T-tomi periva pelena
110 Kn

Posljednji komad!

T-Tomi ima dodani prednji dio koji olakšava zamjenu s otvorenim pretincem za veću udobnost, modernog je izgleda i izrađen od najboljeg materijala, BIO bambus pelene. Pelena je pogodna za dojenčad i malu djecu, kao i za malu djecu zbog jednostavnog stavljanja, a željena veličina se može prilagoditi u S, M i L.

T-tomi pletena pletenica za dječji krevetić, 360 cm
576 Kn

Pletena pletenica T-TOMI je moderan zaštitni dodatak ispleten pletenicu duljine 360 cm i visine 20 cm. Pletenica je izrađena od 100 % pamuka, napunjenog s antibakterijskim šupljim vlaknima. Pletenicu T-TOMI možete oviti po cijeloj unutarnjoj strani krevetića i vašem djetetu osigurati zaštitu, udobnost i osjećaj sigurnosti.

T-tomi pletena pletenica za dječji krevetić, 180 cm
285 Kn

Posljednji komad!

Pletena pletenica T-TOMI je moderan zaštitni dodatak ispleten pletenicu duljine 180 cm i visine 20 cm. Pletenica je izrađena od 100 % pamuka, napunjenog s antibakterijskim šupljim vlaknima. Pletenicu T-TOMI možete oviti po cijeloj unutarnjoj strani krevetića i vašem djetetu osigurati zaštitu, udobnost i osjećaj sigurnosti.

T-tomi zaštitni jastuk
134 Kn

Posljednji komad!

T-Tomi zaštitni jastuk je pravokutnog oblika, dimenzija 35 × 150 cm, a izrađen je od 100% pamuka koji je podijeljen u tri dijela, istovremeno odgovaa svim krevetićima i stvara lijepo utočište. Zaštitni jastuk može biti zavezan na stranice kreveta, bebi će pružiti zaštitu, udobnost i sigurnost u isto vrijeme. Beba će se u krevetiću osjećati udobnije nego u vanjskom, otvorenom prostoru, jer će se osjećati sigurno pa će mirnije spavati.

T-tomi zaštitni jastuk MINKY
228 Kn

Posljednji komad!

T-Tomi jastuk MINKY tvore 6 komada jastuka jednake veličine, 35 × 35 cm. Napravljen od 100% pamuka i mekanog, toplog i luksuznog materijala MINKY (3 + 3). Jastučići se mogu vezati za stranice krevetića i štititi djecu, nude sigurnost i udobnost. Beba će se u krevetiću osjećati udobnije nego u vanjskom, otvorenom prostoru, jer će se osjećati sigurno pa će mirnije spavati.

T-tomi TETRA pelene, 5 komada, bijele
62 Kn

T-Tomi TETRA pelene, 5 komada veličine 70 × 70 cm. Izrađene su od čistog pamuka koji osigurava veću snagu upijanja i mekoću tijekom korištenja. Zbog kvalitete izrade, tijekom svakodnevne uporabe pelene zadržavaju svoj oblik.

T-tomi dječja vreća MINKY
168 Kn

T-Tomi dječja torba pogodna je za djecu od rođenja nadalje i raste s djetetom, ali kako beba raste, torba može promijeniti svoju funkciju. Može se koristiti kao praktična podloga, zamjena za tepih ili pokrivač. Podloga istovremeno pruža djetetu osjećaj mekoće, udobnosti i sigurnosti.

T-tomi BIO bambus podbradak
74 Kn

Bambusov podbradak marke T-Tomi izrađen je od 2-slojne tkanine od bambusove viskoze. Praktično zatvaranje na 2 čepa, s kojima se lako podešava veličina. Primjereno za djecu od rođenja do treće godine.

T-tomi BIO bambus pelene od debljih vlakana EXTRA THICK
48 Kn

Bambus upijajuće pelene T-Tomi izrađene su od visokoupijajućih i izuzetno udobnih bambus vlakana koja su prikladna za osjetljivu dječju kožu. Ulošci pelena imaju visokoupijajuću jezgru. Odličan su dodatak gaćicama i dječjem donjem rublju.

T-tomi prepletena obloga, 180 cm
315 Kn

Moderna T-TOMI obloga, utkana u pletenicu, izrađena je od 100% pamuka i ispunjena antialergijskim šupljim vlaknima. Pogodna je za dječji krevetić, ali i za prvi veći krevet. Obloga duljine 180 cmvisine 20 cm pružit će vašoj bebi zaštitu, osjećaj sigurnosti i udobnosti. Pleteni mantinel upakiran je u praktično pakiranje izrađeno od netkanih tkanina s uzicom.

T-tomi podloga za previjanje
119 Kn

Podloga za presvlačenje marke T-Tomi uljepšat će previjanje djeteta sa divnim motivom. Možete ju koristiti u raznim kolicima ili kao deku za igranje. Lako ju sklopite i tako ju uzeti sa sobom na put.

T-tomi Prepletena obloga, 360 cm
580 Kn

Moderna T-TOMI obloga, utkana u pletenicu, izrađena je od 100% pamuka i ispunjena antialergijskim šupljim vlaknima. Pogodna je za dječji krevetić, ali i za prvi veći krevet. Obloga duljine 360 cmvisine 20 cm pružit će vašoj bebi zaštitu, osjećaj sigurnosti i udobnosti. Pleteni mantinel upakiran je u praktično pakiranje izrađeno od netkanih tkanina s uzicom.

T-tomi bambusov dječji ručnik
65 Kn

Bambus dječji ručnik T-tomi izrađeni su od visoko upijajućih i udobnih bambus vlakana, koja su vrlo pogodni za osjetljivu dječju kožu. Ručnici se mogu koristiti ne samo za kupanje na plaži, već i za brisanje i drugu široku primjenu. Komplet također sadrži rukavice od bambusovih vlakana, koje su izuzetno praktičan za korištenje.

T-tomi MAXI podloga MINKY
422 Kn

T-Tomi MAXI jastuk za igranje je prikladan za djecu od rođenja do vrtića ili i dalje. Može se koristiti ne samo kao podloga za igru, nego i kao idealno mjesto za dijete u kampu ili samo za odmor. Podloga istovremeno pruža djetetu osjećaj mekoće, udobnosti i sigurnosti.

T-tomi uložak od tkanine DAY, lila
54,48 Kn

Ulošci za jednokratnu uporabu stvaraju nepotrebnu količinu odpada, podržavaju uništavanje okoliša i ne donose udobnost, koju nudi tkanina uloška DAY, lila marke T-Tomi. Menstrualni uložak Zero Waste je izrađen od velura i pamuka, prilagodi se veličini gaćica zahvaljujući 2 gumba i primjeren je za višekratnu uporabu.

T-tomi BIO bambus pelene od debljih vlakana EXTRA THICK, 2 komada
62 Kn

Bambus upijajuće pelene T-Tomi izrađene su od visokoupijajućih i izuzetno udobnih bambus vlakana koja su prikladna za osjetljivu dječju kožu. Ulošci imaju visokoupijajuću jezgru. Odličan su dodatak gaćicama i dječjem donjem rublju.

T-tomi BIO bambusov ručnik
124 Kn

T-Tomi BIO velik bambusov ručnik izrađen je dvoslojnom tehnologijom šupljeg tkanja. Zahvaljujući ovoj obradi, bambusov ručnik je mekši i više upija od tradicionalnih pamučnih ručnika. Može se koristiti za mnoge svrhe, umatanje, brisanje, prevlaka za kolica itd.

T-tomi dječja vreća
172 Kn

T-Tomi dječja torba pogodna je za djecu od rođenja nadalje i raste s djetetom, ali kako beba raste, torba može promijeniti svoju funkciju. Može se koristiti kao praktična podloga, zamjena za tepih ili pokrivač. Podloga istovremeno pruža djetetu osjećaj mekoće, udobnosti i sigurnosti.

T-tomi dječje gnijezdo MINKY
411 Kn

T-Tomi dječje gnijezdo MINKY istovremeno pruža djetetu osjećaj mekoće, udobnosti i sigurnosti. Pruža miran i ugodan san. Dijete se može staviti u kolica, na sjedalo ili negdje drugdje i znat će da je utočište u gnijezdu potpuno sigurno, budući da konstrukcija gnijezda stvara zaštitni prostor. Gnijezdo se može koristiti i na putu kao prijenosni dječji krevet.

T-tomi Owls nepromočiva torbica
45,08 Kn

Gdje s iskorištenim ekološkim ulošcima od tkanine? Pohranite ih u praktičnu vodonepropusnu torbicu Owls T-Tomi, koja je sašivena od 100 % poliestera s presvlakom PUL, tako da neće propustiti niti kapljicu. Razveseliti će vas doma i posebno na putovanjima i izletima Torbica se zatvara na patent, ima dimenzije 21 × 15 cm i prekrasan otisak

T-tomi pamučna tkanina
78 Kn

Tkanina s uzorkom izrađena je od visoko kvalitetnog pamuka u kombinaciji s finim flanelom. Zahvaljujući korištenom materijalu, ugodna je na dodir i prikladna za osjetljivu dječju kožu. Pakiranje sadrži 4 komada.

T-tomi periva pelena na čičak
119 Kn

T-Tomi ima dodani prednji dio koji olakšava zamjenu s otvorenim pretincem za veću udobnost, modernog je izgleda i izrađen od najboljeg materijala, BIO bambus pelene. Pelena je pogodna za dojenčad i malu djecu, kao i za malu djecu zbog jednostavnog stavljanja, a željena veličina se može prilagoditi u S, M i L.

T-tomi ručnik za kupanje
75 Kn

Ručnik za kupanje T-tomi s modernim printom u boji od teškog pamuka u kombinaciji s finim flanelom može se koristiti ne samo kao klasični ručnik za sušenje beba, već i kao plahta za šetanje i dječje krevetiće ili također kao lagani poplun i za druge svestrane svrhe. Prednost je spremanje ručnika i materijal koji se brzo suši, što je vrlo ugodno za dječju kožu.

T-tomi Strawberries 2 nepromočiva torbica
45,08 Kn

Gdje s iskorištenim ekološkim ulošcima od tkanine? Pohranite ih u praktičnu vodonepropusnu torbicu Strawberries 2 T-Tomi, koja je sašivena od 100 % poliestera s presvlakom PUL, tako da neće propustiti niti kapljicu. Razveseliti će vas doma i posebno na putovanjima i izletima Torbica se zatvara na patent, ima dimenzije 21 × 15 cm i prekrasan otisak

T-tomi uložak od tkanine DAY, forest
54,48 Kn

Ulošci za jednokratnu uporabu stvaraju nepotrebnu količinu odpada, podržavaju uništavanje okoliša i ne donose udobnost, koju nudi tkanina uloška DAY, forest marke T-Tomi. Higijenski uložak Zero Waste je izrađen od velura i pamuka, prilagodi se veličini gaćica zahvaljujući 2 gumba i primjeren je za višekratnu uporabu.

T-tomi uložak od tkanine DAY, owls
54,48 Kn

Ulošci za jednokratnu uporabu stvaraju nepotrebnu količinu odpada, podržavaju uništavanje okoliša i ne donose udobnost, koju nudi tkanina uloška DAY, owls marke T-Tomi. Menstrualni uložak Zero Waste je izrađen od velura i pamuka, prilagodi se veličini gaćica zahvaljujući 2 gumba i primjeren je za višekratnu uporabu.

T-tomi uložak od tkanine DAY, strawberries
54,48 Kn

Ulošci za jednokratnu uporabu stvaraju nepotrebnu količinu odpada, podržavaju uništavanje okoliša i ne donose udobnost, koju nudi tkanina uloška DAY, strawberries marke T-Tomi. Higijenski uložak Zero Waste je izrađen od velura i pamuka, prilagodi se veličini gaćica zahvaljujući 2 gumba i primjeren je za višekratnu uporabu.

T-tomi uložak od tkanine INTIM, hearts
45,08 Kn

Ulošci za jednokratnu uporabu stvaraju nepotrebnu količinu odpada, podržavaju uništavanje okoliša i ne donose udobnost, koju nudi tkanina uloška INTIM hearts marke T-Tomi. Zero Waste intimni uložak je izrađen od velura i pamuka, prilagodi se veličini gaćica zahvaljujući 2 gumba i primjeren je za višekratnu uporabu.

T-tomi uložak od tkanine INTIM, mickey
45,08 Kn

Ulošci za jednokratnu uporabu stvaraju nepotrebnu količinu odpada, podržavaju uništavanje okoliša i ne donose udobnost, koju nudi tkanina uloška INTIM mickey marke T-Tomi. Zero Waste intimni uložak je izrađen od velura i pamuka, prilagodi se veličini gaćica zahvaljujući 2 gumba i primjeren je za višekratnu uporabu.

T-tomi uložak od tkanine INTIM, moon
45,08 Kn

Ulošci za jednokratnu uporabu stvaraju nepotrebnu količinu odpada, podržavaju uništavanje okoliša i ne donose udobnost, koju nudi tkanina uloška INTIM moon marke T-Tomi. Zero Waste intimni uložak je izrađen od velura i pamuka, prilagodi se veličini gaćica zahvaljujući 2 gumba i primjeren je za višekratnu uporabu.