TREK Andes 95-46-06 muške planinarske cipele
659 Kn

Posljednji komad!

Muške planinarske cipele Trek Andes 95–46–06 su do gležnja i izrađene su od visokokvalitetne kože. Ovaj model daje veliki naglasak na udobnost i funkcionalnost. Model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete. Obuća je pogodna za terene srednje zahtjevnosti.

TREK Andes 3 cipele
659 Kn

Akcija

Muške cipele za gležnjače Trek Andes 3 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti i funkcionalnosti, jer je model koji se koristi na srednjim i teškim terenima. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.

TREK Andes 10 muške cipele
659 Kn

Akcija

Muške čizme za gležnjače Trek Andes 10 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti i funkcionalnosti, jer je model koji se koristi na srednjim i teškim terenima. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.

TREK Park 5 muške gležnjače
599 Kn

Akcija

Muške čizme za gležnjače Trek Park 5 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti jer je riječ o cipelama urbanog stila. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.

TREK Park 95-22 muške gležnjače
599 Kn

Akcija

Muške čizme za gležnjače Trek Park 95–22 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti jer je riječ o cipelama urbanog stila. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.

TREK Parklady muške gležnjače
599 Kn

Akcija

Muške čizme za gležnjače Trek Parklady izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti jer je riječ o cipelama urbanog stila. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.

TREK Sport 77-23 muške gležnjače
515 Kn

Akcija

Muške čizme za gležnjače Trek Sport 77–23 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti jer je riječ o cipelama urbanog stila. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.

TREK Turist 22 cipele
755 Kn

Akcija

Unisex cipele u stilu gležnjača Trek Turist 22 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti i funkcionalnosti, jer je model koji se koristi na teškim terenima. Model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete. Model Turist je primjeren za temperature do –35 °C.

TREK Fiord 4 ženske cipele
659 Kn

Akcija

Muške cipele za gležnjače Trek Fiord 4 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti i funkcionalnosti, jer je model koji se koristi na srednjim i teškim terenima. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.