Tomy skupina malih hobotnica (T2756)
157,40 Kn

Tomy lijepi plutajući otočić i obliku mame hobotnice i njenih 8 malih hobotnica će oduševiti vaše najmlađe. Mama hobotnica služi kao posudica za nalijevanje i prskanje, dok se male hobotnice mogu pričvrstiti na kadu ili pločice. Sa svakom malom hobotnicom vaš mališan može prskati vodu. Istodobno, male hobotnice imaju brojeve koje dijete može pronaći na mami hobotnici.

Tomy svjetiljka Zvijezda s projektorom, žuta (T2008)
158,05 Kn 123,49 Kn

Noćna svjetiljka Tomy Pospana Zvijezdica svirati će tri različite nježne uspavanke i istodobno projecirati prekrasne slike zvijezda i mjeseca na stropu ili zidovima. Pomoći će vašem djetetu da se smiri i posrne u slatke snove.

Tomy auto Push'n'go
98,44 Kn

Igračka automobila za vaše najmlađe nudi sate i sate zabave i igranja.

Tomy gusar u bačvi (T7028)
120,40 Kn 96,21 Kn

Stavite Gusara u bačvu i polako gurajte mačeve unutar iste, ali pazite, mač možete ugurati u pogrešan utor, pa će gusar iskočiti iz bačve , a vi ćete biti eliminirani iz igre.

Tomy igra Pohlepna bakica
160,40 Kn

Tomy dječja igra Pohlepna bakica, je odlična igra za cijelo društvo. Prikladno za djecu stariju od 5 godina.

Tomy igračka Patkice
142,20 Kn

Slatke, ljupke i dražesne patke žarkih boja pomažu mališanu da ga nauči hodati i zabavljaju ga.

Tomy protresi i razvrstaj tortice
185,74 Kn 167,40 Kn

Najbolji način, da vaše dijete nauči nove vještine, je kroz igru. Komplet sadrži kutiju s torticama različitih oblika, boja i motiva koje dijete stavlja u visoki toranj.

Tomy ski brod

Tomy ski brod

Ocjena: 5
188,17 Kn 168,40 Kn

Aligator TOMY će na vodenim skijama zabaviti vaše dijete tijekom kupanja.

Tomy svjetiljka Pospana Zvjezdica, bijela
156,60 Kn

Odlična cijena

Tomy Light Pospana Zvijezda projicira prekrasne slike, poput zvijezda i mjeseca, na zidove i stropove, dok svira tri nježne uspavanke koje će vaše dijete uspavati. Pogodna je za djecu od njihovog rođenja.

Tomy Kula od jaja
162,90 Kn

Zabavite se s nasmijanim jajima, koje možete složiti u kulu! Unutar svakog jajeta vas čeka skriveno jaje. Pogodno za djecu stariju od 6 mjeseci.

Tomy pingvin sa zvukom
100,90 Kn

Pingvin Peryn je zabavna vodena igračka, koja se može potpoiti u vodi i tako zasvirati melodiju i stvoriti mnoštvo mjehurića. Prikladan za djecu od 1. godine starosti

Tomy Slagalica jaje
85,40 Kn

Slagalica jaje, dizajnirana za male ruke potiče prepoznavanje boja i oblika, razvijaju maštu i motoriku Prikladno za djecu, stariju od 6 mjeseci.

Marka Tomy prvo je bila japanska tvrtka. Kasnije je postala britanska tvrtka, a na tržištu je već 80 godina i specijalizirana je prvenstveno za igračke. Osim igračaka, tvrtka prodaje i razne bočice i posebne madrace za dojenčad.

Marka Tomy prvo je bila japanska tvrtka. Kasnije je postala britanska tvrtka, a na tržištu je već 80 godina i specijalizirana je prvenstveno za igračke. Osim igračaka, tvrtka prodaje i razne bočice i posebne madrace za dojenčad.