Westmark posuda s 6 pretinaca za sastojke "Venezia"
171,17 Kn

Posljednji komad!

Svaki dobar kuhar mora imati ovu posudu u svojoj kuhinji. Ako želite znati točno gdje imate sastojke, priuštite si ovu posudu s 6 kuhinjskih pretinaca za sastojke, svaki s volumenom od 1 l. Sastojci u vašoj kuhinji bit će pregledniji.

Westmark rezač povrća "V-PLUS"
335,06 Kn

Posljednji komad!

Rezač povrća od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika marke Westmark. Ovaj V-PLUS rezač povrća ima 5 jednostavnih nastavaka za rezanje koji vam omogućuju da voće i povrće režete na komade različite debljine i oblika.

Westmark rezač za sir "Fromarex"
128,31 Kn

Posljednji komad!

Ovaj sjajni rezač sira marke Westmark vrlo je jednostavan, a osim sira s njim možete rezati i mekanu salamu ili povrće. Izrađen je od visokokvalitetne plastike s oštricom od nehrđajućeg čelika za dugi vijek trajanja.

Westmark termometar za odreske, 2 komada
51,16 Kn

Posljednji komad!

Svatko voli drugačije pripremljen odrezak, pa je gostima teže pripremiti ga. Pri tome će vam pomoći termometar za pripremu odrezaka marke Westmark – označava tri stupnja pečenja. S njim će priprema biti jednostavna. Komplet 2 komada

Westmark lopatica/nož za pečenje, nehrđajući čelik
51,32 Kn

Lopatica/nož Westmark za kolače koju možete koristiti i kao nož. Odličan za mazanje kreme i slaganje. zahvaljujući ekstra dugoj, nehrđajućoj, čeličnoj lopatici lako ćete namazati kremu po kolaču.

Westmark Brasilia filter za kavu, 2 šalice
87 Kn

Elegantni porculanski filter njemačke marke Westmark je primjeren za klasičnu pripremu 2 šalice filtrirane kave. Pogodno za posebno aromatične vrste ovog napitka. Jednostavan je za održavanje, možete ga oprati u perilici posuđa.

Westmark Brasilia filter za kavu, 4 šalice
96 Kn

Elegantni porculanski filter njemačke marke Westmark je primjeren za klasičnu pripremu 4 šalice filtrirane kave. Pogodno za posebno aromatične vrste ovog napitka. Jednostavan je za održavanje, možete ga oprati u perilici posuđa.

Westmark Cjedilo od nehrđajućeg čelika, ø 7 cm
32 Kn

Cjedilo njemačke marke Westmark izrađeno je od nehrđajućeg čelika. Ima masivan obruč, dugu ručku i širok naslon za udobno postavljanje na šalicu ili posudu. Promjer cjedila je 7 cm.

Westmark cjedilo s poklopcem
38 Kn

Cjedilo s poklopcem njemačke marke Westmark pogodno je za infuziju svih vrsta čajeva ili bilja. Cjedilo napravljeno je od nehrđajućeg čelika, ne utječe na aromu čaja i lako se čisti. Nakon što uklonite cjedilo iz šalice, poklopac se također može koristiti kao posuda za kapanje. Promjer cjedila je 65 mm.

Westmark komplet za pohranu začina, 5 dijelni
94,04 Kn 92,68 Kn

Elegantan komplet od nehrđajućeg čelika za pohranu začina marke Westmark sastoji se od 4 posudice i podstave od nehrđajućeg čelika. Posudice su opremljene s praktičnim magnetnim dnom, zato mogu sigurno stajati na podstavku te imaju dvije mogućnosti otvaranja za potpuno doziranje začina.

Westmark Kutija za čajne vrećice
159 Kn

Kutija njemačke marke Westmark dizajnirana je za jednostavno skladištenje i atraktivnu prezentaciju vrećica čaja. Kutija ima osam odjeljaka i poklopac s magnetima. Dimenzije su 28 × 16 × 9 cm. Kutija je izrađena od drveta bambusa i pleksiglasa.

Westmark mlin za orašaste plodove
162,60 Kn

Mlinac za orahe za fino mljevenje badema, oraha, čokolade ili tvrdog sira. Westmark mlin opremljena je s usisnim dnom za montažu na glatku površinu. Oštrica je izrađena od nehrđajućeg čelika, opremljena s posebnom tehnologijom, posebno oštra oštrica.

Westmark mlin za orašaste plodove od nehrđajućeg čelika
251,18 Kn

Mlin za orašaste plodove izrađen od kvalitetnog nehrđajućeg čelika može se koristiti za fino mljevenje badema, oraha, čokolade ili tvrdog sira. Westmark mlin je opremljen s zdjelom za jednostavan i glatki rad. Oštrica je izrađena od nehrđajućeg čelika, opremljena s posebnom tehnologijom, posebno oštra oštrica.

Westmark mlin za sol i papar Acryl
56,88 Kn 55,78 Kn

Elegantan ručni mlin izrađen od visokokvalitetnog čistog stakla i sa srebrnim natpisom poznate marke Westmark. Keramički mehanizam za mljevenje posebno je prikladan za mljevenje soli, papra i drugih vrsta začina. .

Westmark mlinac za meso "Frecher Fritz"
331,04 Kn 300,40 Kn

Mehanički mlinac za meso s postavkama za različite brzine mljevenja. Mlinac Westmark Frecher Fritz je opremljen s dvije rotirajuće lopatice i s nastavkom za pripremu peciva. Lako ga je rastaviti, održavanje je vrlo jednostavno. Osim toga, postolje ima usisni dio za jednostavan rad.

Westmark posuda za kuhinjske sastojke - 4 dijelni komplet "Roma"
134,02 Kn

U organiziranoj kuhinji ćete se lakše snaći. Organizirajte se u svojoj kuhinji uz pomoć ove posude za kuhinjske sastojke marke Westmark. Komplet Roma nudi tri ladice s volumenom od 1l u koje možete pohraniti sve što vam je potrebno.

Westmark rezač povrća „Spiromat”
257,67 Kn

Spiralni rezač za voće i povrće dolazi od poznate marke Westmark – proizvod je visoke kvalitete, izrađen od plastike s nehrđajućim čelikom i 3 nehrđajuće lopatice koje se mogu ukloniti. Spiromat ima spiralu koja se može koristiti pri dekoraciji servirane hrane. S njim možete rezati kupus.

Westmark ručni univerzalni mlinac za orahe, povrće i sir Trio
97,16 Kn

Univerzalna ručka prikladna je za mljevenje oraha, sira, čokolade, povrća i voća te dolazi od proizvođača Westmark. Izrađen je od visokokvalitetne ABS plastike i nehrđajućeg čelika, zahvaljujući 3 zamjenjiva nastavka lako pristupite mljevenju različite hrane.

Westmark termometar za pečenje
48,31 Kn

Važno je znati koliko dugo trebamo peći piletinu ili kokoš. Ovaj termometar ne pokazuje samo temperaturu na skali, već i simbol za različite vrste mesa kako bi lako odredili točnu temperaturu.

Westmark termometar za pečenje krumpira, 2 komada
65,46 Kn

Odličan termometar za pečenje krumpira je primjeren za svakog kuhara. Krumpir će s ovim termometrom biti odličan. Termometar za krumpir Pomme Westmark postavite u sredinu krumpira i pratite ljestvicu koja će prikazati stanje pečenja. Komplet 2 komada

Westmark vilica s termometrom za pečenje
128,89 Kn

Praktična vilica s ugrađenim termometrom Westmark prikazuje stanje mesa i temperaturu mesa. Idealna je za roštiljanje na otvorenom i za pečenje na kućnom roštilju, jer ćete s njom stvoriti sjajne obroke.