Unuo funkcionalna majica za dječake, UV 50+ Kitovi, 98 - 104, siva

Unuo funkcionalna majica za dječake UV 50+ Kitovi

144 Kn
Posljednji komad!

Funkcionalna majica za dječake ima UV faktor 50+, koji učinkovito štiti kožu od sunčevih zraka. Brzo se suši i je odlična zamjena za zaštitu od sunca. Unuo funkcionalna majica za dječake UV 50+ Kitovi je primjerna za plivanje i biciklizam.

Dostava MALL
Unuo funkcionalna majica za djevojčice, UV 50+ Morski svijet, 74 - 80, siva

Unuo funkcionalna majica za djevojčice UV 50+ Morski svijet

144 Kn
Posljednji komad!

Funkcionalna majica za djevojčice ima UV faktor 50+, koji učinkovito štiti kožu od sunčevih zraka. Brzo se suši i je odlična zamjena za zaštitu od sunca. Unuo funkcionalna majica za djevojčice UV 50+ Morski svijet je primjerna za plivanje i biciklizam.

Dostava MALL
Unuo softshell jakna za dječake STREET 140 - 146 siva
18x

Unuo softshell jakna za dječake STREET

293 Kn
Posljednji komad!

Jakna za dječake Unuo Street modernog užeg kroja koja savršeno obavlja funkciju toplinske izolacije. Softshell površina je vodootporna i otporna na vjetar, tako da će vaše dijete uvijek biti toplo i suho. Jakna ima kapuljaču sa praktičnom omčom za vješanje i šiltom, zatvaračem sa štitnikom za bradu, bočnim džepovima i rukavima s elastičnim pletivom. Jakna je opremljena TPU membranom 7500/2000. Možete ju koristiti tijekom ljetne sezone, ali u kombinaciji s džemperom dobro djeluje u proljeće ili jesen.

Dostava MALL
Unuo softshell hlače za dječake s flisom Street, 128/134, antracit
17x

Unuo softshell hlače za djevojčice s flisom Street

216 Kn
Novo

Hlače za djevojčice su meke i imaju toplu oblogu od filsa. Visoka elastična tkanina se prilagođava tijelu i čvrsto drži hlače na mjestu. Unuo softshell hlače za djevojčice s flisom Street primjerene su za grad i prirodu.

Dostava MALL
Unuo Automobili softshell hlače za dječake, nepodložene, plave, 74/80
3x

Unuo Automobili softshell hlače za dječake, nepodložene

149 Kn

Softshell hlače za dječake za malce marke Unuo su iznimno tople i ne propuštaju zrak. Pobrinu se da dijete ne sputavaju i rastu zajedno s njim. Kroj je slim i tako pogodan za sve figure.

Dostava MALL
Unuo Automobili softshell jakna za dječake, nepodložene, plave, 74/80
1x

Unuo Automobili softshell hlače za dječake, nepodložene

259 Kn

Softshell jakna za dječake češke marke Unuo ima funkcionalnu membranu, koja osim dugog vijeka trajanja materijala pruža i otpor na vjetarvodonepropusnost. Jakna je ukrašena motivom automobila.

Dostava MALL
Unuo Cvjetne softshell hlače za djevojčice, nepodložene, roza, 98/104
2x

Unuo Cvjetne softshell hlače za djevojčice, nepodložene

189 Kn

Softshell hlače za djevojčice marke Unuo lijepo se uklapaju pa savršeno izvršavaju svoju funkciju toplinske izolacije. Hlače pristaju, a njihova vrlo elastična tkanina lijepo se prilagođava. Hlače imaju regularan kroj.

Dostava MALL
Unuo Cvjetne softshell hlače za djevojčice, nepodložene, roza, 92/98
1x

Unuo Cvjetne softshell hlače za djevojčice, nepodložene

149 Kn

Softshell hlače za djevojčice za malce marke Unuo su iznimno tople i ne propuštaju zrak. Pobrinu se da dijete ne sputavaju i rastu zajedno s njim. Kroj je slim i tako pogodan za sve figure.

Dostava MALL
Unuo Cvjetne softshell jakna za djevojčice, nepodložene, roza, 74/80
3x

Unuo Cvjetne softshell jakna za djevojčice, nepodložene

269 Kn

Softshell jakna za djevojčice češke marke Unuo ima funkcionalnu membranu, koja osim dugog vijeka trajanja materijala pruža i otpor na vjetarvodonepropusnost. Jakna je ukrašena motivom cvijeća.

Dostava MALL
Unuo dječake softshell hlače sa šerpom Metricon, 80/86, crne

Unuo dječaci softshell hlače sa sherpo Metricon

219 Kn
Novo

Softshell hlače za malu djecu marke Unuo, otporne na vodu i snijeg, zaštitit će vaše potomstvo čak i tijekom najluđe zimske zabave, a one će ostati suhe zbog savršene snježne barijere u hlačama. Visoko elastično pletivo prilagođava se držanju i pazi da se ne ohladi. Slobodni rez ne ograničava kretanje. Materijal je izrađen od tople tkanine koja podsjeća na finu janjeću vunu i mekih ljuski od recikliranih PET boca.

Dostava MALL
Unuo dječačke softshell hlače s flisom Metricon, 98/104, crne

Unuo dječačke softshell hlače s flisom Metricon

289 Kn
Novo

Softshell hlače za dječake marke Unuo, otporne na vodu i snijeg, zaštitit će vaše potomstvo i tijekom najluđe zimske zabave, a zbog savršene snježne barijere ostat će suhe. Visoko elastično pletivo prilagođava se držanju i pazi da se ne ohladi. Slobodni rez ne ograničava kretanje. Materijal je ugodno topao s podstavom od toplog „Double flisa“.

Dostava MALL
Unuo dječja softshell jakna s flisom, čarobna stabla 80/86, plava

Unuo dječja softshell jakna s flisom, čarobna stabla

289 Kn
Novo

Dječja softshell jakna s flisom, češke marke Unuo, opremljena je funkcionalnom TPU membranom, koja osigurava ne samo dug vijek trajanja materijala, već i otpornost na vjetar. Zbog veće sigurnosti, jakna je ukrašena reflektirajućim elementima. Materijal je izrađen od recikliranih PET boca.

Dostava MALL