Tre Venezie Crema Soave set kapsula za aparat za kavu Dolce Gusto, 16 komada
136,25 Kn 40,94 Kn

Mješavina 70 % Robuste30 % Arabike iz Vijetnama, Kolumbije i Brazilije oduševit će vas nježnom nijansom lješnjaka, čokolade i zrna kave. Kapsule za kavu Tre Venezie CREMA SOAVE su hermetički zatvorene, tako da kava ne gubi na okusu ili mirisu. U šalici ćete dobiti boju orahabaršunasto kremastu pjenu.

Tre Venezie Cremoso set kapsula za Nespresso aparat za kavu, 10 kapsula
31,60 Kn 30,51 Kn

Ova mješavina robustearabike iznenadit će vas voćnim i citrusnim tonovima. Kapsule za kavu Tre Venezie CremosoE su hermetički zatvorene, tako da kava ne gubi na okusu ili mirisu. Šalica će vas iznenaditi najfinijim okusom kave i bogatom kremom.

Tre Venezie Fortissimo kapsule za automat za kavu Nespresso, 10 komada
31,60 Kn 30,51 Kn

Mješavina 100% Robusta je pravi izbor za ljubitelje kave jer ima jak okus i božanski miris. Kapsule za kavu Tre Venezie Fortissimo su hermetički zatvorene, tako da kava ne gubi na okusu ili mirisu. Stoga je svaka šalica kave intenzivno iskustvo.

Tre Venezie Lungo set kapsula za Nespresso aparat za kavu, 10 komada
135,89 Kn 30,51 Kn

Sastav 100% arabike iznenadit će vas uravnoteženim tonom agruma, suhog voća i žitarica. Kapsule za kavu Tre Venezie Lungo su hermetički zatvorene, tako da kava ne gubi na okusu ili mirisu. Uživat ćete u skladnom okusubožanskom mirisu.

Tre Venezie Oro Sinuoso set kapsula za Nespresso aparat za kavu, 10 komada
121,72 Kn 26,98 Kn

100% Arabika pržena na tradicionalan talijanski način će vas oduševiti bogatom, kremastom i finom strukturom. Kapsule za kavu Tre Venezie ORO SINUOSO su hermetički zatvorene, tako da kava ne gubi na okusu ili mirisu. Uživajte u šalici kave visoke gustoće, raskošne kreme i laganog okusa kakaa.

Tre Venezie set miješanih kapsula za Nespresso aparat za kavu, 6x10 komada
140,40 Kn

Skup mješavina kave Arabica Di San Marco, Crema Soave, Oro SinuosoLungo Sospiro za Nespresso aparate za kavu. Kapsule za kavu Tre Venezie su hermetički zatvorene, tako da kava ne gubi na okusu ili mirisu. Ova talijanska kava oduševit će vas bogatim i uravnoteženim okusombožanskom aromom.