Twickto Farma 1-36%

Twickto Farma 1

Ocjena: 5
236,40 Kn 150 Kn

Posljednji komad!

Twickto komplet predstavlja strojeve potrebne na farmi. Snažan traktor, veliki kombajn ili sijalica – svaki model je osmišljen tako da ga djeca sastavljaju, a potom se igraju njime. Tri modela prema uputama, četvrti nakon unosa posebnog koda na web stranici proizvođača. Mašta nema granica, tako da možete stvoriti sve što želite.

Twickto Gradnja 2-36%
163 Kn 103,40 Kn

Posljednji komad!

Ručne i bežične bušilice definitivno će vam biti od pomoći kada radite u radionici. Kao iznenađenje, četvrti je tajni model koji predstavlja kotač. Hoćete li ih sve izgraditi? Mašta nema granica, tako da možete stvoriti sve što želite.

Twickto Luka 1-36%
411 Kn 261,20 Kn

Posljednji komad!

Prekrasna jedrilica iz davnih vremena, moćan ribarski brod ili super brzo lebdenje nalazi se ne samo u svjetskim lukama, već i u kompletu Twickto. Svaki je model dizajniran tako da ga djeca ne samo sastavljaju, već i da se igraju s njim. Tri modela prema uputama, četvrti nakon unosa posebnog koda na web mjestu proizvođača. Mašta nema granica, tako da možete stvoriti sve što želite.

Twickto Vozila 1-36%
588 Kn 374 Kn

Posljednji komad!

Napravite jedinstveno vozilo za pustinju, Mars Rover ili bager, a svaki je model dizajniran da ga djeca sastavljaju i igraju se njime. Tri modela prema uputama, četvrti nakon unosa posebnog koda na web mjestu proizvođača. Mašta nema granica, tako da možete stvoriti sve što želite.