Westmark lopatica/nož za pečenje, nehrđajući čelik
54 Kn

Posljednji komad!

Lopatica/nož Westmark za kolače koju možete koristiti i kao nož. Odličan za mazanje kreme i slaganje. zahvaljujući ekstra dugoj, nehrđajućoj, čeličnoj lopatici lako ćete namazati kremu po kolaču.

Westmark rezač povrća "V-PLUS"
336 Kn

Rezač povrća od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika marke Westmark. Ovaj V-PLUS rezač povrća ima 5 jednostavnih nastavaka za rezanje koji vam omogućuju da voće i povrće režete na komade različite debljine i oblika.

Westmark vilica s termometrom za pečenje
152 Kn

Posljednji komad!

Praktična vilica s ugrađenim termometrom Westmark prikazuje stanje mesa i temperaturu mesa. Idealna je za roštiljanje na otvorenom i za pečenje na kućnom roštilju, jer ćete s njom stvoriti sjajne obroke.

Westmark posuda s 6 pretinaca za sastojke "Venezia"
178 Kn

Posljednji komad!

Svaki dobar kuhar mora imati ovu posudu u svojoj kuhinji. Ako želite znati točno gdje imate sastojke, priuštite si ovu posudu s 6 kuhinjskih pretinaca za sastojke, svaki s volumenom od 1 l. Sastojci u vašoj kuhinji bit će pregledniji.

Westmark posuda za kuhinjske sastojke - 4 dijelni komplet "Roma"
142 Kn

U organiziranoj kuhinji ćete se lakše snaći. Organizirajte se u svojoj kuhinji uz pomoć ove posude za kuhinjske sastojke marke Westmark. Komplet Roma nudi tri ladice s volumenom od 1l u koje možete pohraniti sve što vam je potrebno.

Westmark mlin za orašaste plodove od nehrđajućeg čelika
269 Kn

Mlin za orašaste plodove izrađen od kvalitetnog nehrđajućeg čelika može se koristiti za fino mljevenje badema, oraha, čokolade ili tvrdog sira. Westmark mlin je opremljen s zdjelom za jednostavan i glatki rad. Oštrica je izrađena od nehrđajućeg čelika, opremljena s posebnom tehnologijom, posebno oštra oštrica.

Westmark mlin za orašaste plodove
173 Kn

Mlinac za orahe za fino mljevenje badema, oraha, čokolade ili tvrdog sira. Westmark mlin opremljena je s usisnim dnom za montažu na glatku površinu. Oštrica je izrađena od nehrđajućeg čelika, opremljena s posebnom tehnologijom, posebno oštra oštrica.

Westmark rezač povrća „Spiromat”
272 Kn

Spiralni rezač za voće i povrće dolazi od poznate marke Westmark – proizvod je visoke kvalitete, izrađen od plastike s nehrđajućim čelikom i 3 nehrđajuće lopatice koje se mogu ukloniti. Spiromat ima spiralu koja se može koristiti pri dekoraciji servirane hrane. S njim možete rezati kupus.

Westmark Kutija za čajne vrećice
167 Kn

Kutija njemačke marke Westmark dizajnirana je za jednostavno skladištenje i atraktivnu prezentaciju vrećica čaja. Kutija ima osam odjeljaka i poklopac s magnetima. Dimenzije su 28 × 16 × 9 cm. Kutija je izrađena od drveta bambusa i pleksiglasa.

Westmark termometar za pečenje
52 Kn

Važno je znati koliko dugo trebamo peći piletinu ili kokoš. Ovaj termometar ne pokazuje samo temperaturu na skali, već i simbol za različite vrste mesa kako bi lako odredili točnu temperaturu.

Westmark mlinac za meso "Frecher Fritz"
357 Kn

Mehanički mlinac za meso s postavkama za različite brzine mljevenja. Mlinac Westmark Frecher Fritz je opremljen s dvije rotirajuće lopatice i s nastavkom za pripremu peciva. Lako ga je rastaviti, održavanje je vrlo jednostavno. Osim toga, postolje ima usisni dio za jednostavan rad.

Westmark Brasilia filter za kavu, 2 šalice
91 Kn

Elegantni porculanski filter njemačke marke Westmark je primjeren za klasičnu pripremu 2 šalice filtrirane kave. Pogodno za posebno aromatične vrste ovog napitka. Jednostavan je za održavanje, možete ga oprati u perilici posuđa.

Westmark rezač za sir "Fromarex"
137 Kn

Ovaj sjajni rezač sira marke Westmark vrlo je jednostavan, a osim sira s njim možete rezati i mekanu salamu ili povrće. Izrađen je od visokokvalitetne plastike s oštricom od nehrđajućeg čelika za dugi vijek trajanja.

Westmark cjedilo s poklopcem
39 Kn

Cjedilo s poklopcem njemačke marke Westmark pogodno je za infuziju svih vrsta čajeva ili bilja. Cjedilo napravljeno je od nehrđajućeg čelika, ne utječe na aromu čaja i lako se čisti. Nakon što uklonite cjedilo iz šalice, poklopac se također može koristiti kao posuda za kapanje. Promjer cjedila je 65 mm.

Westmark mlin za sol i papar Acryl
60 Kn

Elegantan ručni mlin izrađen od visokokvalitetnog čistog stakla i sa srebrnim natpisom poznate marke Westmark. Keramički mehanizam za mljevenje posebno je prikladan za mljevenje soli, papra i drugih vrsta začina. .

Westmark Cjedilo od nehrđajućeg čelika, ø 7 cm
33 Kn

Cjedilo njemačke marke Westmark izrađeno je od nehrđajućeg čelika. Ima masivan obruč, dugu ručku i širok naslon za udobno postavljanje na šalicu ili posudu. Promjer cjedila je 7 cm.

Westmark komplet za pohranu začina, 5 dijelni
102 Kn

Elegantan komplet od nehrđajućeg čelika za pohranu začina marke Westmark sastoji se od 4 posudice i podstave od nehrđajućeg čelika. Posudice su opremljene s praktičnim magnetnim dnom, zato mogu sigurno stajati na podstavku te imaju dvije mogućnosti otvaranja za potpuno doziranje začina.

Westmark Brasilia filter za kavu, 4 šalice
100 Kn

Elegantni porculanski filter njemačke marke Westmark je primjeren za klasičnu pripremu 4 šalice filtrirane kave. Pogodno za posebno aromatične vrste ovog napitka. Jednostavan je za održavanje, možete ga oprati u perilici posuđa.