Westside Koš za smeće s pepeljarom, 25 L, od nehrđajućeg čelika
177 Kn

Posljednji komad!

Koš za smeće s pepeljarom napravljen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i ne ostavlja tragove na tlu. Prikladan je za korištenje u zatvorenom prostoru ,te posebice na vanjskom prostoru s obzirom na pepeljaru na vrhu koša. – Volumen koša iznosi 25 l.

Westside drveni sanduk, 30 x 20 x 14 cm
33 Kn

Kvalitetna drvena kutija nije samo izvanredan dodatak, već i vrlo praktični pomoćnik za spremanje malih stvari. Napravljena je od prirodnog bora. Dimenzije su 30 × 20 × 14 cm.

Westside koš za smeće s pepeljarom, 25 L, nehrđajući čelik
177 Kn

Koš za smeće s pepeljarom napravljen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i ne ostavlja tragove na tlu. Prikladan je za korištenje u zatvorenom prostoru, te posebno na otvorenom zbog pepeljarw na vrhu koša. Volumen koša iznosi 25 l

Westside drveni kontejner, 40 x 30 x 14 cm
45 Kn

Kvalitetni drveni okvir nije samo izvanredan dodatak, već i vrlo praktični pomoćnik za spremanje malih stvari. Napravljen je od prirodnog bora. Dimenzije: 40 × 30 × 14 cm

Westside "Duo" putni stalak za rublje, teleskopski
136 Kn

Podesiva vješalica za odjeću s kotačima marke Westside. Sa dvije šipke različitih visina omogućuje vješanje odjeće različite duljine i više prostora. Podesiva visina i širina.