanje Spinera Let's Go 2 savršen je pribor za vodeni doživljaj koji će poboljšati vaš ljetni odmor. Pogodna je za dvije osobe i ima 8 ručki.

SPINERA Rocket 3 tuba
1.741,76 Kn

Posljednji komad!

Tuba na napuhavanje Spinera Rocket 3 savršen je pribor za vodeni doživljaj koji će poboljšati vaš ljetni odmor. Pogodna je za 3 osobe. Ima 3 obložena sjedala i tri ručke

SPINERA Classic 54 tuba
549,69 Kn

Posljednji komad!

Tuba na napuhavanje Spinera Classic 54 savršen je pribor za vodeni doživljaj koji će poboljšati vaš ljetni odmor. Pogodna je jednu osobu. Ima dvije mekane najlonske ručke.

SPINERA Classic 54 tuba set
778,87 Kn

Tuba set Spinera Classic 54 sadrži tubu na napuhavanje, električnu pumpu i konop za povlačenje. Pogodna je za jednu osobu.

SPINERA Flight 2 tuba
1.466,70 Kn

Posljednji komad!

Tuba na napuhavanje Spinera Flight 2 savršen je pribor za vodeni doživljaj koji će poboljšati vaš ljetni odmor. Pogodna je za dvije osobe i ima 10 ručki.

SPINERA Wild Wave tuba
779 Kn

Tuba na napuhavanje Spinera Wild Wave savršen je pribor za vodeni doživljaj koji će poboljšati vaš ljetni odmor. Pogodna je jednu osobu. Napuhana mjeri 118 cm. Ima 4 ručke.

SPINERA Rocket 2 tuba
1.325 Kn

Tuba na napuhavanje Spinera Rocket 2 savršen je pribor za vodeni doživljaj koji će poboljšati vaš ljetni odmor. Pogodna je za dvije osobe. Ima 2 obložena sjedala i dvije ručke

SPINERA Wild Bob tuba
585 Kn

Tuba na napuhavanje Spinera Wild Bob savršen je pribor za vodeni doživljaj koji će poboljšati vaš ljetni odmor. Pogodna je jednu osobu. Napuhana mjeri 118 cm. Ima 4 ručke.

SPINERA Wing 2 tuba
1.559 Kn

Tuba na napuhavanje Spinera Wing 2 savršen je pribor za vodeni doživljaj koji će poboljšati vaš ljetni odmor. Pogodna je za dvije osobe. Dizajnirana je za najzahtijevniju i dugotrajnu upotrebu.