Topeak mjerač tlaka Smartgauge D2
248,11 Kn

Posljednji komad!

Digitalni mjerač tlaka Topeak Smartgauge D2 djeluje besprijekorno na stezanju i auto ventilima. Koristi se za gume i amortizere. Posebnost mjerača je njegova rotirajuća glava, koja omogućuje veću slobodu i lakšu uporabu.

Topeak torbica Aero Wedge Pack s remenjem, L
144 Kn

Posljednji komad!

Torbica za ispod sjedala Topeak torbica Aero Wedge Pack s trakama za pričvršćivanje. Nudi prostora 1,97 L i izrađena je od najlona.

Topeak Biciklistička svjetiljka Highlite Combo II Set
195,40 Kn

Prednje svjetlo, s tri snažne LED diode, će vam osvjetliti put, kada sunce zađe. Stražnja lampa, s četiri diode, omogućuje široki kut osvjetljenja (220). S gumenim trakama ju jednostavno namjestite na bicikl i spremni ste za sigurnu i dobro osvjetljenu vožnju.

Topeak košara HB Cabriolet
577 Kn

Košara HB Cabriolet napravljena je od mekih materijala sa aluminijskim okvirom. Dostupna je u različitim bojama.

Topeak lampa Whitelite II
112,57 Kn

Lampa Whitelite II će vam s tri snažna LED svjetla lako osvijetliti put u tamu. Dostupna je u različitim bojama.

Topeak nosač bidona Modula Cage XL
97,44 Kn

Nosač bidona Modula Cage XL napravljen je od aluminija i plastike. Primjeren je za korištenje na biciklima sa standardnim rupama. Vrlo je lagan, ima samo 125 g.

Topeak pumpa Road Morph G
300,82 Kn

Pumpa Topeak Road Morph G pogodna je za sve vrste ventila. Odlikuje ju kapacitet 11 bara. Priložen je i nosač za fiksiranje na okvir kotača.

Topeak torbica Aero Wedge iGlow
325 Kn

Torbica Aero Wedge iGlow aerodinamičnog oblika i tehnologije iGlow, koja brine za bolju vidljivost u tami (reflektirajuća).

Topeak torbica Compact Survival Tool
320,68 Kn

Topeak Compact Survival Tool je torbica za ispod sjedala bicikla s dva odjelka nudi prostor za pohranju manjih predmeta i opremljena je s 16 komada alata.

Topeak Podna pumpa Topeak Joe Blow Ace
758,49 Kn

Podna pumpa Topeak Joe Blow Ace omogućuje inovativan trosmjerni način rada, način za dosezanje visokog tlaka i velikog opsega u rekordnom vremenu.

Topeak Prednji blatnik Defender FX
75 Kn

Prednji blatnik FX je odličan izbor za zaštitu gume od blata. ˝Quick Release˝ omogućuje jednostavnu montažu kao i skidanje. Visoko polirana donja površina sprječava nakupljanje prljavštine i olakšava čišćenje.

Topeak Prtljažnik za bicikl Topeak MTX BeamRack A Type
376,12 Kn

Biciklistički prtljažnik MTX BeamRack (E-Type) se montira na oprugu sjedala (ø25.4 ~ ø31.8mm) s ¨QR¨ sistemom. Primjeren je za treking i brdske bicikle s manjim okvirima (XS-S). Prtljažnik omogućava postavljanje biciklističkih torbi MTX s Quick Mtx sistemom.

Topeak pumpa Mega Morph, crna
647,20 Kn

Prijenosna pumpa Mega Morph, aluminijskog kućišta i T drška obložena jastučićima. Nudi glavu sa svim mogućnostima ventila i kapaciteta do 160 psi / 11 bar.

Topeak jedna je od najuglednijih marki u svijetu biciklističke opreme. Na tržištu je već 19 godina. Godine iskustva jamstvo su za kvalitetne proizvode, kao što su biciklistička svjetla, torbice, brojače, blatobrane, pumpe itd.

Topeak jedna je od najuglednijih marki u svijetu biciklističke opreme. Na tržištu je već 19 godina. Godine iskustva jamstvo su za kvalitetne proizvode, kao što su biciklistička svjetla, torbice, brojače, blatobrane, pumpe itd.