Topeak Alien III DX višenamjenski alat
392,76 Kn

Posljednji komad!

Alien III nudi 27 komada visoko kvalitetnih alata za širok spektar popravaka na putu. Kućište je izrađeno od nehrđajućeg čelika, što omogućuje dugu životnu dob alata. Spremite ga u korisnu torbicu izrađenu od HD najlona. Samo jedan alat je istinski izvorni Alien III alat i to je proizvođača Topeak. Pobrinite se da vas alat nikada ne ostavi na cjedilu.

Topeak torbica Wedge Pack II Small
150,22 Kn

Topeakova torbica Wedge Pack II Small je odlična za pohranu manjih predmeta kao što su ključevi, alat, telefon ili novčanik.

Topeak torbica Tribag All Weather
112,57 Kn

Torbica Tribag All Weather se vrlo jednostavno pričvrsti na prednji dio gornje cijevi bicikla. Dostupna je u crno-srebrnoj boji.

Topeak košara HB Cabriolet
584 Kn

Košara HB Cabriolet napravljena je od mekih materijala sa aluminijskim okvirom. Dostupna je u različitim bojama.

Topeak lampa Whitelite II
112,57 Kn

Lampa Whitelite II će vam s tri snažna LED svjetla lako osvijetliti put u tamu. Dostupna je u različitim bojama.

Topeak nosač bidona Modula Cage XL
97,44 Kn

Nosač bidona Modula Cage XL napravljen je od aluminija i plastike. Primjeren je za korištenje na biciklima sa standardnim rupama. Vrlo je lagan, ima samo 125 g.

Topeak nosač bidona Shuttle Cage CB0
409,54 Kn

Nosač bidona Shuttle Cage CB0 napravljen je od karbona. Primjeren je za korištenje na biciklima sa standardnim rupama. Vrlo je lagan, ima samo 20 g.

Topeak Podna pumpa Topeak Joe Blow Ace
758,49 Kn

Podna pumpa Topeak Joe Blow Ace omogućuje inovativan trosmjerni način rada, način za dosezanje visokog tlaka i velikog opsega u rekordnom vremenu.

Topeak Prednji blatnik Defender FX
75 Kn

Prednji blatnik FX je odličan izbor za zaštitu gume od blata. ˝Quick Release˝ omogućuje jednostavnu montažu kao i skidanje. Visoko polirana donja površina sprječava nakupljanje prljavštine i olakšava čišćenje.

Topeak prtljažnik Explorer 29er disc
348,55 Kn

Topeak Explorer 29er disc biciklistički prtljažnik prikladan je za 29" gorske bicikle s disk kočnicama. Izrađen je od aluminija. Prtljažnik omogućava montažu biciklističkih torbi MTX s Quick Mtx sistemom.

Topeak prtljažnik Explorer 29er
294,34 Kn

Topeak Explorer 29er biciklistički prtljažnik prikladan je za 29" gorske bicikle. Izrađen je od aluminija. Prtljažnik omogućava montažu biciklističkih torbi MTX s Quick Mtx sistemom.

Topeak Prtljažnik za bicikl Explorer
263,17 Kn

Topeak Explorer biciklistički prtljažnik bez opruga pogodan je za trekking, brdske i klasične bicikle. Izrađen je od aluminija. Prtljažnik omogućava postavljanje biciklističkih torbi MTX s Quick mtx sistemom.

Topeak jedna je od najuglednijih marki u svijetu biciklističke opreme. Na tržištu je već 19 godina. Godine iskustva jamstvo su za kvalitetne proizvode, kao što su biciklistička svjetla, torbice, brojače, blatobrane, pumpe itd.

Topeak jedna je od najuglednijih marki u svijetu biciklističke opreme. Na tržištu je već 19 godina. Godine iskustva jamstvo su za kvalitetne proizvode, kao što su biciklistička svjetla, torbice, brojače, blatobrane, pumpe itd.