Tescoma kalup za pravokutnu tortu Delicia
107 Kn

Podesiv kalup za pravokutnu tortu veličine od 28 × 20 cm do 50 × 34 cm. Napravljen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Primjeren je za više pećnica: električne, plinske i konvekcijske. Može se prati u perilici posuđa.

Tescoma čajnik Teo 1,25 l
82 Kn

Čajnik Teo kapaciteta 1,25 l je idealan za pripremu i serviranje čaja. Čajnik ima 2 cjedila za grubo mljevene, te fino mljevene čajeve. Čajnik je izrađen pod toplinski izoliranog stakla te je primjeren za električni, vitro keramički i plinski štednjak.

Tescoma kalup za okruglu tortu Delicia
82 Kn

Podesiv kalup za okruglu tortu promjera od 16 do 30 cm. Napravljen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Primjeren je za više pećnica: električne, plinske i konvekcijske. Može se prati u perilici posuđa.

Tescoma wok tava Canton (607030), 30 cm
124 Kn

Posljednji komad!

Tescoma kvalitetna wok tava, idealna za pripremu različitih egzotičnih jela. Tava je primjerena za korištenje na svim vrstama štednjaka.

Tescoma čajnik Teo 1,7 l
107 Kn

Čajnik marke Tescoma kapaciteta 1,7 l je idealan za pripremu i serviranje čaja. Cjedilo je priručno za pripremu domaćih čajeva, kao što je menta, mjčina dušica ili iz većih komadića voća.

Tescoma ribež Handy

Tescoma ribež Handy

Ocjena: 4,4
104 Kn

Ribež Handy Tescoma ima podesive oštrice do 3 mm. Napravljen je od kvalitetne plastike. Ima oštre oštrice.

Tescoma kalup za tortu Delicia, 26 cm
101 Kn

Posljednji komad!

Kalup odlikuje neprianjanjuća površina koja jamči jednostavno korištenje i čišćenje. Odlikuje ga odvojivo dno.

Tescoma Plech na pečení hluboký DELÍCIA 40x28 cm
77 Kn

Plech na pečení hluboký DELÍCIA o rozměrech 40×28 cm je vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů. Je opatřen vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování.

Tescoma odvajača kolača od baze DELÍCIA
26 Kn

Posljednji komad!

Odvojite pecivo od baze brzo i jednostavno s pomoću visokokvalitetnogprilagodljivog odvajača moći ćete posve lako odvojiti kolače koji su se zalijepili. Idealno za kalupe s anti-adhezivnim premazom, s tim da površina neće biti oštećena.

Tescoma Lonac s poklopcem HOME PROFI, 24 cm, 7 l
355 Kn

Lonac HOME PROFI je izvrstan alat u domaćoj i profesionalnoj kuhinji. Napravljen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Također se ističe jakim dnom, s kojim ćete uštedjeti energiju.

Tescoma aparat za čišćenje trešanja Handy (643630)
146 Kn

Posljednji komad!

Aparat za čišćenje trešanja idealan je za uklanjanje koštica iz svježih ili smrznutih trešanja, kao i iz onih iz staklenke. Neće uništiti celulozu. Napravljen je od visoko kvalitetnog nehrđajućeg čelika, otporne plastike i silikona. Ima dno koje se ne kliže za sigurno korištenje.

Tescoma ručni ribež Handy (643876)
186 Kn

Posljednji komad!

Ručni ribež Handy s tri diska, ima ručicu i služi za brzo, te jednostavno ribanje. Može ribati do 20 vrsta hrane. Diskovi su oštri i jednostavno ih se mijenja.

Tescoma tava za palačinke PRESTO (594225), 25 cm
82 Kn

Posljednji komad!

Tescoma kvalitetna tava od aluminija s prevlakom od keramike. Primjerena je za korištenje na električnim i plinskim štednjama. Široka je i ima niske rubove te je idealna za pečenje palačinki.

Tescoma komplet posude i hvataljka Presto
74 Kn

Komplet služi za brzu i jednostavnu pripremu mesa, riba, sira, gljiva ili povrća. Komplet sadrži 3 povezane posude i hvataljku otpornu na toplinu. Komplet je primjeren za hladnjak, zamrzivač, mikrovalnu i perilicu posuđa. U paketu su priloženi recepti.

Tescoma četka za roštilj PRIVILEGE
56 Kn

Posljednji komad!

S velikom četkom doseći ćete praktički svako mjesto na toplom roštilju, nećete se opeći, a silikonska četkica otporna na temperaturu osigurat će savršenu marinadu. .

Tescoma drobilica za krumpir President (638684)
109 Kn

Posljednji komad!

Drobilica za krumpir Tescoma President napravljena je od nehrđajućeg čelika. Ima praktičnu omču za vješanje, tako da je spremanje izuzetno jednostavno.

Tescoma torba za hlađenje PURITY, 28 X 22 cm
117 Kn

Posljednji komad!

Posuda čuva visok stupanj čistoće i higijene. Ima dvostruko dno s pričvršćivačima i uzdignutim rubom protiv propuštanja. Izrađena je od materijala koji ne utječe na kvalitetu hrane, također pri dugotrajnoj pohrani.

Tescoma model za pripremu božićnog biskvita
26 Kn

Posljednji komad!

Multi model odmah generira 6 komada božićnih biskvita za pečenje u obliku sobova, ovaca, božićnog drvca i anđela. – Izrađene od **izdržljive plastike. Prikladno za pranje u perilici suđa.

Tescoma Mreža za roštilj PRIVILEGE
74 Kn

Posljednji komad!

Uz dvostruku mrežu za roštilj, komadi mesa, ribe, kobasica i povrće biti će odlično pečeno. Zahvaljujući jedinstvenim opružnim šarkama, gornji dio mreže se lako može okretati, a pečeni proizvodi mogu se poslužiti izravno iz njega.

Tescoma sokovnik DELLA CASA
190 Kn

Sokovnik za voće i povrće DELLA CASA češke marke TESCOMA izvrstan je pomoćnik u pripremi domaćih sirupa od voća i povrća, prirodnih sokova, želea i džemova. Stalno obrađujte sezonske proizvode i napravite odlične zalihe kod kuće, koje će cijela obitelj cijeniti tijekom cijele godine.

Tescoma komplet posuđa HOME PROFI (725013), 13 kom
1.497 Kn

Kvalitetan set posuđa od nehrđajućeg čelika HOME PROFI omogućuje uživanje u kuhanju. Komplet sadrži debelo dno i velike ručke te je namijenjen domaćoj i profesionalnoj kuhinji. Nehrđajuća konstrukcija lonaca i poklopaca osigurava snagu i trajnost.

Tescoma stalak za začine, 16 komada
428 Kn

Odlična cijena

Tescoma Roasters okretni stalak za začine prikladan je za 16 komada. Set Tesscoma pogodan je za kuhare koji vole pripremati začinjenu hranu. Jedan kat može se koristiti za mljevene začine, a drugi za cjelovite začine.

Tescoma digitalni termometar s lopaticom DELÍCIA
157 Kn

Digitalni termometar s lopaticom mjeri temperaturu hrane prilikom kuhanja, pečenja i miješanja. Opremljen je kvačicom za pričvršćivanje na rubu spremnika i odvojive silikonske lopatice. Izrađena je od vrhunskog nehrđajućeg čelika, vatrostalnog silikona i trajne plastike.

Tescoma tava PRESTO (594244), 24 cm
140 Kn

Tescoma kvalitetna teflon tava s četiri površine, idealna za pripremu palačinki ili jaja. Tava je primjerena za plinske, električne i staklokeramičke površine za kuhanje.