Woody dječja kuhinja
313 Kn

Dječja kuhinja s prostorom za odlaganje igračaka je i kuhinja s okretnim ručicama i slavinom pričvršćenom na gornju ploču s magnetom. Dio seta je kutija za pohranu od tkanine. Dimenzije: 59 × 31,5 × 58 cm.

Woody svijet u slikama - učenje i igranje, 2u1
169 Kn

Pazle i društvena igra – sve u jednom setu! Dijete pričvršćuje komade na magnetsku površinu. Postupno vaša djeca uče gdje su države. Kompozitna karta potiče igru koja izoštrava osjetila i daje orijentaciju. Dizajn: Veronika Budisky.

Woody didaktička šarena kocka
186 Kn

Drvena didaktička kocka je odličan alat za učenje vašeg nadobudnog mališana, jer potiče djetetov razvoj motoričkih sposobnosti.

Woody kućica u boji s dizalom
699 Kn

Kuća na tri kata s dizalom za Barbie lutke do 30 cm tvrtke Woody omogućuje dostupnost svakom katu. Kuća je izrađena od drveta, plastike i tekstila.

Woody kutna kuhinja s plastičnim košarama, bijela
734 Kn

Oblikovana kuhinjska niša sa zvučnim i svjetlosnim učincima u kvalitetnoj izradi marke Woody. Nakon punjenja lonca ploča je osvijetljena crvenim svjetlom i čuje se tekuća voda. Kad pritisnete gumb na ormaru za dim, svijetli svjetlo na dnu ormara za hlađenje. Kuhinja se svojim jednostavnim dizajnom i bijelom bojom uklapa u bilo koju dječju sobu.

Woody željeznica, električni vlak i šina za vijadukt
266 Kn

Željeznica s dodacima, dizajnirana od strane čeških dizajnera, sadrži 60 dijelova. Komplet također sadrži električni vlak. Kolosijek se može graditi različito svaki put, pojedinačni dijelovi također se mogu kombinirati s ostalim željezničkim prugama koje su dostupne za kupnju.

Woody dječja kuhinja Jednorog
430 Kn

Kuhinja s motivom jednoroga sadrži veliki broj dodataka (lonac, tavu, dispenzer soli i papra, poklopac …). Vrata ormarića se otvaraju i tipke se okreću. Kuhinja je dostupna u rastavljenom stanju.

Woody ljuljačka s ogradom, u boji
81 Kn

Ljuljačka za najmlađu djecu izrađena je od punog drveta. Opremljena je sigurnosnom ogradom. Dizanjem prednje šipke ograde dijete lako može ući i izaći. Ljuljačka ima podesivu dužinu užeta. Pogodna za unutarnje i vanjske prostore. Namijenjena je za vješanje na sigurnosne (po mogućnosti rotirajuće) kuke koje nažalost nisu uključene. Regulira se spuštanjem konopa.

Woody kocke u boji, natur, 100 komada
137 Kn

Klasične drvene kocke za slaganje sadrže različito velike kocke u boji te različito velike natur kocke koje su zapakirane u praktičnu kutiju s ručkom i poklopcem. Kutija ima otvore različitih oblika tako da ih može dijete kada završi s igrom pospremiti.

Woody komplet s ručkom i dizalicom
374 Kn

Idite vlakom u rudnik i iskopajte dragocjenosti! Komplet nudi puno zabave, jer sadrži 130 plastičnih dijelova, uključujući nizbrdicu i dizalicu.

Woody slagalica Kubus, 3x3, egzotične životinje
58 Kn

KUBUS drvene kocke 3×3 s motivom egzotičnih životinja. Slike dolaze iz radionice češkog dizajnera. Kocke su dizajnirane tako da lakše kombiniraju pozadinu pojedinačnih slika.

Woody drvena igračka lokomotiva s vagonima i dodacima
84 Kn

Sklopivi drveni teretni vlak s 2 vagona i obojanim kockama. Cijeli vlak se može koristiti kao komplet od kocki, a sklapanje jača logiku djeteta. Razvija maštu djece za izgradnju vlaka, koji tada pruža različite mogućnosti vožnje.

Woody slagalica - tijelo čovjeka AJ
47 Kn

Interaktivna i poučna drvena slagalica. Anatomija čovječjeg tijela za najmlađe na engleskom jeziku. Kada uklonite sve dijelove slagalice, vidjet ćete skrivene organe i kosti. Svi dijelovi su imenovani i imaju vlastite oznake.

Woody šarene kocke sa printom, 50 komada
92 Kn

Posljednji komad!

Drveni set šarenih kocki s printom sadrži 50 komada praktično zapakiranih kocki u kutiji s poklopcem i priručnom ručkom te otvorima za ubacivanje kocki.

Woody krug za ljuljanje
69 Kn

Dječji krug za ljuljanje je napravljen od kvalitetnog drva. Primjeren je za korištenje u vrtu, a može biti i odličan dodatak dječjoj sobi.

Woody kuhinjski kutak
199 Kn

Stol sa prostorom za pohranu igračaka, sa štednjakom i okretnim gumbima. Idealna kuhinja za manje dječje sobe. Dio stola je kutija za pohranu tkanina. Dimenzije: 34 × 31,5 × 56 cm.

Woody drveni pješčanik s prekrivačem
327 Kn

Posljednji komad!

Pješčanik Woody napravljen je od kvalitetnog drveta i otporan je na sve vremenske uvjete. Velika površina za igru oslobađa djetetovu kreativnost.

Woody magnetska karta Europe, obiteljska igra, 3u1, engleski
177 Kn

Posljednji komad!

Edukativne zagonetke, školski pribor i društvene igre u jednoj! Cilj je naučiti dijete da percipira Europu kao cjelinu, punu zanimljivih kreacija. Dijete stavlja komade na magnetsku površinu koji predstavljaju pojedina stanja ili njihove dijelove. Uče se znati gdje pripadaju pojedini komadi. Zahvaljujući slikama koje su postavljene na svakom komadu, djeca odmah nauče što je tipično za svaku zemlju, što se uzgaja, uzgaja, kopa, u kojoj životinje žive.

Woody adventski kalendar
133 Kn

U ovom kalendaru pronaći ćete ekskluzivne dijelove za drvene vlakove, koji kreiraju set za igru nakon otvaranja posljednjeg prozora. Sadržaj ovog kompleta je i pokrivač koji postaje igraća površina. Iza 24 prozora stoji kompletna scena igranja sa strojem, životinjama, likovima, vlakovima i još mnogo toga.

Woody drvene kocke i kolosijek, 26 dijelova
100 Kn

Kugla pogodna je za male graditelje koji će se diviti promatranju putovanja kugle od spusta do kraja. Razvija maštu, tehničko razmišljanje i spretnost.

Woody Kocka 3 x 3 Životinje u bojama
57 Kn

Posljednji komad!

Drvene kocke sa slikama su tradicionalna igračka za male graditelje. Djeca ne samo da će poboljšati svoje fine motoričke sposobnosti i građevinske vještine, već će moći uživati ​​u prekrasnim slikama. Svaka od devet kockica ima različit print koji će zajedno s ostalim kockama stvoriti jednu od šest slika sa životinjama ako ih pravilno zakrenete.

Woody bubanj

Woody bubanj

Ocjena: 4,8
150 Kn

Posljednji komad!

Bubanj posebno je dovršen i spiralno podijeljen u nekoliko dijelova. Svaki od tih dijelova ima drugačiji ton prilikom udarca štapom. Na tonove bubnja utječu materijali od kojih je napravljen bubanj – bubanj ima ugodan drveni pod.

Woody dvoetažna kuća s balkonom
328 Kn

Dizajn kuće s plastičnim balkonima i velikim terasama na gornjem katu, ima klasičnu eleganciju u gradu. S otvorenim prostorima, pristup je jednostavan – sobe su opremljene praktičnim namještajem.

Woody ABC ploča sa slovima, sa svitkom papira i posudicma
375 Kn

Dvostrana ploča podesiva po visini u praktičnoj verziji sa štapom za papir. S jedne je strane zeleno područje za pisanje kredom, s druge je strane bijelo magnetsko područje za pisanje markerom. Iznad ploče nalazi se ugrađeni štap za pričvršćivanje valjka papira koji se može odviti i slikati na površini koju pruža ploča. Uključeni su i magneti u obliku slova i posudicu za vodu i boju.

Woody dječja kolica za lutke s motivom jednoroga, velika
373 Kn

Dizajn kolica u jednoj boji slijedi trenutne modne trendove. Kolica za lutke su izrađena od kombinacije materijala: tkanina, metala i plastike. Dio proizvoda je prijenosna dječja torba, mrežasta košara kao prostor za pohranu ispod kolica i torba za vrećicu na prednjoj ručki.

Woody slagalica ABC slova na ploči
57 Kn

Drvena interaktivna i edukativna igračka za malu djecu. Djeca uče na zabavan način razlikovati oblike i slova. Lijepa obrada sa šarenim slovima očarat će djecu. Primjereno za djecu od 3. godine nadalje.

Woody magnetna ploča s ABC, stolna
62 Kn

Obostrana stolna tabla. S jedne je strane crna površina za pisanje kredom, a s druge bijela magnetska površina za pisanje s posebnim flomasterom. U paketu ćete pronaći mnoga magnetna slova, brojeve i znakove za vježbanje tvorbe riječi i jednostavne matematičke aritmetičke operacije, kao i obojenu kredu, flomasterom i gumicom.

Woody domine Maxy

Woody domine Maxy

Ocjena: 4,5
121 Kn

Sastavite raznovrsnu cestu uz pomoć drvenih domina. Morate paziti da je put spojen u jednom komadu. Zahvaljujući ovoj igri, djeca će razviti svoju vještine i maštu.

Woody vlak s mostom i postajom, 90 dijelova
350 Kn

Željeznica s dodacima, dizajnirana od strane čeških dizajnera, sadrži 90 dijelova. Kolosijek se može graditi različito svaki put, pojedinačni dijelovi također se mogu kombinirati s ostalim željezničkim prugama koje su dostupne za kupnju. Paket uključuje šine, vlakove, kao i ostale dodatke poput drveća, znakova ili kuća.

Woody toranj, elektronička igra s timerom
189 Kn

Uzbudljiva igra za cijelu obitelj. Igrači stavljaju kockice. Svaki krug, iz tornja se miču daske s bojom koja odgovara boji na kocki. Izvučena pločica je ostavljena na strani. Postoji i vremensko ograničenje za izvlačenje kamena, popraćeno zvukom koji ubrzava. Ako ne dosegne granicu, elektronička baza spustiti će toranj.

Woody Piramida u boji koja se može sklopiti - vrh
87 Kn

Raznobojni drveni prstenovi složeni su na šipku od najvećeg do najmanjeg. Ta se preklopna piramida može vrtjeti poput vrtuljka. Zadatak igračke je razvijanje dječjih motoričkih sposobnosti.

Woody Baby komplet

Woody Baby komplet

Ocjena: 4,3
250 Kn

U ovom setu djeca će pronaći 4 igračke: bljeskajuću lutku sa zvukovima, hranilicu za lutke, kolica s jednostavnim mehanizmom za brzo sklapanje i krevet za lutke.

Woody sklopivi vlak s vijkom
60 Kn

Prekrasna interaktivna igračka u obliku drvenog vlaka s vagonima. Vlak nudi djeci nekoliko elemenata za vježbanje sitnih motoričkih sposobnosti: vijak na lokomotivi, kuglice na žičanoj konstrukciji i pokretni kotač.

Woody glazbeni set tamburin/drveni štapovi
112 Kn

U ovom glazbenom setu naći ćete instrumente iz nekoliko grupa. Bubnji i ksilofon. Ritmički alati predstavljaju popularne ** marke ** sastavljene od plastičnih praktičnih jaja. Alat za udaranje je u ovom setu tamburin. takozvani idiopoli su drveni štapići.

Woody pastelne kocke sa slovima i brojevima
104 Kn

Ovi će drveni blokovi očarati dijete svojim živopisnim pastelnim bojama i različitim oblicima. Izravno potiču na igru ​​i izgradnju kula. Dodana vrijednost ovih kocki nesumnjivo su slova koja dijete opaža paralelno od prve igre s njima, potiču znatiželjna pitanja i kasnije je zahvaljujući njima u stanju sastaviti prve jednostavne riječi i imena s roditeljima.

Woody velika slagalica s ručkama
62 Kn

Slagalica koja će zabaviti sve, a ne samo malu djecu. Velika slagalica na drvenoj podlozi sa slikama i motivima životinja, djece, obitelji i prirode. Motivi su bliski djeci, uče izražavati osjećaje, prepoznati mjesta i oblike.

Woody Sammy stop sa životinjama
92 Kn

Uzbudljiva igra za cijelu obitelj. Igrači bacaju kockice. Sa svakim krugom, postupno izvlače blokove iz kule sa životinjom koja pada na kockice. Blok koji povlače postavljen je na vrh kule kako kula ne bi pala. Tko će biti toliko spretan da toranj ne padne?

Woody slagalica s brojevima na ploči, drvena
57 Kn

Drvena interaktivna i edukativna igračka za malu djecu. Djeca uče na zabavan način razlikovati oblike i brojeve. Lijepa obrada sa šarenim brojevima i znakovima očarat će djecu. Primjereno za djecu od 3. godine nadalje.

Woody Noina arka

Woody Noina arka

Ocjena: 4
87 Kn

Slatka poučna igračka u obliku Noine arke. Igračka pomaže roditeljima da upoznaju i ispričaju svom djetetu biblijsku priču o Noinoj arci. Djeca se mogu igrati sa životinjama i umetnuti ih unutra i van.

Woody Kocke u boji, 2,5 cm, 50 komada
51 Kn

Klasični komplet kocaka kvalitetne izrade. Kocke su smještene u kantu, čiji je poklopac također razmak za kocke svih oblika koje set sadrži. Konstrukcijom dijete uči percipirati predmete i razvija svoju maštu.

Woody Dodaci za željeznicu - grad
131 Kn

Grad je izvrstan dodatak Woody željeznici. Set sadrži kocke od kojih se može napraviti škola, vatrogasni dom, trgovina i druge zgrade.

Woody višenamjenski kalendar - engleska inačica
112 Kn

Drveni višenamjenski kalendar je sat i igračka uz koje dijete uči imena mjeseca u godini, dane u tjednu, godišnja doba, vrijeme i razlike u intervalima od dvanaest ili dvadeset četiri sata.

Woody prošireni set staze s magnetima
51 Kn

Povećajte svoju željezničku prugu! Ovaj proširivi komplet nudi: tračnice s magnetima i blokovima. Kvalitetan drveni set može se dodati bilo kojoj zbirci vlaka. Kompatibilan je s drugim zaštitnim znakovima drvenih željeznica.

Woody Benzinska postaja dodatak za stazu
42 Kn

Idealan dodatak drvenoj stazi. Benzinska postaja je prekrasan dodatak Woody cestovnim i željezničkim sustavima. Napravljeno od otpornog i kvalitetnog materijala.

Marka Woody češkog je podrijetla. Znanje stoljećima prenosi s koljena na koljeno. Zbog marke Woody, Češka se uvrstila među vodeće europske proizvođače drvenih igračaka.

Marka Woody češkog je podrijetla. Znanje stoljećima prenosi s koljena na koljeno. Zbog marke Woody, Češka se uvrstila među vodeće europske proizvođače drvenih igračaka.