Wenger MATRIX kovčeg za putovanja - 28, crni
1.090 Kn

Posljednji komad!

Kovčeg MATRIX 28", marke Wenger, dobro će poslužiti za samostalne ili obiteljske izlete. Sigurnost kovčega i njegovog sadržaja osigurava TSA brava, koja se nalazi sa strane, i zaključava klizač s patentom. Četiri kotača omogućuju jednostavno manevriranje na svakom terenu.

Wenger putna toaletna torbica
260 Kn

Putna toaletna torbica marke Wenger. Ima dva džepa, tako da ćete odmah vidjeti gdje su vam potrebne stvari. Džepovi su prikladno stisnuti. Također dolazi sa bočnim džepovima za četkice za zube i ostale male stvari, i elastičnim džepovima za dodatke. Sve to nadopunjuje praktična omča za vješanje.

Wenger putni kovčeg SYNERGY 20"/50,8 cm, siv/crn
952 Kn

Dvostruki putni kovčeg SYNERGY, dolazi iz marke Wenger, s visinom 55 cm, možete ga uzeti na zrakoplov većine zračnih prijevoznika. Nudi volumen od 41,5 litara, koji pruža mnogo prostora za sve predmete. Zadana kombinacija ključanice s šifrom štiti od neovlaštene infiltracije nepoznatog.

Wenger putni kovčeg LUMEN 20"/50,8 cm, crn
1.461 Kn

Dvostruki putna kovčeg LUMEN, dolazi od marke Wenger, zahvaljujući svom gotovom obliku nudi udobno rukovanje gdje god idete. Nudi volumena 36 litara, dva odvojena odjeljka i džep za prijenosno računalo. Zadana kombinacija ključanice s šifrom štiti od neovlaštene infiltracije nepoznatog.

Wenger Torba za rame Tamaris.
217,95 Kn

Akcija

Praktična torba na rame Wenger WG1092239 u crnoj boji. Izvrsna je za šetnju gradom, kratak izlet ili šetnju prirodom.

Wenger digitalna vaga
116 Kn

Praktična i jednostavna digitalna vaga za putovanje marke Wenger. Za lakše rukovanje, nadopunjena je fleksibilnim remenom i nudi praktični digitalni zaslon – na baterije.

Wenger putna torbica za dodatke
173 Kn

Jednostavna i praktična putna torbica tvrtke Wenger. Ima dva džepa, tako da ćete odmah vidjeti gdje su vam potrebne stvari. Džepovi su stisnuti. Uz to, torbica je dopunjena omčom koja ujedno služi kao držač. Izvrsna pomoćnica za ugodnije putovanje.

Wenger putni kovčeg TR LUMEN 20"/50,8 cm
840 Kn

Putni kovčeg Lumen, robne marke Wenger, pratit će vas na službenim putovanjima ili na odmorima. Zbog svoje veličine, može se koristiti kao ručna prtljaga za većinu zračnih prijevoznika. Nudi veliki zatvoreni prostor za pohranjivanje svih potrošnih dobara i dovršenu trocifrenu bravu za zaključavanje. Kotači omogućuju jednostavan transport na kolnicima ili drugim neravnim površinama.

Wenger boca 1710.70 Sport top 800 ml, alu, bijela
191,57 Kn

Boca 1710.70 Sport top 800 ml je inovativno dizajnirana zahvaljujući ergonomskom obliku za brzo i jednostavno rukovanje. Opremljena je prikladnim zatvaračem sa sigurnosnim zatvaračem. Boca nudi 800 ml volumena.

Wenger boca 1710.80 Sport top 800 ml, alu, žuta
191,57 Kn

Boca 1710.80 Sport top 800 ml je inovativno dizajnirana zahvaljujući ergonomskom obliku za brzo i jednostavno rukovanje. Opremljena je prikladnim zatvaračem sa sigurnosnim zatvaračem. Boca nudi 800 ml volumena.

Wenger putni kovčeg MATRIX - 20"/50,8 cm, crn
952 Kn

Dvostruki putna kovčeg LUMEN, dolazi od marke Wenger, zahvaljujući svom gotovom obliku nudi udobno rukovanje gdje god idete. Nudi volumen od 32 litre, koji se može proširiti na 38 litara ako je potrebno. Zadana kombinacija ključanice s šifrom štiti od neovlaštene infiltracije nepoznatog.

Wenger Rhea torba za laptop, 39,1 cm (15.4'')
780 Kn

Tanka ženska torba za prijenosno računalo Rhea dizajnirana je za prijenosna računala veličine do 39 cm. Odlikuje se glatkim crnim završetkom, naramenicama i otpornošću na habanje.

Wenger set lokota, 2 komada
72 Kn

Jednostavan 2-znamenkasti lokot marke Wenger bit će savršen dodatak na vašem putovanju. Lokot je dizajniran tako da praktično zaključava zatvarače s ključevima i može se koristiti za zaključavanje torbi, kovčega itd. Pruža veću sigurnost na putu.

Wenger putni kovčeg DEPUTY - 20"/50,8 cm, crn
807 Kn

Dvostruki putni kovčeg DEPUTY, dolazi iz marke Wenger, s visinom 55 cm, možete ga uzeti na zrakoplov većine zračnih prijevoznika. Nudi volumen od 48 litara, koji pruža mnogo prostora za sve predmete. Zadana kombinacija ključanice s šifrom štiti od neovlaštene infiltracije nepoznatog.

Marka Wenger švicarska je marka koja se temelji na snažnoj tradiciji. Wenger proizvodi džepne noževe visoke kvalitete. Godine 1893. postao je glavni dobavljač džepnih noževa za švicarsku vojsku. Iz jednostavnog noža razvili su se noževi koji imaju vrlo mnogo funkcija i bez kojih se određene aktivnosti ne mogu ni zamisliti.

Marka Wenger švicarska je marka koja se temelji na snažnoj tradiciji. Wenger proizvodi džepne noževe visoke kvalitete. Godine 1893. postao je glavni dobavljač džepnih noževa za švicarsku vojsku. Iz jednostavnog noža razvili su se noževi koji imaju vrlo mnogo funkcija i bez kojih se određene aktivnosti ne mogu ni zamisliti.